בניית אתרים בחינם
סווריי אבל אני פורשת !
אני בוילסר
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
תיבת בקשות♥
-PNG מהכותרת בפורום
- עיצוב השלמה של ג'סטין
-התמונות של ונסה מהלוגו
-
-
-
 
 
אפשר להכין בטוסטר אובן או בתנור אפיה.

 המצרכים:

1 כוס קמח תופח לאפיה

1 ביצה ( מותר שניים אבל לא חייבים)

3-5 כפות סוכר (לפי הטעם)

כחצי כוס חלב (לפי החוש)...

כף שמן....

100 גרם שוקולד מריר (רצוי צמקאו - שני קוביות)

 

ההכנה (כ 5-7 דקות) :

לשפוך את הקמח, והסוכר לקערה להוסיף את הביצה לטרוף ידנית תוך כדי הוספת חלב, לעצור עם החלב ולהוסיף כף שמן, להמשיך עם החלב עד שמקבלים עיסה אחידה .

אני מדגיש עיסה, לא בצקית מדי ולא נוזלית מדי...

להמיס את השוקולד במיקרו בזהירות שלא יימס

 (אם אין מיקרו אז הגיע הזמן שתיקנו ואם בכל זאת , אז בשיטה הישנה של לשים בכוס את השוקולד ואת הכוס בתוך סיר עם מיים רותחים כשהמיים כמובן בגובה 2 שליש של הכוס)

 

לשפוך את השוקולד המומס לתוך העיסה ולערבב הייטב.

 

לצקת לתוך תבנית משומנת של בראוניס או לתוך כוסות נייר לאפיה ולתנור לכ 15 דקות בחום של כ 175 מעלות או מספר 4 בתנור.

 

שימו לב שזה עולה לגובה ואם עלה לפני הזמן , תעקבו ותבדקו שלא מתייבש לכם.

תכבו את התנור ותמתינו כמה דקות נוספות כדי שיתגבש עם עצמו ( לא חובה).

 

אפשר להשתעשע אם לא ממש ממהרים ואת השוקולד לא להמיס אלא לשבור לקוביות ולהניח אותו במרכז הבראוניס אחרי שיוצקים אותם לתבנית ואז מקבלים משהו אחר (בראוניס וניל עם נגיעת שוקולד טעימה),  או לערבב את השוקולד עם חצי מהכמות ואז לקפל חצי בחצי כמו עוגת שייש או לשבוא הת השוקולדים ולפזר בתערובת ואז נקבל בראוניס שוקוציפס..  בקיצור לא לפחד לשחק עם המתכון.

מאפינס שוקולד וניל
כ
ל
ה
ז
כ
ו
 י
ו
ת
                                                
 
 
 
 
                       
Hosted by ImageHost.org
ש
מ
ו
ר
ו
ת
 
ל
ט
י
א
ר
ה