בניית אתרים
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
פלאפל אסלי  فلافل,
 
 
               הפלאפל במגזר הערבי יותר מתובל   
                           והקציצות גדולות


 
החומרים:
1/2 ק"ג חומוס יבש,(מסוג בלאדי או אורגני) 
מושרה 24 שעות במקרר, להחליף מים לפחות פעם אחת.
1/4 צרור פטרוזיליה טרייה
1/4 צרור כוסברה טרייה
1 בצל יבש גדול
4 שיניים גדולות של שום טרי כתוש
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק או טחון
1 כף גרגירי כוסברה
1 כף כמון
1 כפית שטוחה בהרת
מלח
פלפל שחור לפי הטעם
1 כפית אבקת סודה לשתיה
2 פיתות מושרות וסחוטות מהמים
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה :
טוחנים את כל החומרים יחדיו במתחנת בשר.
יוצרים כדורים באמצעות הידיים. (או בעזרת מכשיר ידני מיוחד לפלפל)
מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את הכדורים עד להשחמה.
מניחים על צלחת עם מצע של טחינה מטובלת ומגישים מיד.
 
הדפס דף זה !
 
מקור המתכון : גולשים
 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה
 
האתר נבנה במערכת 2all   בניית אתרים