x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

ברוכים הבאים לאתר הכי מגניב ברשת

 
        [=ברוכים הבאים לאתר של מאור=]
               (:גלישה נעימה:)
 
    דף הבית
    פורום חוות דעת והצעות לאתר
    צור קשר
    קודים לgta2
    קודים לgta 3
    קודים לgta 4
    קודים לgta 5
    להורדת gta 2
    להורדת gta 3
    להורדת gta 4
    להורדת gta 5
    שיחות חינם דרך המחשב
    דברים מגניבים
    לתלמיד
    מבחן iq
    בדיחות 2
    תסתקלו למצלמה
    משחקים פופולרים
    משחקים להורדה
    קיצורי מקשים
    בדיחות
    בדיחות קרש
    בניית משחק
    סרטונים
    מה מספר הטלפון שלך?
    אוריגמי
    מתכונים
    שמות מצחיקים
    רדיו
    הורדת קונטר סטרייק
    מדריכים לקונטר סטרייק
    מסנג'ר להורדה
    אייסיקיו להורדה
    שאלות ללא תשובות
    רוצה להיות DJ?
    תעתועי ראיה
    הגברת מהירות ההאינטרנט
    תמונות מצחיקות
    איך לדעת שאתה ישראלי
    תן שם לפורום
 
 
     מתכונים:
 
 
 
מתכון לבורקס גבינה

מרכיבים:

קמח

50 גרם גבינה צהובה

50 גרם גבינה מלוחה

ביצה אחת

חבילת בצק עלים

2 כפות גרגירי שומשום

 

אופן ההכנה:

גררו את הגבינה הצהובה לתוך קערה בינונית.

הוסיפו לקערה את הגבינה המלוחה וכף קמח וערבבו היטב.

טרפו את הביצה בקערה קטנה והוסיפו כף אחת מהביצה לתערובת הגבינות.

חממו את התנור ל-200 מעלות.

רדדו את בצק על משטח וחלקו אותו ל-6 ריבועים שווים. שימו כפית מתערובת הגבינות במרכז הריבוע.

קפלו את ריבועי הבצק בצורה הבאה – אחזו בעדינות באחת הפינות וקפלו אותה לעבר הפינה הנגדית לה, כך שתקבלו משולש.

טבלו מברשת בשארית הביצה הטרופה ומרחו את הצד העליון של המשולשים.

פזרו שומשום על המשולשים (השומשום ייצמד לביצה שמרחתם).

על תבנית אפייה שימו נייר אפייה ועליו הניחו את הבורקסים.

אפו במשך 20 דקות עד שהבצק מזהיב והבורקסים תופחים מעט.

בתיאבון!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מתכון לבראוניס
דרוג      
הכתבה נוצרה בתאריך: 24/04/2006 16:47  מאת: רותי בר

החומרים:

¼1 כוסות קמח

½ כפית אבקת אפייה

¼ כפית מלח

כוס חמאה מומסת

2 כוסות סוכר

כפית תמצית וניל

3 ביצים

¾ כוס קקאו

½1 כוסות פצפוצי שוקולד

 

אופן ההכנה:

חממו את התנור מראש לחום בינוני (200 C).

בקערה בינונית ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

בקערה גדולה ערבבו (אפשר עם מיקסר) את החמאה, הסוכר ותמצית הווניל. הוסיפו את הביצים וערבבו היטב. הוסיפו את הקקאו וערבבו היטב.

הוסיפו את תערובת הקמח לקערה הגדולה וערבבו היטב.

הוסיפו כוס אחת של פצפוצי שוקולד.

שפכו את התערובת על תבנית אפייה משומנת והחליקו אותה בעזרת מרית.

פזרו את שארית פצפוצי השוקולד על התערובת.

אפו למשך 30-35 דקות – אפשר להחדיר קיסם ולראות שהוא יוצא כמעט נקי לחלוטין (החומיות עדיין צריכות להיות לחות מעט במרכז).

הוציאו את התבנית והשאירו להתקרר לגמרי לפני שחותכים.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מתכון למאפינס
דרוג     
הכתבה נוצרה בתאריך: 24/04/2006 17:28  מאת: דנה בשלנית

מרכיבים:

½2 כוסות קמח

½ כוס קקאו

½ כפית מלח

שקית אבקת אפיה

2/3 1 כוסות סוכר

2  ביצים

¾ כוס שמן

2/3 כוס חלב

קוביות שוקולד מריר ו/או לבן

אופן ההכנה:

נפו בקערה גדולה קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה, וערבבו פנימה סוכר.

צרו גומה בתערובת הקמח וצקו לתוכה ביצים, שמן וחלב.

ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה (לא לערבב יותר מידי).

חממו את התנור ל-180 מעלות C.
השתמשו בתבנית מאפינס (בה יש שקעים מיוחדים למאפינס). בעזרת כף העבירו את התערובת לתוך השקעים, כאשר במרכז המאפין מניחים קוביית שוקולד אחת.
אפו במשך 20-15 דקות (כאשר ננעץ קיסם במרכז המאפין הוא ייצא עם פירורים לחים).
לאחר האפייה צננו מעט את המאפינס. בשלב הזה אפשר לקשט בסירופ שוקולד או בסוכריות צבעוניות.
 
   
 

 גלישה נעימה תהנו :-)