הצלחות עסקיות

  • מאת כדיתה

הקמת עסק שלבים

בס"ד
 
 
הקמת עסק זה עבודה קשה.
בעיקר בתחום המזון.
אנחנו ‏[אני ובעלי] הקמנו עסק בתחום המזון - קייטרינג חלבי כשר למהדרין.
במאמר הזה אנחנו ננסה לעזור לכם,מקימי העסקים הקטנים בקצת מידע לגבי "איך עושים את זה,?..."
איך מקימים קייטרינג חלבי כשר למהדרין בצורה הטובה והיעילה ביותר.
אז השלב הראשון בהקמת קייטרינג חלבי הוא המחשבה...איך אני רואה את העסק שלי?...האם יש לי מספיק נסיון בתחום אוכל חלבי?...האם אי פעם עבדתי וייצרתי אוכל חלבי ?...האם אני בנוי לשעות עבודה לא שגרתיות מסביב לשעון...האם קיבלתי פידבקים חיוביים על האוכל החלבי שהכנתי וכולי...
השלב השני הוא השלב החשוב יותר, והוא להעלות את המחשבות על הכתב.
להתחיל לכתוב איך נראה המקום שאני רוצה להקים, כמה אנשים אני אצטרך להעסיק,מיקום העסק,מה אני הולך לייצר בעסק, לדוגמא בקייטרינג חלבי כשר למהדרין אני אייצר פשטידות, סלטים , קינוחים, עוגיות וכולי..
אם החלטתם להקים עסק בתחום המזון לדוגמא קייטרינג חלבי כשר למהדרין צריך לזכור שצריך אישור מיוחד של משרד הבריאות! במיוחד אם רוצים לשווק מוצרים החוצה.
אם אתם מתקשים בתכנון הנ"ל אתם יכולים להיעזר באנשי מקצוע שעוסקים בעניין...[מומלץ ביותר גם לקחת קורס בתכנון וניהול עסק]
לאחר שהעלתם הכל על הכתב , עכשיו עליכם לערוך חישוב עלויות.
קבלו מספר הצעות מחיר ממקומות שונים על הציוד הנדרש להקמת העסק.
אנחנו בקייטרינג כדיתה כשר למהדרין התייעצנו וקיבלנו לפחות חמש הצעות כאשר ההפרש בין הצעה להצעה היה משמעותי.
חשוב גם אם אתם מתכננים להקים קייטרינג חלבי כשר למהדרין להתייעץ עם יועץ קולינארי בכדי להפיק תפריט מעניין ומגוון.
 
שיהיה לכולכם עבודה פוריה מצוות קייטרינג כדיתה חלבי כשר למהדרין
בקרו אותנו באתר או בפייסבוק


הוספת מאמר