• 30-03-2014
  • מאת bamerkaz

למה דווקא סדנת בישול?

הגיעה העת לארגן יום כיף לחברה. עסק לא פשוט, כאשר צריך לצלוח מעבר לבליל הקולות והרצונות של כל פרט ופרט. 

אבל - ברור מעל לכל ספק שיום כיף צריך לכלול פעילות מוצלחת ואוכל משובח. 
לשם כך מומלץ לבחור בסדנה שתשלב את שניהם - סדנת בישול
מתכנסים לפריסה נאה של קבלת פנים, על מנת שלא תתחילו את הסדנא חלילה רעבים. לאחר הרצאה קצרה וקלילה של השף המנצח על הסדנה מתחלקים לקבוצות וניגשים לרקוח יחד מנות מהתפריט. התבשילים מתבשלים, הריחות מענגים, והאנשים נהנים. והפינאלה - ישיבה בצוותא יחד, כוס יין טוב ביד, לאכול את הארוחה שיצרתם יחד במו ידיכם!

בהנאה ובתיאבון!


הוספת מאמר