בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
המטבח של מאשה
העוגות של מאשה
ארוחות בריאות וקייטרינג צמחוני - טבעוני
ארוחות מזינות ומאוזנות על טהרת הצומח
לפרטים והזמנות6842847 - 052
 
 
    דף הבית
    פורום בישול ואפייה צמחוני טבעוני
    תפריט פסח 2009
    תפריטים דצמבר
    מתכוני עוגות
    טיפים לאפייה טבעונית
    מתכון שבועי
    מה זה, ולמה זה טוב?
    סדנת בישול בריא 12/03/2010
    תפריט פסח 2010

סלט אצות וואקמה, מלפפונים, טופו מעושן ואיטריות שעועית

 

מצרכים:

 

כוס אצות וואקמה

300 גר' טופו מעושן

1 חבילה איטריות שעועית

1 חבילה בצל ירוק

6 כפות שומשום

5 מלפפונים

2 כפות שמן

1/4 כוס רוטב סויה

כף ג'ינג'ר כתוש

 

ראשית, משרים אצות וואקמה במים למשך הכנת המתכון.

משרים את איטריות השעועית בקערה עם מים רותחים לכ10 דקות ומסננים.

פורסים את הטופו בסכין חדה לפרוסות דקיקות.

פורסים את המלפפונים לחצי ואז לאורכם, דק ככל האפשר.

קוצצים בצל ירוק לטבעות דקות.

מסננים את האצות וסוחטים בידיים כדי להיפתר מעודפי נוזלים.

 

מערבבים את כל החומרים, ומגישים!

 

  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה