x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
ברוכים הבאים לאתר של נוי וטלי ! ושחקנית השבוע היא:חסמין -אאוחניה סוארץ!!!!!!!!!!
הבא
 
 
 
 
 
 
 
        
 
 
 
                                                                  
   מתכונים    16 סיבות ליהיות בנות    100 משפטים שאסור לומר בדייט    35 דברים לעשות במעלית    הרשמה לעיר    המכולת
   קניית חדרים    חנות בגדים    שכונת הכפר    שכונת השלג    שכונת הקסמים    שכונת גן עדן
   במת העיר    חנות קוסמטיקה    חנות שמלות    חנות חיות    בית ספר    חפצים לבית ספר
   גן    חנות משקפי שמש    טיפוח ויופי    השכרת אולמות    לונה פארק    הים
   עבודות    חנות מתנות    רובוט אייסיקיו!!!    תן שם לפורום    קורא המחשבות!!! שווה כניסה!!!    שלטי אזהרה
   משפטים מגניבים!    מצא את ההבדלים    משפטי אהבה באנגלית    ~מפחידים~    איך מייצירים!?    מפרידים מהממים!!♥
   לבבות♥♥    תרגיל נחמד☺    רמה עיוור    כימעט מלאכים ברדיו    תמונות עונה 3!!    כתבה על כימעט מלאכים
   הזוגות בעונה 3!!♥    ד"ש ל...    תמונות של הבית שלכם!!!    האם אתה קופ\ה?    מצלמה!!!!שווה כניסה!!!!!    על הסיאנס!!!
   גליטרי שמות באנגלית    משפטי גם אני    תן שם לדף
    דף הבית
    סיילו
    חסמין
    מריאנלה
    על הדמיות מכמעט מלאכים
    רמה
    ולריה
    מערכת שעות של כ.מ
    טפי
    מלודי
    נצ'ו
    אללי
    מוניטו
    טיאגו
    לוס
    מלוינה
    ז'קה
    כריסטובל
    טצ'ו
    ניקו
    מוגלי
    סיימון
    קרידר
    לוקה
    חוסטינה
    ברטו
    פרנקה
    סלוודור
    כתבה על מריאנלה במעריב לילדים
    כמה דברים של כימעט מלאכים
    שחקן השבוע
    לומדים ספרדית!
    חתימות!!
    פספוסים קורע!!
    צור קשר
    תמונות מיום הולדתה של מריאנלה
    תמונות נדירותת!!
    זוגות במציאות
    חסמין מדגמנת!!
    טיאגו מכה את מר !!!!!!!
    חסמין ולוקה ביחד!!!!
    מוצרים של כמעט מלאכים!!!
    ההופעה!!!
    חספר
    רמה מעשן?
    סיילו עושה רסטות!!!
    טיאגו עושה קצוץ!!!!
    למי את הכי דומה?
    תאריכי ימי הולדת
    דברים לביה"ס
    אנימציות של כמעט מלאכים
    כתבות מהעיתון
    חסמין וסיילו מדגמנות
    כמעט מלאכים מצוירים
    תמונותשל כמעט מלאכים בראש בקיר
    אאודמון!
    פוסטרים!
    העמוד הענק על מר
    לוחות שנה !!
    תמונות עם מעריצים!!
    עמוד הרכילות!!!!!!!!!!!!!!
    הלהקה-כמעט מלאכים
    חסמין מדגמנת!!!!!!!!!!
    אלבום המדבקות של כמעט מלאכים!!!!
    תגלית השנה!!
    מאחורי הקלעים!
    קרידר מדגמנת!!
    חסמין חוגגת 17!!!:)
    ניקו מדגמן!!
    סיילו תמונות כ"כ נדירות!!
    מלווינה מדגמנת!!
    סיילו בעירום!!
    תמונות של כולם ביחד!!
    מילים לשירים!!!!
    כל השירים עונה 3
    מלחמת נשיקות!!
    הבוק של מריאנלה!!!!!
    הספיישל של סיילו!
    הבוק של טפי!!!!!!
    הבוק של חסמין!!!!
    טפי ומר שרות ביחד בתחרות
    תמונות של סיילו בהיריון!!!
    קצת מידע על העונה ה-3
    הידעת?
    תמונות של כולם ביחד !!
    כימעט מלאכים הפורום של נוי וטלי
    הלהקה
    הפרק הכי מפחיד עונה 3
    כמעט מלאכים בברזיל!!
    המגזין של כמעט מלאכים!!
    הלהקה man
    המשפחות של השחקנים
    חסמין מעשנת??!!!
    השירים של כימעט מלאכים!!
    התלבושת של רוקלנד לעונה ה-3
    מלודי בעיתון
    מלאכים ובוכים
    אספרנסה באוור
    תמונות של מר וטיאגו מיקטנטנות!!
    תמונות מהממות של כימעט מלאכים שווה להיכנס
    חזרות להופעה!!
    המילים של השירים של כימעט מלאכים בעיברית!!!
    איך להציע חברות (לבנות בלבד)
    העונה השלישית.....בילעדי!!!!
    דיסק עונה 3 להורדה
    סיילו ואחיותיה
    סיילו בילדותה
    הפרק האחרון של העונה ה-2 !!!! בלעדי....!!!!
    טינאנג'לס מלחינים שיר לפירסומת!!!!! חובה ליראות!!!!!!!
    כמעט מלאכים מגיעים לישראל!!!!!!!!!!!!!!!
    הבנים הולכים מכות והבנות מנסות לעצור אותם קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הלינקים של האתר
    תמונות מהראיונות
    תמונות מפרקים עונה 3!!
    תמונות עים מעריצים
    חתימות שאני הכנתי!
    נוצצים
    שלטים לחדר
    שמות נוצצים
    מלקקי מסך
    ריגשוני אהבה
    משפטי אהבה
    ברכות ואיחולים
    יצורים חמודים
    פירוש שמות
    דברים לאייסי
    משפטי אהבה
    משפטי גם אני
    תינוקות חמודים ומצחיקים
    סיפור סמיילי
    קומיקס
    חיות חמודות
    יצורים
    העמוד החמוד
    איזו חיה את/ה
    פירוש חלומות
    מזלות
    כדורי בדולח
    איזה דובי את/ה?
    קיפולי נייר
    בדיחות בעלי חיים
    מחשבון האהבה
    קודים לסימס 2
    שמכם בכתב חרטומים
    אנימציות של ריקודים
    שמות מצחיקים
    כינוים לאיסי ולמסנג'ר
    גיליטרים
    מישפטים
    בטי בו
    אנטונלה
    תעתועי ראייה
    אותיות על האש
    אותיות מתפוצצות
    אני אוהב אותך בספות שונות
    גילוי מספר הטלפון שלך
    מבחן הפוזה
    מה כל צבע מסמל? שווה !
    עוגיית מזל
    האם אתה שע או טוב לב?
    חייה וירטואלית!!
    מכתב לחברה הכי טובה!!1
    רוצה לדעת מה מצב הרוח שלך לפי מה שאת לובשת?
    שלטי welcome לאתרכם?
    כלב אחרי בן אדם
    הזמנות לימי הולדת
    מתכונים
    16 סיבות ליהיות בנות
    100 משפטים שאסור לומר בדייט
    35 דברים לעשות במעלית
    הרשמה לעיר
    המכולת
    קניית חדרים
    חנות בגדים
    שכונת הכפר
    שכונת השלג
    שכונת הקסמים
    שכונת גן עדן
    במת העיר
    חנות קוסמטיקה
    חנות שמלות
    חנות חיות
    בית ספר
    חפצים לבית ספר
    גן
    חנות משקפי שמש
    טיפוח ויופי
    השכרת אולמות
    לונה פארק
    הים
    עבודות
    חנות מתנות
    רובוט אייסיקיו!!!
    תן שם לפורום
    קורא המחשבות!!! שווה כניסה!!!
    שלטי אזהרה
    משפטים מגניבים!
    מצא את ההבדלים
    משפטי אהבה באנגלית
    ~מפחידים~
    איך מייצירים!?
    מפרידים מהממים!!♥
    לבבות♥♥
    תרגיל נחמד☺
    רמה עיוור
    כימעט מלאכים ברדיו
    תמונות עונה 3!!
    כתבה על כימעט מלאכים
    הזוגות בעונה 3!!♥
    ד"ש ל...
    תמונות של הבית שלכם!!!
    האם אתה קופ\ה?
    מצלמה!!!!שווה כניסה!!!!!
    על הסיאנס!!!
    גליטרי שמות באנגלית
    משפטי גם אני
    תן שם לדף

