עוגת גזר
לעבד למשחה חלקה במעבד מזון או בלנדר-סטיק:
200 גר טופו רך
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
להוסיף לאמולסיה שמתקבלת 7 גזרים מגורדים על פומפיה דקה
בנפרד, לערבב
1 כוס קמח מלא מנופה
1 כוס שיבולת שועל, טחונה דק במעבד מזון או מטחנת קפה
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך
1 כפית קינמון
קמוץ אגוז מוסקט
לאחד 2 התערובות, להעביר לתבנית משומנת, לאפות ב 180 מעלות כשעה.