בניית אתרים בחינם
תברואבי
שף יועץ קולינרי בבטיחות ותברואת המזון

איכות ובטיחות מזון

בקרה, פיקוח, ליווי וביקורת
  •  בקרת תברואה, בטיחות המזון והיגיינה אישית.
  •  תחקירי אירוע מקצועיים, הגשת ממצאים, מסקנות ,לקחים והמלצות.
  •  בקרה וליווי של מטבחים וחדרי אוכל בתהליכי הפרטה ומשבר.

כתיבה מקצועית

  •  נהלי עבודה רב תחומיים - iso או בלעדיו.
  •  הוראות עבודה והנחיות מקצועיות.
  •  תכניות בטיחות מזון.
  •  תכניות ניקיון.
  •  עצי ייצור.

בדיקות מעבדה

  • דיגום בדיקות מעבדה - למזון, ידי עובדים ומשטחי עבודה, פענוחם וטיפול בהן.

הדרכה

  •  הדרכות עובדים בתחומי ,התברואה, ההיגיינה האישית ובטיחות המזון.
  •  הטמעתם נהלים והוראות עבודה.

רישוי, ייצוג ותכנון

  •  תכנון כול סוגי המטבחים.
  •  טיפול ברישיונות יצרן ועסק.
  •  ייצוג במשרד הבריאות.

הנושאים הנבדקים במהלך הליווי והבקרה

  •  קבלת סחורות.
  •  אחסנה.
  •  עיבוד ראשוני.
  •  ייצור בתזרים מזון נכון.
  •  תברואה .
  •  היגיינה אישית.
  •  ניקיון המטבח,
כל מה שמעכב אותך הוא רישיון יצרן?
התקשר עכשיו לקבוצת תברואבי – המומחים בהליכי רישיון יצרן ותיהנה מתהליך רישוי יעיל ומקצועי, במחיר אטרקטיבי במיוחד!

שירותי תכנון מטבחים ומערכות מזון
הגשת בקשה לרישיון עסק לרשות המקומית
הכנת תכניות עבור רישיון יצרן
תרשימי זרימה
חוות דעת מקדמית מול משרד הבריאות לאישור התוכנית
הכנה לביקורת תברואתית-טכנולוגית
ליווי אישי עד לקבלת רישיון יצרן

השירות ניתן בפריסה ארצית
ללקוחות קטנים וגדולים כאחד

למידע נוסף ולקבלת הצעת מחיר

התקשר עכשיו:
050-95-80-300

צור קשר


התרופה 14 נתניה ת.ד. 8768 אז"ת פולג נתניה I טל': 050-9580300 I נייד: 050-8611324 I פקס: 077-4115411 דוא"ל tavruavi@walla.com
טואול בניית אתרי אינטרנט בחינם