x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
    
                  עושים כסף !
   בקשות הגולשים
   פורום האתר
 
    איך עושים כסף?
    הכרויות חינם !
    אתרי הורדות
    תוכנות יעילות להורדה
    משחקונים להורדה ישירה !
    טריינרים לכל המשחקים
    אקינג !
    שטויות מגניבות !
    סטנד-אפ
    סרטונים מצחיקים
    אנימציות
    מנועי חיפוש שונים
    קודים לטלויזיה ולפלאפון
    מילון עברי-עברי-אנגלי
    הורוסקופ יומי
    עבודות הגשה לביה"ס
    קיפולי נייר
    טיפים לגולש באינטרנט
    קיצורי מקשים למקלדת
    מתכונים
    בדיחות
    הכל לאייסיקיו
    בקשות הגולשים
    פורום האתר
ברוכים הבאים ל- "איך עושים כסף?" האתר שמציע לכם את הדרכים הכי קלות להרוויח כסף באמצעות האינטרנט !!!
 
 
 
מתכונים
 
 
בדף זה תמצאו מתכונים למאכלים שונים, להכנה עצמית.  בתיאבון !
 
 
 
רשימת המתכונים:
 
 

ספגטי אדום עם כדורי בשר

 

חומרים:
1
חבילה (500 גר') ספגטי או מקרוני

לכדורוני הבשר:
600
גרם בשר בקר טחון
1
בצל מגורר דק
1
שן שום כתושה
1
גזר מגורר דק
1
ביצה
4
כפות פירורי לחם
כף פטרוזיליה קצוצה יבשה (או 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה)
מעט מוסקט
מלח/פלפל שחור

לרוטב:
4
כפות שמן זית
1
בצל קצוץ דק
4
שיני שום קצוצות
1
גזר מגורר דק
כף אורגנו יבש (או טימין)
מלח ופלפל שחור גרוס
כפית סוכר
1
קופסה (800 מ"ל) עגבניות מרוסקות
1
כוס מים (או מיץ עגבניות או מיץ גזר)

שדרוג – ½ כוס שמנת מתוקה (פרווה למי ששומר כשרות)

אופן ההכנה:
1.
שמים בקערה גדולה את המרכיבים של כדורי הבשר ויוצרים עם הידיים (שלנו ושל הילדים) כדורים קטנטנים.

2.
מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומזהיבים מעט. מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים קלות.

3.
מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות וכוס מים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת (לא חייבים אבל מומלץ).

4.
מכניסים את הכדורונים בזה אחר זה. לא בוחשים עד שכדורי הבשר מתייצבים.

5.
מביאים לרתיחה נוספת, מכסים חלקית ומבשלים כ-25 דקות על גבי להבה נמוכה.

6.
בינתיים מבשלים את הספגטי/מקרוני לפי הוראות היצרן.

7.
טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם.

8.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים.

 


              

 

המבורגר וצ'יפס


להמבורגר:
400
גר' בשר בקר טרי טחון
1
שן שום גדולה כתושה
בצל קטן מגורר דק
מלח ופלפל שחור
מעט שמן

ללחמנייה ולתוספות:
6
לחמניות ביס קטנות חצויות (אפשר לקלות מעט בגריל)
2-3
תפוחי אדמה גדולים חתוכים למקלות ארוכים ועבים
קטשופ/מיונז
מלפפון חמוץ
פרוסת עגבנייה

למקלות תפוחי האדמה:
שמן זית
מלח

אופן ההכנה:

 1.
מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.
 מכניסים לקערה את הבשר הטחון, הבצל המגורר, השום והתבלינים ומערבבים היטב עם הידיים. (יש ילדים שמאד אוהבים לעשות את זה). מניחים את התערובת במקרר ומכינים בינתיים את תפוחי האדמה.

 3.
משמנים תבנית ומסדרים בשכבה אחת את מקלות תפוחי האדמה. מזלפים מעט שמן זית על המקלות וממליחים. אופים כ 3/4 שעה ומדי פעם הופכים.
4.
 בזמן שהתפודים ניצלים בתנור, צרים קציצות עגולות בקוטר שתואם את קוטר הלחמנייה ובעובי 1 ס"מ.

