בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
המטבח של מאשה
העוגות של מאשה
ארוחות בריאות וקייטרינג צמחוני - טבעוני
ארוחות מזינות ומאוזנות על טהרת הצומח
לפרטים והזמנות6842847 - 052
 
 
    דף הבית
    פורום בישול ואפייה צמחוני טבעוני
    תפריט פסח 2009
    תפריטים דצמבר
    מתכוני עוגות
    טיפים לאפייה טבעונית
    מתכון שבועי
    מה זה, ולמה זה טוב?
    סדנת בישול בריא 12/03/2010
    תפריט פסח 2010

עוגיות שיבולת שועל

 

 

במעבד מזון, לעבד למשחה חלקה בלי גושים:

 

1 כוס שמן

1+2/3 כוס סוכר חום בהיר

200 גר' טופו רך

1 כפית גינג'ר טחון טרי

 

בקערה, לערבב:

 

1+2/3 כוסות קמח מלא

1/2 כפית מלח

1/2 כפית סודה לשתייה

1 כפית קינמון

קמצוץ מוסקט מגורד

קמצוץ ציפורן מגורד

3 כוסות קוואקר גס

1 כוס צימוקים

1/2 כוס חמוציות/ זרעים

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

 

לערבב את אמולסיית הטופו עם החומרים היבשים, ולהניח לעמוד לחצי שעה לפחות,

להיספגות חלק מהנוזלים.

לחמם תנור ל180 מעלות.

לרפד תבנית בנייר אפייה, ובעזרת כף וכפות ידיים לחות ליצור עוגיות עגולות ומהודקות.

לאפות 15 דקות, להפוך צד, ולאפות עוד 5 דקות.

 

בתאבון!

  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה