בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 

עיר וירטואלית רין רין חזרהה!ובגדוול!:@

   סיפור בהמשכים    פורום הרשמה    פורום קניות    פורום דיבורים    צור קשר    הבית של המנהלת שיר
   הבית של ליאן המלכה! ויונתן    תוכנית הטלויזיה הראשונה של רינרין    הבית של ליאל    הבית של מלודי    סוף זה תמיד התחלה-תוכנית טלויזיה    הבית של מלאני היפה
   הבית של יעל    הבית של מלי    בית ריק    הסדרה של ליאן מסובכים    הבית של שרון    הבית של רוני
   הבית של אנטונלה    הבית של רותם    החתונה של יונתן וליאן    הצגה    הבית של שנינוש    הבית של מיטל
   הבית של כיסה    הבית של נועם    הבית של מעיין    הבית של לולו    הבית של שרלוטה    הבית של רינה
 
    דף הבית
    הרשמה!!!
    דמויות בנות
    דמויות בנים
    עבודות
    בתים
    חדרים
    אימוץ ילדים
    בית הספר
    ציוד לבית הספר
    גן הילדים
    חנות חיות
    ציוד לחיות
    כרטיסי אשראי
    מגה בעיר
    חנות פלאפונים
    הספריה העירונית
    הספא
    הקולנוע
    אנג'י-חנות בגדים
    בגזבי-בית קפה
    סופאר פארם
    גלי חנות נעליים
    פיצריית-דומינו
    וטיאלי-בריכת העיר
    זיו-מכון כושר
    טיגר-סושי בר
    טיסות לח"ול
    בית הפיות-מקום לילדים
    בית הכלא
    יומי-גן חיות
    toy-toy חנות מתנות
    לוגרי-תצוגות אופנה
    מנגרי-מספרה
    מקדונלס
    נומינר-פארק הרוגע
    סיארג-תאטרון
    רשיון נהיגה
    החלקה על הקרח
    קונטקט-מתנ"ס\חוגים
    המחלבה
    candy חנות ממתקים
    ויולט-חנות פרחים
    מלכת היופי
    דולפין-חנות בגדי ים
    הים
    baby חנות מוצרי תינוקות
    מוזיאון
    מלון יוקרתי
    פארק המים
    עיר הלגו לקטנטנים
    חנות פיג'מות
    מכבי אש
    אולימפיאדת 2008
    בייסבול
    הריון
    רכיבה על סוסים
    המכבסה
    כדור פורח
    האונברסיטה
    חנות מצלמות
    חנות רהיטים
    התקנת ממירים
    מועדון לילה
    הגלידריה
    המרפאה
    תחנת דלק
    קורס בישול
    גן האוהבים
    חנות תחפושות
    חנות מוצרי ניקיון
    דיסנילנד
    הקרקס
    הבאולינג
    מפעל השוקולד
    המאפייה
    הר החרמון
    צבא
    חנות יצירה
    חנות תיקים
    דואר
    חנות דיסקים
    גן השעשועים
    השכרת אולמות
    חנות לחתן וכלה
    חנות שמלות ערב וחליפות
    הוטרינר
    מסעדת גורמה
    הפאב
    עולם הפחד
    מדבקות
    בית ספר לתפירה
    השידכוניה
    אילוף כלבים
    דוכן הנקניקיות
    מגי צהרון
    מרפאת שיינים
    היכל הבושה
    הקפיטריה
    תן שם לדף

img369/2008/97431213ei4.jpg

 

שלום.

כדיי שתדעו פחות או יותר על הקורס יש כאן הסברים.

 

אתם תקבלו כלי עבודה.

וכהתחלה יהיה לכם מתכונים מוכנים שתעשו.

ועם הזמן שתעשו את המתכונים מצוין ותעברו דרגה

תוכלו להכין מתכונים שלכם ולהוסיף לספר המתכונים של הקורס.

img369/2008/97431213ei4.jpg

 

כלי העבודה:

 

 -סכינים קטנים

-סכינים גדולים

=-צלחת חיתוך קטנה

 

 =  - מגש חיתוך גדול

=-מחבת

- סירי בישול

 

=-קערה

=-קערה לעירבול

 

-ספלים לשפיכת חומרים

 

img369/2008/97431213ei4.jpg

ספר המתכונים:

 

 

1.

*פודינג וניל עם תותים ואכמניות

 

כלים:

 + +

 

חומרים:

 

אופן הכנה:

לוקחים קערה אחת שופכים את אבקת הפודינג ושופכים את חלב,

לוקחים את המערבל ומערבלים אז שיוצאת תערובת אחת.

לאחר מכן חותכים את התותים ומפרידים את האכמניות לעיגולים קטנים מופרדים.

ומניחים את התותים והאכמניות בצורה שרוצים.

ואז אפשר להגיד?!, אוכלים!.

 

______________________________

 

2.

*עוגיות סוכר

 

כלים:

 

 +++

 

 

מצרכים:

(קמח)

 

 

אופן הכנה:

לוקחים קערת קמח מוסיפים לה כוס מים.

מערבבים הכל יחד עד שיוצא בצק.

מוסיפים לתערובת 2 וחצי כוסות סוכר.

לאחר מכן מרדדים את הבצק ויוצרים בעזרת סכין את הצורה הרצויה,

מניחים את העוגיות בתבנית ומכניסים לתנור ל10 דקות.

על חום 180.

 

_____________________________

 

3.

*ארוחה

 

כלים:

 +  +  +

 

מצרכים:

(קמח)

 

אופן ההכנה:

לוקחים קערה שמים בה קמח ומים ומערבבים עד שנוצר בצק.

לוקחים שתי חתיכות בצק בנפרד לוקחים זיתים ושמים את הזיתים על החתיכות

בצק ועוטפים את הזיתים עם הבצק.(בואיקוס)

לוקחים את המחבת שמים אותה על הגז. ושמים במחבת דבש וסוכר,

ומערבבים עם כפית כדיי שיצא קרמל, ואחר מכן שופכים על הבואיקוס

את הקרמל ושמים בקערה.

 

לוקחים את הקרש חיתוך הגדולה וחותכים את כל הירקות שיש.

חותכים לחתיכות גסות.

שמים שמן זית, מלח ומעט לימון לטעם טוב.

ומניחים בקערה.

 

לוקחים את התפו"א. ומקלפים את הקליפה.

כאשר מסיימים לקפלף את קליפות תפו"א, מרסקים אותם בתור קערה

עד שיהפכו להיות עיסה(פירה).

חשוב לציין שאת תפו"א מחממים לפני כן.

וכאשר זה הופך לעיסה(פירה) שמים בקערה.

 

והמנה מוכנה!

img369/2008/97431213ei4.jpg

 
    
@כול הזכויות שמורות לשיר  והעיר הוירטואלית רין רין@
 
 
 
   
 
לא להעתיק אני רואה הכול!
 
 
 
רינרין כי שלמות זו לא מילה גסה