בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
   

אתר קול האתר הכי מדליק ברשת

 
מכינים בראוניס.
24/11/2006 15:01:36, מאת: אילנה ilananar2

רוצים לעזור להורים בבישולים לשבת? שובל ג, כתבת הנוער שלנו מביאה לכם אותה בעוגת בראוניס קלה וטעימה. יאמי!
מאת: אילנה .נ.

חומרים:
200 גר' מרגרינה בטעם חמאה (ויש דבר כזה)
4\3 (שלושת רבע)  כוס סוכר
100 גר' שוקולד מריר
3 ביצים
כוס וחצי קמח
2 כפיות אבקת אפיה


כלים:
תבנית אפיה בגודל 30X30, כוס, סיר, קערה, כף, סכין, לקקן.


 


tipo


אופן ההכנה:
1.
מחממים את התנור ל 160 מעלות.
2. משמנים את תבנית האפיה ומקמחים.
3. שוברים את השוקולד לקוביות.
4. שמים בסיר כפול או מחממים במיקרו את המרגרינה, הסוכר והשוקולד, עד שהחומרים נמסים ומצטננים.
5. מכניסים לקערה נוספת את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים את הביצים.
6. יוצקים את תערובת השוקולד לקערה עם הקמח, אבקת האפיה והביצים ומערבבים היטב.
7. משטחים את התערובת של התבנית
8. אופים בתנור למשך 25 דקות
9. מצננים במקרר במשך שש שעות לפחות וחותכים לריבועים קטנים. (אפשר גם לאכול את זה ישר שזה יוצא. אבל ככה אני הכנתי)
10. עכשיו הכינו את הפה שלכם לטרוף הכל.


 


tipo


בתיאבון!
אילנה


אפשר גם להוסף אגוזי מלך וזה יוצא ממש טעים. ומשום מה, יותר שוקולדי.

אזהרה: נא להיזהר לא לאכול גם את האצבעות!


טואול בניית אתרים בחינם