בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
המטבח של מאשה
העוגות של מאשה
ארוחות בריאות וקייטרינג צמחוני - טבעוני
ארוחות מזינות ומאוזנות על טהרת הצומח
לפרטים והזמנות6842847 - 052
 
 
    דף הבית
    פורום בישול ואפייה צמחוני טבעוני
    תפריט פסח 2009
    תפריטים דצמבר
    מתכוני עוגות
    טיפים לאפייה טבעונית
    מתכון שבועי
    מה זה, ולמה זה טוב?
    סדנת בישול בריא 12/03/2010
    תפריט פסח 2010
מרק חומוס ורוקט, כפי שלמדתי להכין בנאות סמדר.
חמין 3 קיטניות - לוביה, שעועית אדומה ושעועית שחורה, עם גריסי פנינה וירקות שורש.
גראטן - פשטידת ירקות פרוסים דק במיוחד אפויים ומוקרמים בחלב קוקוס.
אורז מלא בהפתעות.
טופו בדלעת וכוסברה.
גולאש סייטן, ארטישוק ירושלמי, ו3 סוגי פיטריות על פירה תפוחי אדמה או בטטה
אז נכון שחלבון חיטה זה לא להיט בריאותי, ונכון שלתפוחי אדמה יש ערך גליקמי גבוה וערך תזונתי נמוך, אבל זה ט ע י ם!
סייטן, לפחות לפי דורעם גונט בגלריה של  שישי האחרון, הומצא ע"י נזירים בודהיסטיים,
ואני אומרת - מה שטוב לנזירים בודהיסטיים  מוכרח להיות טוב גם לנו, מלבד חיי פרישות, כמובן.
את המנה הזו אכלתי עם החבר הראשון שלי במסעדה טבעונית בפריז, ונפעמתי.
 
עוגת פרג ותפוחי עץ, ועוגת גזר נהדרת
  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה