בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 

 
ברוכים הבאים לעולם המתכונים
פה תמצאו מתכונים מכל העמים והעדות
תודה מיוחדת לידידי גיורא }{
מחדר נשואים נשואות בצאט תפוז:)
תודה על תרומתך לאתר זה:))
תהנו ובאהבה מהפרפר על הD ובהצלחה:)

 
    דף הבית
    פורום עולם המתכונים
    תזונה נכונה חשוב לדעת
    לוח מידות ומשקלים
    ראש השנה
    חנוכה
    פורים
    פסח
    פסח בשר ושונות
    קינוחים לפסח
    ספרון מתכוני פסח
    מתכונים עם קמח מצה
    מהמטבח שלי לפסח
    מקבץ מתכונים לפסח
    מתכונים לשבועות
    ט'ו בשבט
    מנות חמות
    ספר מתכוני החורף/תוכן
    מתכוני חורף 1
    מתכוני חורף 2
    מתכוני חורף 3
    מתכוני חורף 4
    מתכוני חורף 5
    מרקים
    מאכלי חורף
    מתכוני דגים
    פשטידות ותוספות
    ממולאים
    ספר המתכונים של
    בורקסים
    מאפינס מכל הסוגים
    סלטים
    חמוצים וכבישות
    פשטידות
    מאפים מלוחים
    אוכל סיני
    מתכוניים תמניים
    ספר הבצקים1
    שום פלפל ושמן זית/תוכן עניינים
    המתכונים/שום פלפל ושמן זית1
    המתכונים/שום פלפל ושמן זית2
    ספרון מתכוני רוגע-לך
    ספרון מתכוני תותים
    עוגת גבינה
    מתכוני עוגיות
    סלטים 1
    מתכונים לקפה
    משקאות
    ליפתנים וקינוחים
    עוגות מכל מיני
    ספרון המתכונים למתכוני אגוזים
    מתכוני לימון
    ספרון מתכוני פילו
    ספר עוגות הקרם
    ספר מתכוני שוקולד

 

 

*******************************************************************************

לפתנים וקינוחים

 

*******************************************************************************

 

פרוסות תפוז מטוגנות בבלילה

 

2 תפוזים.

לבלילה: 1 ביצה, 4 כפות קמח, 2 כפות נוזלים מים או מיץ תפוזים, מרגרינה לטיגון. מקלפים את התפוזים וחותכים לפרוסות, מכינים בלילה , טובלים כל פרוסה מטגנים במרגרינה טיגון קל.

 

 

אשכולית קלויה בגריל

 

מפרידים בסכין את הפלחים מהקליפה. שמים על כל אשכולית כפית דבש, שמים בגריל חם למשך 5-3 דקות, מגישים בתוספת אגוזים קצוצים.

 

 

קציפת לימון

 

החומרים: כוס וחצי מים, רבע כוס מיץ לימון,3 כפות סוכר, מעט קליפת לימון מגוררת, 3 כפות אבקת פודינג לימון, כף מרגרינה, חלבון אחד, קורט מלח.

אופן ההכנה: בוללים את אבקת הפודינג במיץ הלימון וחצי כוס מים. מרתיחים כוס מים עם כף סוכר, מוסיפים את בלילת הפודינג ובוחשים עד הרתיחה. מוסיפים קורט מלח וכף מרגרינה ומורידים מהאש. מקציפים הקערה את החלבון עם 2 כפות סוכר ומעט קליפת לימון מגוררת, מוסיפים לקצף, כף אחר כף, את הרפרפת המבושלת בעודה חמה מאוד וממשיכים בהקצפה עד שהקצף נקלט ברפרפת. מקררים לפני ההגשה.

 

 

רפרפת מישמיש

 

1 קופסת מישמיש , לרסק במזלג , להרתיח את המיץ  , להוסיף ג'לי בטעם מישמיש, לערבב היטב ולקרר.

כאשר מתקרר להוסיף 1 שמנת רגילה, להכין קצף מ- 2 לבנים, לערבב הכל יחד ולקרר.

 

 

  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה