בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
בצקיות ממולאות

בצקיות מטוגנות בשמן זית ממולא -
בסבנח (תרד בלדי), בצל , וביצה.

 
 
החומרים:
למילוי -
1 בצל ירוק, קצוץ
צרור עלי סבנח או תרד רגיל נקיים, וקצוצים
מלח ופלפל
ביצים כמספר המנות
 
לבצק -
½ ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
2 כוסות מים (400 גרם)
מלח קמצוץ סוכר
שמן זית לעבודה ולטיגון עמוק

אופן ההכנה המילוי :
מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל
ומאדים 2 – 3 דקות,
מוסיפים את עלי הסבנח ומאדים עד שהם מתרככים.
מתבלים במלח ובפלפל ומניחים בצד.

הבצק:
שמים את הקמח בקערה, מוסיפים את השמרים ומערבבים.
מוסיפים את המים ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד ורך מאוד.
מוסיפים את השמן, מלח וקמצוץ סוכר ומערבבים. מניחים בצד
לתפיחה כשעתיים

הכנת הסבנח והטיגון:
מחממים בסיר רחב שמן לטיגון עמוק. משמנים היטב את משטח
עבודה והידיים.
לוקחים ביד חתיכה מהבצק (הדביק מאוד) ופותחים אותה בידיים
המשומנות ל עיגול גדול
מניחים כף מהתרד במרכז ושוברים עליו בעדינות ביצה.
מקפלים את צלעות הבצק על התרד והביצה ומעבירים בעדינות,
בעזרת מרית, לשמן מחומם, מטגנים על להבה בינונית
עד שהבצק מזהיב יפה.
מעבירים לנייר סופג וממשיכים לטגן כך,
סבנח אחד בכל פעם.

הדפס דף זה !
 
מקור המתכון : גולשים
  קורס חינם
אך לעשות כסף באינטרנט ללא ידע מוקדם !
 
קורס כסף באינטרנט בחינם
כולם מדברים על כסף באינטרנט... בוא
לעשות במקום לדבר! הירשם עכשיו בחינם

http://www.clickim.co.il/
 
 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה