בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

מתכונים  מהמטבח

הערבי בישראל
 

  
   מדריך הדפסה וחיפוש    צור קשר    פורום    המומלצים    הטחינה    כתבות    תן חיוך    זכויות נכים ומוגבלים
 
    דף הבית
    תרבות האוכל הערבי
    על המאכלים המסורתיים
    תבלינים
    מילון ערבי-עברי-ערבי
    סלטים שונים
    סלטים דגנים וקטניות
    סלטים וירקות מבושלים
    מתכונים - ביצים וירקות
    מתכונים - דגנים וקטניות
    מתכונים - בצקים מאפים
    מתכונים - עם יוגורט
    מתכונים - מרקים
    מתכונים - דגים
    מתכונים - עוף
    מתכונים - ממולאים
    מתכונים - בשר /עגל
    מתכונים - טלה וכבש
    מתוקים, עוגיות ועוד
    תרופות בית !
תבשיל "עכוב"
העכוב הוא קוץ נפוץ הגדל בצפון הארץ
 

 

החומרים:
צרור בצל ירוק
1 ק"ג עכוב
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
מיץ מ-1/2 לימון

אופן ההכנה:
מנקים את הבצלים וקוצצים דק. קולפים את גבעולי העכוב ומנקים היטב את הקוצים
וחותכים לפיסות של 2-3 ס"מ.
מחממים את השמן בסיר או מחבת ומטגנים את הבצלים עד
שמתרככים מעט. מוסיפים את העכוב ומכסים במים.
מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה
ומבשלים כ-30 דקות או עד שהעכוב רך מאוד.
מטפטפים את מיץ הלימון על התבשיל.
מגישים חם או קר.

תמונה של עקוב בשוק
 
הדפס דף זה !

                        זה הפיתרון לעשן "בקאילו "
                                                                      מותר לעשן בכל מקום !
                           לעשן אפילו במטוס?
                                                                                        סיגירה שניתן לעשן בכל מקום
                                                                                    ללא רעלים וניקוטין , פשוט לעשן בכיף

                                                                                         http://www.tako.co.il

 
תודתי ניתנת לכל הבשלנים וכותבי המתכונים שאת עמלם
אנו מפרסמים באתר זה
וכל המוסיף יבורך
תודה