קודם כל דברים שצריך: 1. תוכנה לעריכת תמונות (פוטושופ וכל זה..) 2. GCFscape (שתתקינו את התוכנה היא תבקשלהתקין את netframework משהו כזה אפשר להוריד ולהתקין את התוכנה אין מהלפחוד היא של Microsoft) 3. למי שיש פוטושופ צריך להוריד את הפלאג-אין הזה(הוראות להתקנה יש בקובץ read me) 4. VTFedit (רק למי שאין פוטושופ צריךלהוריד את זה!)
עכשיו מתחילים: תפתחו את GCFscape
(Steam חייבלהיות סגור בזמן שGCF פועל)
תלחצו על File>Open ואזתחפשו את תיקיית הSteamApps שלכם(זה בתיקייה הראשית של הSteam)
תלחצו פעמיים על Counter Strike Source Shared (חשוב לגבות אתהתיקייה במקרה ואתם עושים משהו לא נכון!) עכשיו תופיע לכם רשימה. תלחצו על Matrials>Models>Weapons/player (weapons כדי לעשות סקינים לנשקים וplayers כדי לעשות סקינים לאנשים) (בתוך weapons יש 2 סוגים של תיקיות... V_models שזה איך יראה הנשק מתי שאתה מחזיק אותו וW_models איך הנשק יראה שהוא על הרצפה)
סקין לשחקן: תבחרו סקין, תלחצו ותגררו את הקובץ VTF שלהלשולחן עבודה או לאיפה שאתם רוצים רק שתמצאו את זה.
נשק: תבחרו נשק בV_models. תגררואת קובץ הVTF לאן שאתם רוצים רק שתמצאואותו. שימו לב! תגררו את הקובץ VTF ולא אתהקובץ REF.VTF!!
אם יש לכם פוטושופ והורדתם את הפלאג אין (והתקנתם אותו), אתם יכולים לפתוח אתהקובץ VTF, לערוך אותו לשמור.
אם אין לכם פוטושופ, תשתמשו בVTFedit להפוך אותו לקובץ BMP ככה: file>open>file.vtf>ok (הfile.vtf זה הקובץ שאתם הוצאתם תלחצו עליו) עכשיו שפתחת אותו תלחץ על File>Export ותבחרו איזה תיקיה שאתם רוצים רק תזכרו כדי שתוכלו להיכנס אליה.עכשיו הקובץ VTF הפך לBMP. אתם יכולים עכשיו לערוך את הקובץ בכל התוכנות. שאתם מסיימים, תשמרו. כנסו לVTFedit שוב,ואז File>Import תמצאואת הקובץ שלכם ותלחצו על OK.
עכשיו אתם צריכים לראות משהו GFX options או משהו כזה... תלחצו OK. אחרי זה תעשו File>Save
וזהו עשיתם סקין
|
|
|