בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 

 
ברוכים הבאים לעולם המתכונים
פה תמצאו מתכונים מכל העמים והעדות
תודה מיוחדת לידידי גיורא }{
מחדר נשואים נשואות בצאט תפוז:)
תודה על תרומתך לאתר זה:))
תהנו ובאהבה מהפרפר על הD ובהצלחה:)

 
    דף הבית
    פורום עולם המתכונים
    תזונה נכונה חשוב לדעת
    לוח מידות ומשקלים
    ראש השנה
    חנוכה
    פורים
    פסח
    פסח בשר ושונות
    קינוחים לפסח
    ספרון מתכוני פסח
    מתכונים עם קמח מצה
    מהמטבח שלי לפסח
    מקבץ מתכונים לפסח
    מתכונים לשבועות
    ט'ו בשבט
    מנות חמות
    ספר מתכוני החורף/תוכן
    מתכוני חורף 1
    מתכוני חורף 2
    מתכוני חורף 3
    מתכוני חורף 4
    מתכוני חורף 5
    מרקים
    מאכלי חורף
    מתכוני דגים
    פשטידות ותוספות
    ממולאים
    ספר המתכונים של
    בורקסים
    מאפינס מכל הסוגים
    סלטים
    חמוצים וכבישות
    פשטידות
    מאפים מלוחים
    אוכל סיני
    מתכוניים תמניים
    ספר הבצקים1
    שום פלפל ושמן זית/תוכן עניינים
    המתכונים/שום פלפל ושמן זית1
    המתכונים/שום פלפל ושמן זית2
    ספרון מתכוני רוגע-לך
    ספרון מתכוני תותים
    עוגת גבינה
    מתכוני עוגיות
    סלטים 1
    מתכונים לקפה
    משקאות
    ליפתנים וקינוחים
    עוגות מכל מיני
    ספרון המתכונים למתכוני אגוזים
    מתכוני לימון
    ספרון מתכוני פילו
    ספר עוגות הקרם
    ספר מתכוני שוקולד

גבינת סאטן

 

שלב א' תחתית העוגה:

 

פתי בר                                                    500 גר'

 

חמאה                                                      250 גר'

 

גבינה 30%                                               270 גר'

 

גבינה 9%                                                 400 גר'

 

סוכר                                                       200 גר'

 

קמח                                                      33.5 גר'

 

לבן                                                        100 מל'

 

צהוב                                                      85 גר'

 

      שמנת מתוקה 42%                                      50 גר___________________________

 

 

 

 

טוחנים 1/2 ק"ג ביסקוויט –פתי בר, לאחר הטחינה, מוסיפים 250 גר' חמאה מומסת.

 

את העיסה שמים בתבניות האישיות בגובה 7-8 מל' בתנור למשך 18 דקות ב- 140 מעלות.

 

לאחר האפייה מוציאים ומורחים שכבה של מרמלדת תפוזים.

 

לאחר מכן לוקחים את הגבינות עם הסוכר והקמח, מערבבים קלות, מוסיפים ביצים ושמנת

 

ומערבבים הכל בערבוב ידני ואיטי.

 

ממלאים עד 1/2 גובה התבנית האישית ומכניסים לתנור - 70 מעלות , 25 דקות.

 

מוצאים מהתנור ומכניסים למקרר.

 

 

שלב ב' – הכנת מוס הגבינה

 

 

       גבינה 30%                                              330 גר'

 

מים                                                       30

 

סוכר                                                      95

 

צהוב                                                     51

 

א.סוכר                                                   18

 

 שמנת מתוקה  42%                                    340__________

 

 

מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר, מקציפים את השמנת ושומרים בקירור.

 

לוקחים את הצהוב ושמים במיקסר במהירות גבוהה,

 

את המים והסוכר שמים על הגז עד שזה מבעבע ,

 

מוסיפים את המים המבעבעים למיקסר יחד עם הצהוב ומקציפים עד להתקררות.

 

מקפלים את הביצים לגבינה ולאחר מכן את הכל מקפלים לתוך השמנת.

 

לסיום ממלאים את התבניות עד הסוף ומחזירים לקירור.

 

- ניתן לקשט למעלה בקליפות תפוז מסוכרות.

 
 
 
 
  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה