בניית אתרים בחינם
 
 
 
                 ♫• ♫•
                                                                                  
@הודעות@
1 שפיישל פתיחה נגמר לצערי וחשבתי שתירשמו כי שתכבלו את ההזמנות
למסיבת פתיחה פונ'ץ
יש להירשם לתחרות של "האתר שלי מוצלח " עד 09/11/22
יש  עוד הרבהה זמן
3 אני מבקשת להירשם לקייטנת פונץ
יהיה כףף מעוד... יש עד להירשם 09/11/24
4 היתחיל לאחותי יום הולדת אים אתם רוציםתוכלו להגיב
בפורום ולברך אותה !
 
                       
                       
           
 



 

=======>>
 
 
 פורום Forum
 
(חובה) כניסה
==========>>
 
 
•רשימת אתר:
 
 1להגיב בפורום על האתר .
 
 2 לא לישכוח יש תחרויות להשתתץ .
 
 3 כל ימיים מחליפים עיצוב.$.
 
 4 חשוב )!אני רוצה שבאתר שלי לא !
יחבדו את כל הכללים ! 
 5 יש לכם אתר חדש אני יעזור לכן אני יעזור לכן כולל 
 - לוגו +הצעות מגניבות+פורום מעוצב לאתר צאט
  לאתר ועוד...
 
 6 כל יום עידקונים חדשים באתר .
 
7 כל חודש יש זוג ,החחודש זוג החודש ריאנה וכריס בראון
 
==============>
חברים באתר :
 
•  תהל (מהכיתה )
דנה (מהכיתה ) 
רוז (פגישה באתר)
 לוסי (פגישה באתר שלה)
שני( פגישה באתר)
טלי (פגישה באתר )
אלירון (פגישה באתר )
אביב (שכנה שלי )
אופק (קרובת משפחה )
אביבית (פגישה באתר )
מעיין  (אחותי )
 ♥♥♥♥♥
========>
אנשים באתר :
 
גולשים באתר - שיווק באינטנרט
 
===========>
 
הרשמוים לתחרות של
"האתר שלי מוצלח "
 
1•פנוי
 
2• פנוי
 
3•פנוי
 
4•פנוי
 
5•פנוי
 
6•פנוי
 
עד.. 33 ילדים
 
הרשומים לקייטנת פונ'ץ
 1•פנוי
 
2 •פנוי
 
3•פנוי
 
4•פנוי
 
5•פנוי
 
6•פנוי
 
7•פנוי
 
8•פנוי
 
9•פנוי
 
10•פנוי
 
11•פנוי
 
12•פנוי
 
                                                                                    ♣$סלטים וחומוסים$♣       
 
 
 
 
 
 
 
1 תבשיל חומוס ועליי סלק
 
 המצרכים
צרור עלי סלק (כ-350 גרם)
2 שיני שום גדולות
חצי כפית מלח גס
1 כפית כוסברה טחונה
2 כפות שמן זית
חצי כוס בצל קצוץ
2 כפיות רסק עגבניות
1 פלפל שאטה יבש קטן (אופציונלי)
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים + 3/4 כוס מנוזלי הבישול
1 לימון חתוך לרבעים לאורך

אופן ההכנה

מרככים את עלי הסלק (או עלים אחרים) בכל צורה שנראית לכם
בשושנת אידוי, בחליטה, במיקרוגל
כשהם רכים מספיק (בשושנת אידוי זה 5 דקות אחרי הרתיחה) מעבירים למסננת ונותנים לכל עודפי הנוזלים להתנקז
סוחטים את העלים כדי להוציא עוד נוזלים
חותכים אותם לחתיכות גסות

כותשים ביחד את שיני השום עם הפלפל החריף
מוסיפים מלח וכוסברה יבשה ומערבבים למעין משחה
מחממים שמן בסיר ומוסיפים אליו את הבצל הקצוץ, מטגנים עד שיהיה זהוב בהיר
מוסיפים את תערובת השום והתבלינים וגם את רסק העגבניות, מערבבים היטב
מוסיפים את עלי הסלק ואת כוס גרגרי החומוס המבושלים
מוסיפים את נוזלי הבישול של החומוס
מבשלים כעשר דקות לאחר הרתיחה.
מכבים את האש ונותנים להתקרר מעט לפני ההגשה - הכי טעים כשזה פושר
בהגשה מצרפים לכל צלחת פלח לימון, למי שאוהב טעם חמצמץ


בתאבון... צבת פונ'ץ.

 

2 תבשיל חומוס מהיר
 
 המצרכים
400 גרם חומוס מבושלים או מקופסת שימורים
1 פלפל ירוק בינוני
1 פלפל אדום בינוני
חצי פלפל ירוק חריף (אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף, אבל זה מוסיף המון)
1 בצל בינוני
1 שן שום גדולה
כף כוסברה קצוצה דק
חצי כפית מלח
250 גרם עגבניות מרוסקות - מקופסה או טריות
1 כף שמן זית

אופן ההכנה
קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות (אליגטור?)
מחממים את שמן הזית בסיר
מזהיבים בשמן את הבצל, הפלפלים והשום במשך מספר דקות
מוסיפים את העגבניות, כוסברה קצוצה ומלח, מביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב הזה במשך כחצי שעה
שופכים פנימה את החומוס המבושל ומערבבים, ומגישים לצד אורז או תפוחי אדמה.
קל או פושוט.
 
3 מעדן בצל חלבי

המצרכים
4 כוסות בצל קצוץ לקוביות בינוניות
5 כפות חמאה
2 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
2/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מחממים במחבת את החמאה ומכניסים אליה את קוביות הבצל
מטגנים על אש נמוכה עד לשקיפות (לא יותר.. אסור שישחימו)
מעבירים את הבצלים לתבנית פיירקס קטנה (20*20 ס"מ בערך או מה שיש הכי קרוב..)
עם מקצף ידני מקציפים את שתי הביצים השלמות עד שמתקבלת תפיחה בהירה וגבוהה
מוסיפים את השמנת ומקציפים רק עד שהכל מתאחד
מתבלים במלח ופלפל לפי טעמכם
שופכים על הבצלים שבתבנית
מפזרים מלמעלה את גבינת הפרמזן
אופים בתנור חם מאד - 220 מעלות - בין 20 - 25 דקות

מניחים להתקרר קצת מחוץ לתנור לפני שמגישים.
טעים גם חם וגם קר.
ב ת א ב ו ן
4 מוסקה חלבית - מאפה חצילים בגבינה  (טעים)
 
המצרכים
3 חצילים קלופים, פרוסים לפרוסות עבות
2 בצלים גדולים, פרוסים
1 קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות
מלח, פלפל, אורגנו טרי
עלי בזיליקום טריים
200 גרם גבינה מלוחה מפוררת
150 גרם גבינה צהובה מפוררת 

אופן ההכנה
מפזרים על פרוסות החצילים מלח, ומשהים כשעה שיגירו נוזלים
שוטפים, מייבשים, וקולים בגריל משני הצדדים. מי שאוהב טעם שמנוני יותר, ולא עושה חשבון לקלוריות - שיטגן, אבל ראו הוזהרתם, חציל מטוגן ספוג בדרך כלל בהמון שמן.
משמנים במעט שמן תבנית אפיה בינונית, ומרפדים את התחתית בפרוסות חצילים בשכבה אחת.
מניחים מעל החצילים חצי מכמות הבצל
מערבבים את העגבניות המרוסקות עם המלח והתבלינים, כולל צמחי התבלין הקצוצים
שופכים מחצית כמות הרוטב על הבצל
מפזרים את כל הגבינה המלוחה בתבנית, וחוזרים שוב על פעולת השכבות בדיוק אותו הדבר.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, למשך כארבעים דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים למעלה את הגבינה הצהובה ומחזירים לתנור למשך 20 דקות נוספות, או עד שהגבינה מותכת ומבעבעת.

בתאבון מקבה שתעבו צבת פונ'ץ.
 

תפריט שמאלי

הכנס כאן קישורים או טקסט חופשי
  @כל הזכויות שומרות לאתר המאלף של לילך@