x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
 
    דף הבית
    פורום נמו
    צור קשר
    על הסרט
    אני אדם מעריך
   
    מפעל גליטרים
    מפעל ביקורות
    ההזמנות שלכם
   
    תחרות עיצובים
    שלב 1
    שלב 2
    שלב 3
    שלב 4
    שלב 5
   
    בקרוב... - לא מתעדכן
    מה חדש - לא מתעדכן
   
    פינת היועץ
    פיקסלים חמודים
    ספאם האתר !
    החלפת באנרים
   
   
    הכל לבת מצווה
    איך להכין אלבום בת מצווה
    מקומות לבת מצווה
   
    כמשעמם לכם!
    מצא את נמו
    מגניבים במחשב!
   
    איך לעצב חדר?
    איך להכין פח לחדר
    איך להכין שעון לחדר
   
    ספיישל מתוק
    פיקסלים מתוקים
    הכל על שוקולד
    מאוחרי ה-
   
    מיליון דולר...
    פורום מיליון
   
    מדריך עזרה לבוני אתר
    הסברים לפוטושופ
    פורום בוני אתרים
   
    ספיישל only girls
    פצעי בגרות
    טיפוח שערך
   
    ספיישל חורף
    יומן חדשדש
    כן או לא חורף
    תלבושת אחידה
    שיעור פרטי
   
    ספיישל love
    דייטיפ
    מאוחורי הלבבות
    25 דרכים לדעת שאת מאוהבת
   
    לבוני אתרים
    ת. לעיצוב
    מפרידים
    שטויות לרשימות!
  
 
 
היי אברי באדי   =)
 
כאן תמצאו הכל אל שוקולדים וגם מתכונים שווים במיוחד וגם קלים עם ממתקים!
 
שוקולד מריר:
 
שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב שימו לב לכל בעלי אלרגיית החלב זהו שוקולד בשבלכם!
משתמשים בו בדך כלל לבישול אבל....
יש כאלה (כמוני) שאוהבים אותו גם כמוצק!
מה עוד......
אה! הוא גם נחשב לבריא
למה? ומכיל כמויות מרשימות של מרכיבים תזונתיים כמו ברזל, סידן, אשלגן, ריבופלבין, ניאצין וויטמיון A.
וגם... לדברי החוקרים, התרחבות כלי הדם בהשפעת השוקולד מעידה על שיפור בתפקוד האנדותל, וכן בתפקוד הלב בעקבות זאת. עם זאת, אומרים החוקרים שיש מקום לערוך מחקרים נוספים, בעיקר בנוגע להשפעות ארוכות טווח של אכילת השוקולד.
שקולד חלב:
 
מכיל עיסת קקאו וחמאת קקאו ----> השוקולד הרגיל!
רוב הארץ אוהבת דווקא את סוג זה !
מה עוד.....
הוא יותר מתוק ועדין
יש כאלה סוגים שבהם מרגישים את החלב יותר (בקינדר למשל)
ויש כאלה שפחות!
 
שוקולד לבן:
 
עשוי מחמאת קקאו, מוצקי חלב, סוכר, לציטין וחומרי-טעם.
ההבדל בינו ובין שאר סוגי השוקולד הוא שבשוקולד לבן אין מוצקי קקאו.
חמאת קקאו היא המרכיב הנמצא גם בסוגי שוקולד אחרים וגורם להם להשאר מוצקים בטמפרטורת החדר, אך להמס בפה.
כך לשוקולד הלבן יש מרקם של שוקולד,
אך לא את אותו הטעם.
אנשים מסוימים אומרים שטעמו דומה לטעם של שוקולד חלב.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© כל הזכויות שמורות למנהלת האתר
 
אלא שני אתרים קודמים שלי ----> הם לא מתעדכנים! -----> אבל לגלוש בהם ------> מותר!