* ...טעמתי אני אומר לכם, אין עליהם באוכל...
* האוכל הקוצ´ני הוא באמת אוכל טוב. במיוחד...הכל.
* איזה אוכל.. ביקרתי כמה פעמים אצל קוצ´ינים ואני אומר
לכם זה ללקק את האצבעות, יש אמנם כמה דברים
חריפים אבל אם מנטרלים את החריף פשוט מדהים.
....אוכל טוב!
* קוצ´ינית גאה! סבתא שלי מכינה אוכל מטריף!
כל החברות שבאות לסבתא שלי מלקקות את
האצבעות..
* קוצ´ינים זה החבר´ה הכי טובים
אין, האוכל שלהם הכי טעים בעולם... אין עליהם... מלח הארץ....
* כאחת שגדלה עם חברות קוצ´יניות האוכל שלהם
מדהים ולוקח אותך בריחות ובטעמים למקומות רחוקים
ומדהימים....ומחזירים אותי לזמנים רחוקים...
יישר כח על העשייה .....
*לנסות ולטעום אוכל קוצ'יני, סוף הדרך...
* אני קוצי´ני גאה , וכל הכבוד לאוכל, אמא שלי בשלנית
מעולה ואין על האוכל שלה, יישר כוח אמא!!!...
* כישראלי שגם נשוי לקוצ'ינית ראיתי את המתכון לפסטלים ויש
לציין כי המתכון של אשתי שונה לגמרי, אין עלי קארי אלא עלי
ופאלה(עץ תבלין מקראלה), כן יש מתכון לפסטל על בסיס
תפוח אדמה וביצה, אך אשתי טוענת שאסור להפיץ את מתכוני העדה....
* ...חברנו הטבח האצילי, ידגים הכנה של ארוחת בוקר קראלית טיפוסית- יש הטוענים שהיא נחשבת לאחת מארוחות הבוקר הטובות בעולם.
*
אני נשואה לקוצ'יני. המפגש היחיד שהיה לי עם אוכל הודי
היה במסעדות הודיות בלונדון,
אוכל שאהבתי מאד.
הופתעתי מאד כאשר האוכל של משפחת בעלי
לא היה אפילו דומה לאוכל במסעדות ההודיות.
מאכל אחד שאהבתי במיוחד זה החובה (קובה)
הבצק ותוכן המילוי בחובה הינו הרבה יותר קליל.
* מאחר שהשימוש המתוזמר היטב בתבלינים ועשבי תיבול,
הוא המעניק למזון ההודי את אופיו המיוחד,
כדאי לבחון אותם אחד לאחד ולקרוע מעליהם את מעטה המסתורין...