סלט חצילים

המצרכים:
4 חצילים
פטרוזיליה
כמה שיני שום
בצל ירוק
לימון
מלח
2 עגבניות

אופן ההכנה:
לצלות את החצילים על הגז עצמו. אמנם מלכלך אבל הטעם שווה הכל. לשים במסננת את בשר החצילים ולחכות שיצאו הנוזלים. לגרד שום על מגרדת (כמו ברוריה) או לכתוש. לקצוץ את הבצל והפטרוזיליה דק, להוסיף לחצילים. לסחוט לימון ולהוסיף. להוסיף 2 עגבניות קצוצות דק.
אפשר להוסיף שמן אבל לא חובה.
בתאבון!

 

סלט מטבוחה

המצרכים:
עגבניות בשלות
פלפל ירוק או פלפל אדום לא מתוק
פלפל ירוק קטן חריף (הכמות לפי מידת החריפות שרוצים)
שמן, מלח, פלפל

אופן ההכנה:
קוצצים את העגבניות (עם הקליפה) והפלפלים לקוביות. את הפלפל החריף לחתוך לחתיכות גדולות (כך שאינך חייב לאכול אותו ואפשר להוציאו לפני האכילה).
שמים הכל בסיר גדול שבו יש שמן רותח ומבשלים בתחילה על אש בינונית ולאחר מכן לפחות שעה על אש נמוכה, עד שהעגבניות הופכות לחלק מהתערובת.
אפשר לאכול חם או קר, כתוספת על אורז או תפוחי אדמה, והכי טוב לטבול חלה טריה של יום שישי ולחסל את כל הסיר.
בתאבון!

 

סלט חומוס

המצרכים:
1/2 קילו גרגירי חומוס
4-5 שיני שום בינוניות קצוצות
1 כפית מלח
1/4 כפית מלח לימון או לימון (לפי הטעם)
1/2 עד 3/4 קופסה של טחינה גולמית

אופן ההכנה:
מרתיחים את גרגירי החומוס בסיר לחץ כך שיהיו רכים מאד.
לאחר שמקררים את החומוס, מכניסים את הכל למיקסר/מג'ימיקס/בלנדר וכו'. מוסיפים את שיני השום הקצוצות וכן את המלח ומלח לימון (לפי הטעם). מערבבים את הכל היטב היטב כך שנוצרת בלילה סמיכה ודקה (בלי גרגירי חומוס קטנים).
אחר כך מוסיפים את הטחינה הגולמית לאט לאט עד לקבלת בלילה סמיכה ויפה (ככל שמוסיפים יותר טחינה החומוס יהיה סמיך יותר). רצוי לטעום שוב ולבדוק את נושא המליחות וכל אחד לפי טעמו להוסיף מלח וקצת לימון או מלח לימון.

 

חביתיות (בלינצ'ס)

המצרכים:
1 ק"ג קמח
6 ביצים
7 כוסות מים
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:
לערבב את החומרים. לקחת כמות בלילה בגודל מצקת ולטגן במחבת טפלון בלי שמן.
למלא באחת מהאפשרויות הרשומות מטה, ולהכניס לחימום קל בתנור לאחר המילוי.
אפשרויות מילוי:
תרד מטובל במעט שום ורביחה
פטריות מטוגנות עם הרבה בצל.
גבינה לבנה 5% - אפשר להמתיק עם צימוקים, סוכר וביצה.
ריבה

 

עוגת קוקוס

המצרכים:
6 ביצים
200 גר' קוקוס
3/4 חמאה
1 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
1 כוס סוכר
3 כפות אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים והסוכר, אופים כ- 10 דקות ומוציאים מהתנור.
ממיסים חמאה ושוקולד, מורידים מהאש, מוסיפים את החלמונים, מערבבים ומצננים ולאחר מכן שופכים על העוגה האפויה.
מקציפים שמנת מתוקה + 3 כפות אבקת סוכר ומורחים על קרם השוקולד.
אפשר לגרד מעט שוקולד ולפזר על העוגה.

 

עוגת מוס

המצרכים:
חבילת ביסקויטים קסטה חומה מלבנית של ואסם
6 כפות קקאו
1 וחצי חבילת שוקולד מריר
2 כפות מים
1 מרגרינה
3 ביצים (מופרדות)
כף קוניאק, כפית רום
שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
להמס על האש את הקקאו, השוקולד, המים והמרגרינה. להוסיף את 3 החלמונים, הקוניאק והרום ולבחוש היטב. להקציף את 3 החלבונים עם 2 כפות סוכר. להוסיף לעיסה.
לטבול את הביסקויטים בקערה של מים עם קצת נס קפה. לרפד תבנית מרובעת בשכבת ביסקויטים. לשים חצי מהעיסה. עליה לרפד עוד שכבת ביסקויטים. ולצקת את שארית העיסה. לשים במקרר כעשר דקות. בינתיים להקציף את השמנת עם שתי כפות סוכר. לכסות את העוגה ולשים במקרר.

 

עוגיות שוקולד צ'יפס

המצרכים:
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1/3 כוס מרגרינה
1 כוס סוכר חום
1 ביצה מעורבבת קלות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
ערבב את הקמח, אבקת האפיה והמלח.
בכלי אחר המס את המרגרינה, ערבב פנימה סוכר חום. קרר. הוסף ביצה ווניל. הכנס את תערובת הקמח. הכנס פנימה את השוקולד צ'יפס ושמור מעט בכדי לפזר למעלה. רפד את העיסה בתבנית מרובעת. אפה בחום של 350 מעלות במשך 20 דקות עד שהעוגה מתחילה להפרד מן התבנית.
חתוך לקוביות.

 

עוגת ביסקויטים עם גבינה

המצרכים:
1/2 חבילת מרגרינה גולדבנד
1 גבינה לבנה 5%
1/2 כוס סוכר
מעט וניל
חבילת ביסקויטים מרובעים

לציפוי:
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
מעט מים
להמס על האש
להוסיף 30 גרם מרגרינה

אופן ההכנה:

לבחוש את כל החומרים במיקסר.
לטבול את הביסקויטים ביין, לרפד תבנית מרובעת. לצקת חלק מהתערובת. לרפד עוד שתי שכבות ביסקויטים כשביניהם התערובת

את הצפוי יש לצקת על העוגה. להכניס למקרר.

פאי תפוחים

המצרכים:
החומרים לבצק:
1 חבילה מרגרינה
5 כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפיה
3/4 כוס מים פושרים
ללוש עד שנקבל בצק רך ואחיד.

למילוי:
8 תפוחים גרנד בינוניים לקלף ולחתוך לרצועות דקות.

אופן ההכנה:
להכניס לתוך סיר עם כוס סוכר, כף קינמון ולבשל עד אשר לא נשארים נוזלים. לקרר. לשטח את הבצק על תבנית הפאי ועל הדפנות. להשאיר בצק בגודל אגרוף בערך. לפזר את מלית התפוחים על הבצק ומעל לפזר אגוזים קצוצים גס. לקחת את אגרוף הבצק שנשאר לנו ולהכין רצועות דקות ובצורת רשת לשים מעל התפוחים. לאפות בחום בינוני כחצי שעה. להוציא מהתנור לאחר האפיה ולאחר צינון לפזר אבקת סוכר.

 

עוגת מוס וקצפת פרווה

המצרכים:
1 קמח ואסם
4 ביצים
1 מרגרינה
2 כפות סוכר
3/4 חבילת שוקולד צ'יפס
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
להכין בצק מהקמח, החלמונים, המרגרינה ושתי כפות סוכר.
לרפד 2/3 מהבצק בתבנית עגולה משומנת. לפזר את השוקולד צ'יפס. להכין קצף מ- 4 החלבונים + 3/4 כוס סוכר. להוסיף את האינסטנט פודינג.
למרוח על הבצק.
את 1/3 הבצק הנותר לפורר בעזרת פומפייה עבה מעל הקצף.
לאפות בחום בינוני כ- 1/2 שעה.

