בניית אתרים
 

מתכונים נט

 
 
מתכון לקרפ צרפתי
 
להכנת קרפ צרפתי מתוק:
 
1 כוס קמח
1 כוס חלב\מים
1 כף שמן
2 שקית סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל (למי שאין יכול לדלג)
1 ביצה
 
אופן ההכנה:
 
מחממים את המחבת אם השמן באש קטנה.
שמים את כל המצרכים לבצק בקערה ומערבבים עד שנוצרת בלילה דלילה חלקה וללא גושים. לקבלת בלילה חלקה מומלץ להשתמש בבלנדר או במטרפה.
שימו לב: אם הבלילה יוצאת סמיכה מידיי יש להוסיף חלב/שמנת/מים. ואם היא יצאה דלילה מידיי מוסיפים קמח,המטרה היא להגיע לבלילה דלילה, נוזלית וללא גושים.
לוקחים מצקת וממלאים אותה בבלילה ויוצקים על המשטח החם, מחליקים את הבלילה על המשטח בעזרת המצקת עד שהיא הופכת לקרפ צרפתי עגול גדול ודק. נותנים לקרפ כמה שניות והופכים בעזרת תרווד או מרית שטוחה. כשהקרפ צרפתי מוכן מחלקים אותו לחצי ומורחים את מה שאוהבים (נוטלה הכי הולך!)
מקפלים משני הצדדים ויוצרים צורת משולש.

בתאבון!!
 
למי שרוצה קרפ רגיל הנה המתכון:
 
1 כוס קמח
1.5 כוס חלב
1 כף חמאה מומסת
4\1 (רבע) כפית מלח
3 ביצים
 
אופן ההכנה:
אותו אופן ההכנה כמו שלמעלה :)
 
 
מתוקים למריחה:
ממרח שוקולד, ריבה, ריבת חלב, מייפל, וכל מה שבא לכם..

מלוחים למריחה:
גבינות, פטריות מטוגנות עם בצל...
 
 
 
  באתר תמצאו מתכונים טובים מקצועים וקלים להכנה!!!  
האתר נבנה במערכת 2all   בניית אתרים