בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
המטבח של מאשה
העוגות של מאשה
ארוחות בריאות וקייטרינג צמחוני - טבעוני
ארוחות מזינות ומאוזנות על טהרת הצומח
לפרטים והזמנות6842847 - 052
 
 
    דף הבית
    פורום בישול ואפייה צמחוני טבעוני
    תפריט פסח 2009
    תפריטים דצמבר
    מתכוני עוגות
    טיפים לאפייה טבעונית
    מתכון שבועי
    מה זה, ולמה זה טוב?
    סדנת בישול בריא 12/03/2010
    תפריט פסח 2010

שעועית אזוקי בירקות כתומים - כ4 מנות

שעועית אזוקי היא מאוד מזינה וקלה יחסית לעיכול

 

רכיבים:

כוס שעועית אזוקי, מושרית למשך הלילה או יותר

1 בצל

2 גזרים

בטטה גדולה

חצי ק"ג דלעת

חוויאג' למרק

מלח לפי הטעם

ההכנה:

מבשלים את שעועית האזוקי עם חצי כפית סודה לשתיה עד שהיא רכה. חותכים

לקוביות ומטגנים במעט שמן זית את הבצל, בינתיים קולפים וחותכים לקוביות

את שאר הירקות, מוסיפים לבצל כשמזהיב ומטגנים עוד קצת. מוסיפים מים

רותחים, קצת מתחת לגובה פני הירקות, ומבשלים עד שמתרככים הירקות.

מסננים את שעועית האזוקי מנוזלי הבישול ומוסיפים לירקות.

מתבלים בחוויאג' למרק ומלח, לפי הטעם, ואוכלים בתאבון, עם אורז מלא או

דגן אחר ליצירת חלבון מלא.

  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה