בניית אתרים
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
סלט טבולי
מתכון זה מבוסס על מתכון עממי ומקובל באזור המרכז.
בצפון הסלט מכיל בעיקר פטרוזליה ונענע.

 

החומרים:

1 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק דק
2 פלפלים חריפים ירוקים קצוצים דק (לא הכרחי)
2 לימונים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
2 עגבניות קשות בלי הנוזלים והגרעינים, חתוכות לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון טרי סחוט, או יותר לפי הטעם
מלח
1 כוס בורגול עבה שטוף
יש המוסיפים עלי נענע קצוצים.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים.  מתבלים ומגישים לאחר שהבורגול
מתרכך וסופג את הטעמים, בערך 4 שעות.
 
 הדפס מדפיס את דף זה  
 
 
מקור המתכון:
גולשים

שלום שמי אבי ששון אניה מקים והעורך של האתר 
מתכונים מהמטבח הערבי בישראל 
בין היתר אני מספק לאנשים מידע חשוב אך להשתמש בחינם
במוצרים טבעיים שישפרו את בריאותם,
כולל אומגה 3 מהצומח,
תוסף סידן וויטמינים ללא צריכת כדורים ועוד...
לפרטים נוספים לחצו  להתחזק ולהרוויח  ונפגש.

 

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה
 
האתר נבנה במערכת 2all   בניית אתרים