5.
מחממים היטב מחבת פסים או מחבת כבדה רגילה (או מנגל) ומשמנים.

6.
מטגנים משני הצדדים עד שההמבורגר עשוי היטב.

מרכיבים את המנה:
-
מורחים את הלחמנייה במה שאוהבים (קטשופ/מיונז/חרדל)

-
מניחים את ההמבורגר ואת כל התוספות שאוהבים (מלפפון חמוץ/עגבנייה/חסה)

-
סוגרים עם החצי השני של הלחמנייה ומגישים לצד מקלות התפודים.

 


              

 

פונדו שוקולד צבעוני ומגוון

 

חומרים:
סלסלת תותים מנוקים ושטופים
3
בננות חתוכות לעיגולים בעובי 2 ס"מ
2
אגסים חתוכים לקוביות גדולות
200
גרם שוקולד מריר שבור לקוביות (או 100 גרם מריר ו-100 גרם חלב)
1/2
מכל שמנת מתוקה
1
כף סוכר
1/2
כפית תמצית וניל
שמנת לקצפת
סוכריות קטנות לקישוט עוגה
קערית קטנה עם סוכר לבן או חום
מקלות קרטיבים (ניתן להשיג בחנויות פנאי ותחביב)

אופן ההכנה:

1.
בתחתית כל פרי תוקעים מקל של קרטיב ומסדרים יפה על מגש את כל מקלות הפרי.

2.
מכינים רוטב שוקולד: שמים בקערית שמתאימה למיקרוגל את השוקולד, מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים 2 דקות בעוצמה בינונית.

3.
מערבבים עד לקבלת קרם שוקולד חלק. אם השוקולד עדיין לא נמס אחרי הערבוב, מכניסים למיקרוגל למספר שניות נוספות.

4.
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לקערית.

5.
מסדרים במרכז השולחן קערית עם קרם שוקולד, קערית עם קצפת, קערית עם סוכריות צבעוניות לקישוט עוגה וקערית עם סוכר.

כל ילד/ה וכל הורה מוזמן לקחת "סוכריית" פרי על מקל ולטבול במה שבא לו.

אם נשאר קרם שוקולד אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרוגל פעם נוספת, אפשר גם להשתמש בקרם לציפוי עוגה.

הערות וגיוונים:

 

* אפשר להכין גם קרם שוקולד לבן ואז יש עוד צבע לטבול בו את הפירות.

*
אם שומרים מאוד על השיניים של הילדים או שאין בבית את כל התוספות אפשר כמובן לוותר על חלק מהן.

*
אפשר גם סתם לטבול בסוכר או בשמנת חמוצה מעורבבת עם אבקת סוכר

 


              

 

פונץ' ללא אלכוהול

 

חומרים:
5 – 6
תפוחים או אגסים או גם וגם עם הקליפה חתוכים לקוביות
תפוז אחד חתוך לפרוסות על קליפתו
מיץ מתפוז אחד
חופן צימוקים, שזיפים מיובשים, דבלים (מה שרוצים – לא חובה)
1
סוכר וניל או כפית תמצית וניל
1
מקל קינמון
½
כוס סוכר לבן או חום
ליטר וחצי מים

אופן ההכנה:

1.
מרתיחים את המים עם הסוכר, הווניל, הקינמון ומיץ התפוזים.

2.
כשהמים רותחים, מוסיפים את הפירות הטריים והמיובשים.

3.
מנמיכים את האש ומבשלים כ – ¼ שעה עד שהפירות מתרככים מעט אבל לא יותר מדי.

4.
מכבים את האש, מוציאים את מקל הקינמון ומצננים לטמפרטורת החדר.

5.
מוזגים לכוסיות נאות, מקשטים בפרוסת תפוז, קלמנטינה או פרי אחר.

6.
מגישים עם כפית וקש. טעים ונעים להגיש חם אבל בהחלט כיף גם קר.

הערה:

*
אפשר להמתיק עם דבש במקום סוכר
*
אפשר להוסיף מיץ מלימון אחד
 


                

 

בורקס במלית תפוחי אדמה ופטריות

 

 

רכיבים:

 

1 חבילת

 

בצק עלים מאיכות טובה

2

 

תפוחי אדמה בנוניים מבושלים בקליפתם

1

 

בצל גדול קצוץ דק.

