בניית אתרים
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 

גולשים באתר - שיווק באינטנרט

שוקולד!! יאמי=]

יש פה תמונות ומתכונים ^^

מקווה שתאהבו
 
קבלו את התמונות הכי יפות שיש של שוקולד..... ממממ.....

 
 
קוביות שוקולד
 
פרליני שוקולד
 
 
 
 
------> נכון שזה נראה טעים?!?!!?

מתכונים:

זיגוג שוקולד

ציפוי שוקולד מבריק במיוחד. מצוין כציפוי עוגות וקינוחים.
מצרכים:
40 מ”ל שמנת מתוקה 42%
50 גר’ שוקולד מריר משובח 70% מוצקי קקאו קצוץ דק
10 גר’ חמאה בטמפ’ החדר חצויה לשניים
60 גר’ רוטב שוקולד
הוראות הכנה:
* מביאים את השמנת לרתיחה בסיר קטן, מעל אש בינונית ואז מכבים. מוסיפים לשמנת הרותחת את השוקולד המריר, מעט בכל פעם וערבבו בתנועה סיבובית. משהשוקולד […]

כדורי שוקולד

המתכון מספיק ל-40 כדורי שוקולד.
מצרכים:

100 גרם שוקולד פרה
100 גרם שוקולד פרה מריר.
100 גרם חמאה
250 גרם ביסקוויטים - פתי בר
2 גביעי קרלו וניל
ניתן להוסיף אגוזים.
מנג’טים

לקישוט:
סוכריות שוקולד, קוקוס, סוכריות צבעוניות.
הוראות הכנה:
להמיס חמאה, שוקולד, שוקולד מריר במקרו או על האש.
להוסיף את הביסקוויטים ( מעוכים/ מרוסקים) לעיסה.
ערבבו עד לכדי תערובת אחידה.
הוסיפו קרלו וניל וערבבו.
גלגלו כדורי שוקולד בקערה עם הסוכריות […]

מתכון למשקה שוקולד חריף

מרכיבים:
חצי כוס מים
3 חבילות שוקולד מריר חתוך גס
2 כוסות חלב
כפית קינמון
1/8 כפית תרכיז שקדים
הוראות הכנה:
חממו מעל אש נמוכה וערבבו. לא להגיע לרתיחה.

טורט מוס שוקולד ורום

מרכיבים:
המצרכים לטורט השוקולד:

6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
90 ג’ חמאה מומסת (קצת פחות מחבילה שלמה)
6 כפות קמח תופח אסם
6 כפות אבקת קקאו משובח

לעוגה:

סירופ סוכר העשוי מ- 10כפות סוכר ו- 15כפות מים
4 כפות רום

למוס שוקולד:

300 ג’ שוקולד מריר איכותי שבור לקוביות
½ מיכל שמנת מתוקה 125 מ”ל
3 חלמונים
מיכל שמנת לקצפת ו - ½ כמות השמנת שנותרה
4 כפות רום

קרם […]

וולקנו שוקולד- עוגת שוקולד חמה מתפרצת

מרכיבים:
כלי חרס קטנים לאפייה -קוקוטים לסופלה אישי

300 ג’ שוקולד מריר משובח (70 אחוז מוצקי קקאו - שוקולד איכותי)
300 ג’ חמאה
6 חלמונים
6 ביצים שלמות
400 ג’ סוכר
160 ג’ קמח מנופה
אבקת סוכר
קצת קמח לקימוח
15 קוביות שוקולד מריר משובח

להכנה:

מחממים תנור מראש לחום גבוה (כ- 200 מעלות).
מעל סיר אדים ממיסים את החמאה והשוקולד.
טורפים לתערובת חלקה ויפה.
מכניסים למעבד המזון חלמונים […]

משקה שוקולד בלגי

מצרכים:

מקל וניל
ליטר חלב
5 חלמוני ביצה
400 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו קצוץ
חצי כף קקאו משובח כהה
1/4 ליטר שמנת מתוקה
בלילת קורנפלור

להכנה:

הרתיחו את החלב והוניל יחדיו ובשלו כ - 5 דקות על להבה נמוכה.
סננו והוציאו את זרעי הוניל מהתרמיל והוסיפו חזרה לתערובת.
הוסיפו פנימה את השוקולד הבלגי וערבבו.
הקציפו את החלמונים בנפרד והוסיפו לתערובת השוקולד בהדרגה ותוך כדי עירבוב.
הוסיפו […]

שוקולד פאדג’

מצרכים:

2 ו 3/4 כוסות סוכר 120 גרם שוקולד מריר
3 כפות חמאה, ועוד קצת לשימון המחבת
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
כף סירופ תירס
כף תמצית וניל
כוס אגוזים קצוצים, אופציונלי

הוראות הכנה:

שמנו מחבת בינונית בחמאה.
במחבת כבדה ערבבו את השוקולד, הסוכר, חצי כמות החמאה, שמנת ,חלב ואת סירופ התירס.
על אש בינונית ערבבו בעזרת כף מעץ עד שהסוכר והשוקולד נמסים.
הגבירו את […]

שבבי שוקולד

כציפוי לעוגה או מעל קצפת.

100 גרם שוקולד ( מריר, לבן, חלב).

לתוצאות הכי טובות, מומלץ לקלף את שבבי השוקולד כשהשוקולד קר.
אם הוא יהיה בטמפ’ החדר, השבבים לא יהיו מספיק דקים ויהיה קשה מאוד
לעבוד עם השוקולד.
כדי להכין שבבי שוקולד יפים, השתמשו בשוקולד איכותי בצורת בלוק.

השתמשו בקולפן ירקות לקבלת שבבים דקים.
השתמשו בכפית ליצירת כדורי אבטיח כדי לקבל ששבי […]

מוס שוקולד

מצרכים

6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
250 גרם שוקולד מריר משובח
125 גרם חמאה רכה וחתוכה
קליפת תפוז מגוררת
3 כפות קוניאק
1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

מקציפים חלמונים וסוכר עד שמתקבלת תערובת אוורירית.
שמים שוקולד בקערה ממתכת מעל סיר אדים ומערבבים פנימה תוך בחישה את החמאה עד שהיא נבלעת בשוקולד.
מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים מבלי
מקציפים בנפרד את החלבונים לקצף יציב.
מקפלים […]

קוביות שוקולד על האש

קינוח מעולה לפיקניק לכל המשפחה.
מצרכים:

400 גרם שוקולד מריר
5 פיתות חצויות
5 בננות

הוראות הכנה:

חתכו את הבננות עם הקליפה לאורכה.
הכניסו 8 קוביות שוקולד לתוך כל בננה (השאירו את הקליפה).
הכניסו 8 קוביות שוקולד לתוך כל פיתה.
הניחו על המנגל עד שהשוקולד נמס או עד שקליפת הבננה משחירה.
מעדן שוקולד אמיתי. בתאבון

סופלה שוקולד

מתכון סופלה שוקולד קל להכנה ומעולה כקינוח לארוחה רומנטית.
(הצלחת המתכון תלויה באיכות השוקולד. השתמשו בשוקולד מריר איכותי
שאתם אוהבים ומכירים עם 70% מוצקי קקאו).
מרכיבים:

30 מ”ל שמנת מתוקה 115 גרם שוקולד מריר 70% קקאו
1/2 כפית חמאה
2 ביצים מופרדות
35 גרם סוכר (1/6 כוס)

הוראות הכנה:

הכינו 2 תבניות סופלה (180 מ”ל) ומרחו אותן בחמאה קרה.
פזרו מעל אבקת סוכר. (הסוכר והחמאה […]

פונדו שוקולד

מצרכים:
לפונדו השוקולד:

100 ג’שוקולד מריר 100 ג’ שוקולד לבן
100 ג’ שוקולד חלב
50 גר’ חמאה (לקבלת מרקם שוקולדי עשיר)
שיפודי עץ

לפירות:

תותים
בננות
אגסים
מרשמלו

הוראות הכנה:
חיתכו לקוביות את הפירות האהובים עליכם ושפדו אותם.
(תהיו יצירתיים - הכל הולך עם שוקולד).
הוראות הכנה לשוקולד:

המיסו את קוביות השוקולד בקערה מעל סיר אדים עם מעט חמאה עד
שנמסים ושמתקבלת תערובת עשירה.
(המיסו כל חפיסת שוקולד בנפרד).
צקו את השוקולד החם […]

סירופ שוקולד

מרכיבים:

כוס אבקת קקאו
כוס ו-1/2 סוכר
קורט מלח
כוס ו 1/2 מים
כפית תמצית וניל

הכנה:

ערבבו יחד את כל המרכיבים.
הרתיחו 2-5 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שסירופ השוקולד מסמיך.
אכסנו במקום קריר.

רוטב שוקולד

מתכון פשוט וקל של רוטב שוקולד המיועד לקינוחים ולציפוי לגלידה.
מרכיבים:

כוס שוקולד מריר איכותי
3/4 כוס שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל

הכנה:

מעל סיר אדים, בשלו בקערה את השוקולד והשמנת, ערבבו היטב.
המשיכו לבשל, עד שהשוקלד נמס והרוטב חלק ומבריק.
הוסיפו פנימה את הוניל וערבבו.
הכמות מספיקה לכוס ו - 1/4.

טראפלס שוקולד מעולה

מצרכים:

400 ג’ שוקולד מריר משובח , (מומלץ שוקולד עם 73% מוצקי קקאו) 1 שמנת מתוקה 42%
1/2 כפית תמצית וניל ,מומלץ 100%
או ליקר תפוז
או תמצית אגוזים

הוראות הכנה:

לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות ולהכניסן לפודפרוססור,
יש לחמם את השמנת כשתי דקות, כשחמה, צקו אותה מעל הקוביות שבתוך
הפוד-פ’, בחשו כדקה, הוסיפו את התמצית המועדפת עליכם, וחיזרו על הפעולה עד קבלת […]

מתכון גלידת שוקולד של בן&ג’ריס

גלידת שוקולד איכותית שתשאיר אתכם עם הכפית בפה.
מצרכים:

100 ג’ שוקולד מריר כוס חלב
2 ביצים
כוס סוכר
כוס שמנת מתוקה
כפית וניל
קורט מלח

הוראות הכנה:

טירפו בהדרגה את החלב והשוקולד מעל סיר אדים, (ערבבו היטב), עד
שהשוקולד נעשה חלק. הורידו מהאש וצננו.
בתוך קערה גדולה טירפו את הביצים פנימה עד שמתקבלת תערובת אוורירית. 1 - 2 דקות.
הוסיפו את הסוכר, וערבבו כדקה.
הוסיפו את השמנת, […]

עוגיות שוקולד צ’יפס איכותיות

מצרכים:

1 כוס חמאה בטמפ’ החדר
3/4 כוס סוכר
1 ו-1/4 סוכר חום
2 ביצים
2 כפית תמצית וניל
2 ו 1/2 כוסות קמח רגיל
3/4 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה
2.5 כוסות שוקולד מריר שבור לחתיכות/ שוקולד צ’יפס מוכן

הכנה:

בקערה גדולה ערבבו היטב את הסוכרים והחמאה.
הוסיפו את הביצים והוניל (להמשיך לערבב).
סננו את הקמח, המלח, אבקת האפיה והסודה; והוסיפו את התערובת הזו […]

עוגיות שוקולד צ’יפס

חומרים:

200 ג’ חמאה
2 חלמוני ביצה
½ כוס סוכר
תמצית וניל
קליפת לימון מגורדת
3 כוסות קמח
¾ כוס שוקולד מריר
כפית אבקת אפיה

להכנה:

מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים בהדרגה לעיסה את החמאה ולשים ליצירת בצק אחיד ונוח לטיפול. לפי הצורך מקררים ללישה קלה.
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומשטחים אותם מעט, מניחים על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה במשך כ- […]

מאפין שוקולד מקמח מלא

מצרכים:

2 כוסות קמח מלא
2 כפות סוכר חום
מעט מלח
שקית אבקת אפיה
100 ג’ חמאה
ביצה אחת
3/4 כוס חלב
180 ג’ שוקולד מריר גרוס
2 כפות קקאו הולנדי

הוראות הכנה:

מחממים תנור לחום גבוה - 225 מ’ במעבד מזון מעבדים יחד: קמח, סוכר, מלח ואבקת אפיה.
מוסיפים את החמאה ומעבדים במשך דקה.
מערבבים בנפרד את הביצה והחלב. מוסיפים בעדינות למעבד המזון ומעבדים כדקה נוספת.
מוסיפים את […]

עוגה כושית

רכיבים:

6 כפות קקאו
1 כפית אבקת
סודה לשתייה
1.5 כוסות מים בטמפרטורת החדר
4 ביצים
1/4 1 כוסות שמן
2 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
2.5 כוסות קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה

לקרם:

4 כפות קקאו
5 כפות מים
4 כפות סוכר
50 גרם חמאה
1 שקית סוכר וניל

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 170 מעלות.
לערבב יחדיו את החומרים היבשים.
להוסיף את החומרים הרטובים ולערבב עד שנוצרת עיסה אחידה.
לאפות בתבנית עגולה […]

 
 
 
 
-------
 
פיקסלים
-------
 
תמונות לעיצוב
[1] [2] [3]
 
-------
 
 
-------
 
מצלמות בארץ+
בחו"ל
 
 
-------
 
 
-------
 
 
-------
 
פונטים להורדה+ מדריך התקנה
 
 
-------
 
ערכות נושא
לסוני אריקסון
[1] [2]
 
-------
 
ערכות נושא
לנוקיה
[1] [2]
 
-------
 
 
-------
 
-------
 
 
-------
 
 
-------
 
 
-------
 
-------
 
 
-------
האתר נבנה במערכת 2all   בניית אתרים