בניית אתרים בחינם
 
 
+הגולשים של האתר +
גולשים באתר - שיווק באינטנרט
 
תעזרו לי לזכות  תלחצו כול יום תודה לכול המצביעים
צריך רק ללחוץ על האתר :)או פה
 
    דף הבית
    צור קשר :||
    הפורום
   
    דרמות קוריאניות
    סרטים קוריאנים
    דרמות טיוואניות
    סרטים טיוואנים
    דרמות יפניות
    סרטים יפנים
   
    שחקנים
    שחקניות
   
    הורדות :]]
    הסברים
    שירים
    שירים 2
    זמרים
    פרקים
    פרקים צ. ImageHost.org
    תרגום ע.
   
    FoR U
    לפוטושופ
    מסגרות כתיבה
    גראפיקה
   
    אלבום תמונות
    רשימת הדרמות
    השחקנים בילדותם
    שירים להשמעה
    תרבות קוריאה
    שחקנ|ית החודש
    ללמוד קוריאנית
    מילים לשירים
    שונות
    הפרומו
    דרמות
    סרטונים
    חדשות
    הידעת ?..
    משחקים
    כתבות
    תקצירים
    פרודיה
    ריטינג
    ימי הולדת
    פספוסים
    מאחורי ק.
    מתנות 3 >
    המפעל-סגור
   
    הצא'ט
    עיצובים ק.
    לינקים
   
 
nam sang mi
 
Nam Sang-mi’s Profile
Name: 남상미 / Nam Sang-mi
Profession: Actress
Birthdate: 1984-May-03
Birthplace: South Korea
Height: 163cm
Weight: 49kg
Blood type: A
Education: Dongdeok Women’s University
Filmography

דרמות
Time Between Dog and Wolf (KBS2, 2007)
Bad Family (SBS, 2006)
Sweet Spy (MBC, 2005)
My Sweetheart My Darling (KBS, 2005)
Not Alone (SBS, 2004) sitcom
Escape From Unemployment (SBS, 2003)
Love Letter (MBC, 2003) debut

סרטים
Never to Lose (2005)
She’s On Duty (2005)
Dead Friend (2004)
Spy Girl (2004)
Too Beautiful To Lie (2004)
Awards
2006 MBC Drama Awards: New Actress Award

 
תמונות
 









 

 
 
   

  

 
 
 















 

 




 
 









 
 


 
 
IPB Image
 
IPB Image

IPB Image 



 










 
 
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image 



 
user posted image
 
user posted image 
 
user posted image 
 
user posted image
 
user posted image

user posted image
 

גולשים באתר - שיווק באינטנרט