בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
המטבח של מאשה
העוגות של מאשה
ארוחות בריאות וקייטרינג צמחוני - טבעוני
ארוחות מזינות ומאוזנות על טהרת הצומח
לפרטים והזמנות6842847 - 052
 
 
    דף הבית
    פורום בישול ואפייה צמחוני טבעוני
    תפריט פסח 2009
    תפריטים דצמבר
    מתכוני עוגות
    טיפים לאפייה טבעונית
    מתכון שבועי
    מה זה, ולמה זה טוב?
    סדנת בישול בריא 12/03/2010
    תפריט פסח 2010

הקינואה הוא מין של כף האווז. אף על פי שהיא משווקת כדגן, היא שייכת בעצם למשפחת הירבוזיים.

לזרעי הקינואה ערך תזונתי גבוה מאוד. הקינואה עשירה בכל חומצות האמינו החיוניות, מה שמקנה לה איכות חלבון גבוהה ביותר. כמו כן, היא עשירה בסיבים תזונתיים, זרחן, ברזל ומגנזיום.

מקורה באזור הרי האנדים בדרום אמריקה, בני האינקה כינו אותו "אם הדגן", והיא הייתה מקודשת בתרבותם.

 

  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה