בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
המטבח של מאשה
העוגות של מאשה
ארוחות בריאות וקייטרינג צמחוני - טבעוני
ארוחות מזינות ומאוזנות על טהרת הצומח
לפרטים והזמנות6842847 - 052
 
 
    דף הבית
    פורום בישול ואפייה צמחוני טבעוני
    תפריט פסח 2009
    תפריטים דצמבר
    מתכוני עוגות
    טיפים לאפייה טבעונית
    מתכון שבועי
    מה זה, ולמה זה טוב?
    סדנת בישול בריא 12/03/2010
    תפריט פסח 2010
כך תהפכו מתכון רגיל למתכון טבעוני בכמה צעדים פשוטים
לא מתאים לעוגות עם יותר מ4 ביצים או אם צריך להקציף חלבונים בנפרד
 
תחליפי ביצה
100 גר' טופו = 1 ביצה
את הטופו מעבדים למשחה עם כל הנוזלים שבמתכון
ישנם עוד תחליפי ביצה, כמו רסק פרי(בננה, תפוח וכו') או תחליף ביצה באבקה שניתן להזמין באינטרנט
 
*****
250 גר' חמאה = כוס שמן
לא ממליצה על שימוש במרגרינה
 
*****
שמנת מתוקה, אם אין צורך להקציפה, ניתן להמיר בקרם קוקוס
שזה כמו חלב קוקוס רק סמיך במעט
אני לא אוהבת שמנת צמחית אבל זו אופציה
 
בהצלחה!
  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה