:על גלידה:.
איזה טעם אתם.....?
אם אתם אוהבים שוקולד
אתם חושבים היטב לפני שאתם עושים משהו. אתם עליזים ונדיבים ולכן מקובלים בין החברים.
אם אתם אוהבים וניל
אתם אוהבים לנסוע ולגלות מקומות חדשים. אתם טיפוסים נחמדים, ולכן אוהבים אתכם.
אם אתם אוהבים תות שדה
אתם זריזים ואף פעם לא מאחרים. יש לכם הרבה חברים ואתם רגישים.
אם אתם אוהבים פצפוצי שוקולד
יש לכם המון מרץ, ואתם אוהבים ספורט. יש לכם כושר מנהיגות, ואתם אוהבים להצטין.
אם אתם אוהבים בננה
יש לכם ביטחון עצמי ואפשר לסמוך עליכם. אבל אתם גם רגישים מאוד.
אם אתם אוהבים ריבת חלב
אתם כייפיים ואוהבים לעשות חיים, אבל אם צריך אתם גם יודעים להיות רציניים ומאורגנים.
5 עובדות על גלידה:
1. השם "ארטיק" הוא שמו של מפעל גלידות שנוסד בישראל לפני כ-50 שנים!
2. הישראלי צורך כ-9.5 ליטרים גלידה בשנה, האירופי כ-15 ליטרים, והאמריקני כ-22 ליטרים.
3. ילדים עד גיל 12 ומבוגרים מעל גיל 45 אוכלים הכי הרבה גלידה.
4.טעם הגלידה הפופולרי ביותר בישראל הוא שוקולד ובאמריקה-וניל.
5.מספר הליקוקים הממוצא שנדרש כדי לגמור כדור אחד של גלידה הוא 50.
גלידת תות-בננה בקלי קלות:
חומרים:
2 בננות בשלות קלופות
1 כוס תותים שטופים ומיובשים(לא מיובשים לכל האבלים, אלה לא רטובים!)
אופן ההכנה:
חותכים את הבננות לחתיכות גדולות.
מקפיאים את הבננות ואת התותים בתא ההקפאה למשך 8 שעות.
מעבירים את הבננות ואת התותים למעבד מזון בעל להב פלדה
וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לקופסה בעלת מכסה ושומרים בהקפאה.
ניתן להחליף את התותים בפירות יער קפואים.
בתאבון!
תמונות של גלידות:
זהו!!! חח...
|