בניית אתרים בחינם
 
 
 
                 ♫• ♫•
                                                                                  
@הודעות@
1 שפיישל פתיחה נגמר לצערי וחשבתי שתירשמו כי שתכבלו את ההזמנות
למסיבת פתיחה פונ'ץ
יש להירשם לתחרות של "האתר שלי מוצלח " עד 09/11/22
יש  עוד הרבהה זמן
3 אני מבקשת להירשם לקייטנת פונץ
יהיה כףף מעוד... יש עד להירשם 09/11/24
4 היתחיל לאחותי יום הולדת אים אתם רוציםתוכלו להגיב
בפורום ולברך אותה !
 
                       
                       
           
 



 

=======>>
 
 
 פורום Forum
 
(חובה) כניסה
==========>>
 
 
•רשימת אתר:
 
 1להגיב בפורום על האתר .
 
 2 לא לישכוח יש תחרויות להשתתץ .
 
 3 כל ימיים מחליפים עיצוב.$.
 
 4 חשוב )!אני רוצה שבאתר שלי לא !
יחבדו את כל הכללים ! 
 5 יש לכם אתר חדש אני יעזור לכן אני יעזור לכן כולל 
 - לוגו +הצעות מגניבות+פורום מעוצב לאתר צאט
  לאתר ועוד...
 
 6 כל יום עידקונים חדשים באתר .
 
7 כל חודש יש זוג ,החחודש זוג החודש ריאנה וכריס בראון
 
==============>
חברים באתר :
 
•  תהל (מהכיתה )
דנה (מהכיתה ) 
רוז (פגישה באתר)
 לוסי (פגישה באתר שלה)
שני( פגישה באתר)
טלי (פגישה באתר )
אלירון (פגישה באתר )
אביב (שכנה שלי )
אופק (קרובת משפחה )
אביבית (פגישה באתר )
מעיין  (אחותי )
 ♥♥♥♥♥
========>
אנשים באתר :
 
גולשים באתר - שיווק באינטנרט
 
===========>
 
הרשמוים לתחרות של
"האתר שלי מוצלח "
 
1•פנוי
 
2• פנוי
 
3•פנוי
 
4•פנוי
 
5•פנוי
 
6•פנוי
 
עד.. 33 ילדים
 
הרשומים לקייטנת פונ'ץ
 1•פנוי
 
2 •פנוי
 
3•פנוי
 
4•פנוי
 
5•פנוי
 
6•פנוי
 
7•פנוי
 
8•פנוי
 
9•פנוי
 
10•פנוי
 
11•פנוי
 
12•פנוי
 
                                                                              ♣ עגות♣    
 
 
 
 
1 עוגת קרמל=

עוגת קראמל של ד"ר מאיה אנג'לו

המצרכים

לעוגה:
110 גרם חמאה
כוס ורבע סוכר
רבע כוס סירופ קראמל (מתכון בהמשך) + עוד סירופ לקישוט מלמעלה
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה (2 כפיות)
1 כוס חלב
2 ביצים גדולות
קרם "פרוסטינג" (מתכון בהמשך)

לסירופ קראמל:
1 כוס סוכר
1 כוס מים

לקרם פרוסטינג:
165 גרם חמאה
450 גרם אבקת סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה עשירה (לא מהדלות שומן)
כף תמצית וניל
קורט מלח

אופן ההכנה

מחממים תנור ל - 180-190 מעלות
מכינים שתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ
משמנים את התחתית, מניחים עליה עיגול מתאים של נייר אפייה ומשמנים גם אותו

מקציפים את החמאה תוך הוספה הדרגתית של כוס אחת של סוכר
מקציפים עד שהקציפה בהירה ואוורירית.
מוסיפים רבע כוס סירופ קראמל וממשיכים לערבב

מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והמלח, ומתחילים להוסיף את הקמח לקערת החמאה, לסירוגין עם כוס החלב מתחילים עם קמח, ומסיימים עם קמח. צת מזה וקצת מזה.

בקערה נפרדת מקציפים את שתי הביצים השלמות עם רבע כוס הסוכר שנותר, מקציפים כחמש דקות לקצף יציב, ואז מוסיפים את זה לתערובת העוגה, מערבבים לעיסה אחידה.
שופכים את העיסה בצורה שווה לשתי התבניות
אופים בערך כעשרים וחמש דקות, או עד שהעוגה קופצת חזרה אם לוחצים במרכז שלה. אם לא - סימן שהיא לא מוכנה ומחזירים לצנור לעשר תקות נוספות.
מניחים לשתי העוגות להתקרר בתוך התבנית 10 דקות, אחר כך הופכים אותן על רשת צינון ומקלפים מעליהן את נייר האפיה.

סירופ הקראמל: (להכין מראש)
בסיר עם תחתית עבה ממיסים כוס סוכר (בלי לערבב) עד שהוא מקבל צבע זהוב ענברי
מסירים מהאש, מוסיפים כוס מים, מחזירים לאש ומערבבים עד שמתקבל סירופ קראמל אחיד (די דליל)
מעבירים לכלי ומצננים לגמרי.

קרם "פרוסטינג"
ממיסים חמאה על להבה בינונית עד שהיא מקבלת צבע זהוב אגוזי (בערך 8 דקות)
מסירים מהאש ומניחים להתקרר
בקערת המיקסר שמים את אבקת הסוכר, הוניל, המלח
ותוך הקצפה מוסיפים את החמאה, כולל המשקע החום בתחתית
מקציפים ומתחילים להוסיף לאט לאט את השמנת המתוקה עד שמתקבל קרם יציב
אם סמיך מדי - אפשר להוסיף עוד כף שמנת

הרכבת העוגה:

מכינים צלחת או קערת הגשה יפה לעוגה
מרפדים אותה בארבע רצועות של נייר אפייה, שיכסו את כל השוליים (אח"כ שולפים את הנייר מלמטה, והצלחת נקייה ואין נזילות של הקרם)

מניחים על הנייר עוגה אחת
מסדרים עליה שכבה נאה של קרם הפרוסטינג
מכסים עם העוגה השניה כאשר הצד התחתון שלה כלפי מעלה
מכסים את הכל בפרוסטינג, גם למעלה וגם בצדדים, מחליקים את הקרם יפה שיהיה ציפוי אחיד
יוצקים מעל הכל את יתרת סירופ קראמל (הכל או חלק, לבחירתכם) והוא נוזל לצדדים ועושה מין דוגמה יפה
אחרי שהכל מתייצב ומפסיק לטפטף ולנזול - שולפים את הנייר מלמטה (בגלל זה 4 רצועות נפרדות, שיהיה קל לשלוף)

זהו, העוגה מוכנה להגשה.
 
 
 
 
2 עוגה ללא קמח !!!
 

עוגה ללא קמח 

המצרכים

25 גרם חמאה
2 כפות פירורי לחם

150 גרם שקדים טחונים
210 גרם סוכר (מומלץ אבקת סוכר אבל אפשר להסתפק גם בסוכר רגיל אבל דק, כמו סוגת למשל.)
6 חלבונים

למלית
6 חלמונים
300 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר לדעתי להסתדר עם המיכל הסטנדרטי של 250 מ"ל)
130 גרם סוכר
75 גרם חמאה

לקישוט - שבבי שקדים
אופן ההכנה
משמנים היטב תבנית קפיץ מספר 28 עם 25 גרם חמאה
מפזרים מעל לחמאה את פירורי הלחם בצורה שווה

מקציפים חלבונים לקצף נוקשה
מערבבים את השקדים הטחונים עם הסוכר
מוסיפים בתנועות קיפול לקצץ, נזהרים לא "לשבור" אותו.
מעבירים את התערובת לתבנית מעל פירורי הלחם, משטחים לשכבה חלקה

אופים כ - 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, מניחים את התבנית בשליש התחתון של התנור, קרוב לתחתית.
בסיר קטן מערבבים את השמנת המתוקה, החמאה, החלמונים והסוכר. מערבבים כל הזמן על אש נמוכה, עד שהבלילה מסמיכה מעט.
אם קורה והשמנת מתחילה להתפרק או להתגבן, מוסיפים טיפת מים רותחים וזה פותר את הבעיה.
מסירים מהאש ונותנים להתקרר.

כשגם הבסיס וגם המלית התקררו, מעבירים את המלית לתבנית, מחליקים יפה, מקשטים בשבבי שקדים
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה - רצוי מאד לא לחתוך את העוגה לפני כן כיוון שהיא צריכה להתייצב.

 

3 עוגה שיש בו שוקו גבינה
 
 המצרכים
3/4 כוס חלב
2 ביצים מופרדות, בטמפרטורת החדר
350 גרם גבינה לבנה
1 שקית ג'לטין ללא טעם
1 כוס פירורי ביסקוויטים, או אפילו פירורי וופל, יותר טעים
כף וחצי חמאה מומסת
רבע כוס חלב
6 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
3+1 כפות אבקת קקאו (לא ממותק)