1/2 קופסת

 

פטריות משומרות חתוכות (או טריות)

1 כפית

 

מרק פטריות

 

 

מלח

 

 

פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה:

 

להפשיר את בצק העלים.

לשטוף היטב את הפטריות, לשים בקערה עם מעט חומץ למשך 15 דקות, לשטוף היטב לסנן ולקצוץ. (השריה במי חומץ מוציאה קצת את הטעם הקופסתי).

לטגן את הבצל עד שמזהיב, 3 דקות לפני סיום הטיגון להוסיף את הפטריות ולטגנם עם הבצל.

לקלף את התפו´א ולמעוך למחית, להוסיף את הבצל והפטריות, מרק הפטריות, מלח ופלפל שחור. אם התערובת נראית יבשה אפשר להוסיף 1 כף שמן משמן הטיגון של הבצל.

לחתוך את בצק העלים לריבועים בגודל הרצוי להכניס כמות יפה של המלית, להדק היטב, למרוח בביצה טרופה ופזר שומשום מעל.

לאפות במשך 25 דקות בתנור בחום של 230 מעלות.

 

 


               רווח מהבית בתכניות שותפים 

 

בייגלך

 

 

רכיבים:

 

1

 

ביצה טרופה לזיגוג

2 כפיות

 

מלח

50 גרם

 

סוכר

500 גרם

 

קמח רגיל

2 כפות

 

שמן

30 גרם

 

שמרים טריים או 15 גרם שמרים יבשים

 

אופן ההכנה:

 

1. ממיסים את השמרים ב- 250 מ"ל מים פושרים ומוסיפים את השמן.
2. מאחדים את המלח, הסוכר והקמח ויוצרים גומה במרכז. מוסיפים את התערובת השמרים ומערבבים עד שנוצר בצק. ממשיכים ללוש עד שהבצק אינו נדבק לדפנות הכלי. ממשיכים ללוש כ- 10 דקות, יוצרים מהבצק מעין כדור ומניחים בתחתית הקערה. מכסים במגבת לחה ומניחים במקום חמים להתפחה במשך 30-45 דקות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו. מכינים שתי תבניות אפייה מצופות בנייר אפייה.
3. כאשר הבצק הוכפל לשים אותו שנית במשך 8-10 דקות, ואז מחלקים אותו ל-12 או 24 חלקים. מגלגלים לכדורים קטנים. בעזרת האצבע יוצרים חור במרכז כל כדור ומרחיבים אותו עד שמתקבלת צורה של בייגל. מניחים על נייר אפייה מקומח, מכסים במגבת לחה ומניחים שוב להתפחה במשך 15 דקות. מחממים תנור לחום בינוני של 200 מעלות.
4. בנתיים מביאים סיר עם מים לרתיחה איטית, מבשלים את הכעכים במשך דקה מכל צד, מסירים ומניחים על תבנית אפייה. ממתינים שיתקררו 5 דקות. מברישים כל כעך בביצה הטרופה ואופים 25-20 דקות או עד שמשחים.
 

              

 
 
לפירסום באתר נא לפנות למייל: dogadiel@walla.com


 
 
סובל ממכת מזיקים? הרחקת מזיקים בשיטה האלקטרונית - פתרון לשנים רבות

!הנחה של 50% !!! ב -18 מסעדות נבחרות - לא מאמין ? כנס ותראה

!אלרגיות? מיגרנות? כאבים כרוניים? יש פיתרון ללא תרופות
 
בניית אתר אינטרנט www.guylevi.com


 

       חושבים קריירה?                                     החזרי מס לשכירים
ההצלחה מתחילה פה - החוקים, הסודות                                     מס הכנסה חייב לך כסף ?
     והטיפים שלא תמצאו באף מקום                                                  אז בוא ותקח אותו !
 
  ספר שיווק באינטרנט                            אתר המכירות הזול בישראל
           כל מה שצריך לדעת                                                        מגוון עצום של מוצרים במבצע !
כדי לשווק באינטרנט בצורה מקצועית,                                             מחירי רצפה ותשלומים
   עכשיו בספר אחד ! למה לחכות ?