x
בניית אתרים בחינם
גולשים באתר - שיווק באינטנרט
♥ ע"י מאיה- הנהלה - 12.7.13    ♥
מילס - אתר עזרים, הורדות, מדריכים, כייף ופנאי .♥

 
 
Mills.vix.co.il
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
• צ'אט •
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 

 
 
• מתכון לקרם ברולה •
מרכיבים (6 מנות):
30 min 180 min
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • כפית תמצית וניל (עדיף כזו עם גרגירים, אבל לא חובה)
  • חצי כוס ועוד שתי כפות סוכר לבן
  • 4 חלמונים
אופן ההכנה:
1. שמים את השמנת, הסוכר והוניל בסיר ומחממים על אש קטנה.
2. טורפים את החלמונים עם שתי כפות סוכר, עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מוסיפים מעט מהשמנת החמה לבלילת הביצים, לאט ותוך כדי ערבוב.
4. מעבירים את בלילת החלמונים לסיר ומחממים עוד 2 דקות.
5. יוצקים לקעריות חסינות חום, מסדרים בתבנית עם מעט מים (זהירות, שהקרם לא יירטב) ואופים ב-120 מעלות למשך חצי שעה, עד התייצבות.
6. מעבירים למקרר לשעתיים, מפזרים סוכר לבן ושורפים במבער או בסיבוב קצר מתחת לגריל התנור.
בתאבוןן לכולם 33 >
 

• מתכון לסופלה שוקולד •
לסופלה:
300 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
חצי כוס סוכר (100 גרם)
2 ביצים שלמות + 6 חלמונים
2 כפיות ברנדי (10 מ"ל)
חצי כוס קמח (70 גרם)
 
להחביא בפנים (לא חובה):
8-12 קוביות שוקולד לבן (או מטבעות)
 
להגשה:
אבקת סוכר
4 כדורי גלידה
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממיסים שוקולד, חמאה וסוכר במיקרוגל או מעל סיר אדים.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, חלמונים וברנדי.
מוזגים מעט מתערובת השוקולד החמה לקערה עם הביצים ומערבבים היטב.
מעבירים את כל תערובת הביצים לקערה עם תערובת השוקולד ומערבבים היטב (תהליך זה נקרא השוואת טמפרטורות ומבטיח שהביצים לא ייקרשו במגע עם השוקולד החם).
מוסיפים קמח וטורפים עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
מוזגים את התערובת לכלים, עד 3/4 גובה הדפנות. מטביעים במרכז כל כלי 2-3 קוביות שוקולד לבן.
אופים כ-20 דקות, עד ששולי העוגה יציבים והמרכז עדיין נוזלי.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד (לא שוכחים להזהיר את האורחים שהכלים לוהטים).
מומלץ לקשט עם אבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם כדור גלידה
(עדיף להניח את הגלידה בקערית נפרדת ולא מעל העוגה החמה, שלא תימס מהר מדי).
ממממ, נשמע טוב לא? בתאיבון!
 

 
• מתכון לעוגת שוקולד •
מצרכים :
175 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
2 כפות קמח
1/2 כוס סוכר ( 100 גרם )
3 ביצים
אפשרות :
1. 1 מכל ( 250 מ"ל ) שמנת מתוקה .
אופן ההכנה :
מחממים את התנור לחום גבוה ( 180-200 מעלות )
משמנים את התבנית או את הקערית .
ממלאים סיר במים עד למחציתו , מביאים לרתיחה ומניחים
מעליו סיר נוסף ובו השוקולד והחמאה . מחממים עד שהם
נמסים ונוצר קרם חלק . מסירים מהכיריים. מערבבים
בקערה את הסוכר ואת הקמח . שמים את הביצים בקערת
המערבל ומקציפים עד שמתקבל קרם תפוח . מוסיפים
פנימה את התערובת הקמח והסוכר וממשיכים להקציף
עוד דקה , עד שכל הגושים נעלמים ונוצרת עיסה אחידה .
מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים בתנועות
קיפול עדינה , לעיסה אחידה . יוצקים לקערות ואופים
כ - 12 דקות , או עד שהקצוות מתייצבים והמרכז עדיין
רך מאוד כאשר נועצים בקיסם . ועם רוצים מקשטים/
מצפים את העוגה עם הקצפת . ( שנשארה ) .
בתאבוןן לכולם 33 >
 

 
• מתכון חביתה ביתי •
מצרכים :
כף שמן
2 ביצים
קצת מלח
2 פרוסות לחם קל
ממרח ( גבינה , אבוקדו וכו' )
אפשרות :
1. להוסיף מלפפון / עגבניה חתוכים .
אופן ההכנה :
מחממים את המחבט עם כף השמן . מקשקשים את הביצים
ומוסיפים קצת מלח וזורקים למחבת , בזמן שהחביתה על
האש מורחים על אחת מהפרוסות את הממרח . מניחים את
החביתה על החביתה עם הממרח שלנו וסוגרים את הכריך .
 

 
• מתכון לפנקייק •
מצרכים :
1 כוס קמח תופח
קורט מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
2/3 כוס סוכר ( עדיף אבקת סוכר )
25 גרם חמאה מומסת
אפשרות :
1.להוסיף סירופ מייפל
אופן ההכנה :
מנפים לקערה את הקמח התופח . בקערה קטנה שמים
מלח , ביצה וחלב ומערבבים היטב . יוצרים בקערת
הקמח גומה ולשם שופכים את תערובת החלב ומערבבי
היטב שלא יהיו גבשושים . מוסיפים אבקת סוכר וחמאה
מומסת ומערבבים שוב . יוצקים את התערובת למשפך
או כלי אחר . יוצקים למחבת חמים והופכים את הצד של
הפנקייק . בתאבווון לכולם (:
 

 
• מתכון ללחם מטוגן •
מצרכים :
5-6 פרוסות לחם לבן או לחם צרפתי ( בגט וכדומה )
50-60 גרם חמאה מלוחה מרוככת
6 כפות סוכר חום בהיר
אפשרות :
1. מפזרים קינמון או מלח ים לתערובת החמאה
2. נסו סוגים שונים של לחם
3. טובלים אותו ברוטב שוקולד , יאמי XD
4.אם אין גישה לסוכר חום , אפשר גם סוכר לבן
אופן ההכנה :
מחממים מחבת על אש בינונית . בקערה קטנה , בעזרת
מזלג , מערבבים סוכר חום וחמאה עד לשילוב אחיד .
מורחים על התערובת 1/2 כף חמאה באופן שווה על כל
צד של הלחם ( סה"כ כף אחת בכל פרוסה ) . מניחים
על גבי המחבת טפלון שחומם מראש . מבשלים עד
שהחלק התחתון מזהיב , כ 1 - 2 דקות . הפכן את הצד
ההפוך עד שהתחתית מזהיבה . חיזרו על התהליך עם
שאר פרוסות הלחם . להסיר מהאש ומגישים חם .
בתאבבוןןן 33 >
 

 

 

כל הזכויות שמוורות למנהלות אז אין להעתיק .
כלום ללא אישור מ - פ - ו - ר - ש ממייסדת האתר !
אוהבות מנהלות מילס , תחזרו לבקר שוב .... ♥