אופן ההכנה
מחממים חצי כוס חלב (אפשר במיקרו) עד לרתיחה ומניחים בצד
בקערה של מעבד המזון ממיסים את הג'לטין ביתרת החלב הקר
מניחים לעמוד כמה דקות
שופכים את החלב החם
מפעילים את המעבד למשך 2 דקות במהירות נמוכה
מוסיפים 3 כפות סוכר
מוסיפים את חלמוני הביצים ואת תמצית הוניל
ממשיכים בערבול במהירות נמוכה עד שהכל מתאחד
מוסיפים את הגבינה ומגבירים מהירות עד שמתקבלת תערובת חלקה
מוציאים מהתערובת 3/4 כוס ומכניסים למקרר, שיתמצק מעט

למה שנשאר בקערת המעבד מוסיפים כף סוכר + 3 כפות קקאו ומעבדים יחד
מכניסים גם את קערת המעבד למקרר כדי שהתערובת תתקשה קצת (בערך שעה)

לקראת סוף השעה, מקציפים את שני החלבונים עם שתי כפות הסוכר הנותרות עד שמתקבל קצף יציב ונוקשה
מקפלים אותו לתוך תערובת השוקולד שהוצאנו מהמקרר

מכינים תחתית מהביסקויטים או הוופלים המרוסקים + כף וחצי חמאה + רבע כוס חלב + כף קקאו
מסדרים בשכבה אחידה ומהודקת בתבנית עגולה של פאי או תבנית קפיץ (מספר 22)
שופכים את תערובת השוקולד
מלמעלה שופכים את 3/4 הכוס של התערובת הלבנה ששמרנו גם כן במקרר
בעזרת מזלג או סכין מערבבים בצורה ספירלית את שני הצבעים כדי לקבל דוגמת שיש

מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך 4-5 שעות לפני שפורסים ומגישים.


3 עוגת שוקולד דבש


המצרכים
חצי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
175 גרם שוקולד מריר
2 ביצים
6 כפות דבש
1 כף תמצית וניל (כן, כף, לא טעות)
1 כוס אגוזים קצוצים
50 גרם חמאה

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים
ממיסים את השוקולד והחמאה ומניחים להצטנן
מוסיפים לתוך השוקולד שהתקרר את הביצים וטורפים היטב
מוסיפים את הדבש והוניל
מוסיפים את החומרים היבשים
מוסיפים את האגוזים ומערבבים לעיסה אחידה
מעבירים אותה לתבנית לא גדולה (אם עגולה אז מספר 20, או אחרת מקבילה בגודל)
אופים כחצי שעה בחום של 175 מעלות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש

אפשר לקשט מלמעלה - כשהעוגה לגמרי קרה - עם קצפת
 
4 עוגת מקצ'ינו -העוגה החביבה עליי

 
עוגת מוקצ'ינו

המצרכים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
כוס וחצי סוכר
7 ביצים
2 כפות שטוחות נס קפה (הגרגרים הגבישיים קצת בעייתיים להמסה, שימו לב שתהיה המסה מוחלטת)
חצי כוס שמן
כפית וחצי תמצית וניל
רבע כוס מים (אפשר להיעזר במים כדי להמיס את הנס קפה אם משתמש בקפה מגורען)

למילוי
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 גרם)
4 כפות שטוחות סוכר
2 כף שטוחה נס קפה איכותי

לעיטור
אגוזים גרוסים

אופן ההכנה
מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים
מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה

מקציפים את החלמונים עם המחצית השניה של הסוכר עד שיש תפיחה אוורירית ובהירה
מוסיפים תוך כדי הקצפה את כל שאר המרכיבים

מחברים בין שתי העיסות בתנועות קיפול עדינו כדי לא לשבור את קצץ הביצים
מעבירים לתבנית קפיץ עגולה (26 או 28 ) משומנת ומקומחת
מחממים תנור ל - 180 מעלות, ואופים עד להזהבה ו/או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש

מוציאים את העוגה לקירור על השיש
חוצים אותה באמצע לרוחב, בסכין ארוכה וחדה או בשיטת החוט (מקיפים את העוגה בחוט דק, כמו חוט תפירה, ומתחילים להדק את האחיזה ולמתוח את החוט עד שהעוגה נחתכת לגמרי )

מורחים חצי מכמות הקצפת על חלק אחד של העוגה, ומכסים בחלק השני
מורחים את שארית הקצפת על פני החלק העליון של העוגה ובצדדים, מחליקים בעזרת מרית גמישה לקבלת מראה חלק ויפה

מכניסים קצת אגוזים למטחנה/מגרסה ידנית המיועדת לכך (כמו מגרדת של גבינה עם ידית קטנה) וגורסים אותם מעל לפני העוגה לקי

ביי



תפריט שמאלי

הכנס כאן קישורים או טקסט חופשי
  @כל הזכויות שומרות לאתר המאלף של לילך@