 

עוגת תפוזים

המצרכים:
4 ביצים (להפריד חלבונים)
3/4 כוס מיץ תפוזים
קליפה מגורדת מתפוז בגודל בינוני
1/2 כוס שמן
1 אבקת סוכר
2 כוסות קמח תופח
1 וחצי כוסות סוכר


אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים. מקציפים את החלבונים לקצף חזק, מוסיפים לבצק לאט ובזהירות.
לאפות בחום בינוני כ- 45 דקות בתבנית עגולה או מרובעת.
קרם לציפוי: (אם לא רוצים קרם, אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר)
2 חלמונים
4 כפות סוכר
2 כפיות קמח
1 תפוז (קליפה ומיץ)
שמנת מתוקה עם כף סוכר

אופן הכנת הקרם:
מבשלים 2 חלמונים, סוכר, מיץ התפוז והקליפה המגורדת, קמח. מערבבים היטב. לאחר הרתיחה מקררים. מקציפים שמנת מתוקה עם כף סוכר. מוסיפים את הקרם המבושל לקצפת.
מורחים על העוגה שהתקררה בינתיים.

 

עוגת שוקולד

המצרכים:
1.5 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס קוקוס
כוס סוכר
כוס אגוזים קצוצים
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות משקה נס קפה
מעט ברנדי
לקרם:
50 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
רום

אופן ההכנה:
לערבב קמח, אבקת אפיה, קקאו, קוקוס, סוכר ואגוזים. להוסיף ולערבב ביצים, שמן, כוס נס קפה וברנדי. לאפות בתבנית 24 בחום בינוני כחצי שעה. כשמוכן: לצקת על העוגה כוס משקה נס קפה. להמס את חומרי הרוטב במיקרו ולשפוך על העוגה.
הצעת הגשה: לחמם במיקרו (זמן קצר מאד) חתיכת עוגה ולהגיש עם כדור גלידה וניל וסירופ שוקולד.

 

עוגת שבע שכבות

המצרכים:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית תמצית לימון או קליפת לימון מגורדת
1/3 כוס מים
לקרם המילוי:
1/2 1 מרגרינה לאפיה (300 גרם)
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כפיות תמצית וניל
3 כפות קפה נמס


אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים חוץ מהחלבונים במערבל.
להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת בעדינות בעזרת כף.
להניח נייר אפיה בשתי תבניות של 27 X 42 ס"מ (או 11 X 17 אינץ'), ליצוק את התערובת לתבניות.
לאפות בחום בינוני למשך רבע שעה עד שיזהיב. להוציא את העוגה ולהניח עד שיצטנן. לחתוך כל עוגה באורך לשלוש רצועות שוות. לערבב את כל חומרי הקרם במערבל למשך 10 עד 15 דקות. מניחים רצועה אחת של העוגה על מגש
מורחים באופן אחיד את קרם המילוי על רצועת העוגה. מניחים מעל זה עוד רצועה. מורחים בקרם המילוי. ממשיכים כך שכבה אחר שכבה עד שגומרים את כל רצועות העוגה.
מורחים את העוגה מלמעלה ומכל הצדדים בקרם המילוי שנותר. מכניסים את העוגה למקרר או למקפיא עד שהקרם יתקשה. ממיסים 200 גרם שוקולד לאפיה יחד עם 50 גרם מרגרינה לאפיה ויוצקים על העוגה. מורחים בעזרת כף מכל צידי העוגה.

עוגת תמרים

המצרכים:
לבצק:
1 קמח אסם
1 מרגרינה
1 אשל
למילוי:
ממרח תמרים
קנמון
ציפורן

אופן ההכנה:
להכין בצק מכל החומרים. להשהות כשעה במקרר.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים: לפתוח לעלה ולמרוח ממרח תמרים, לפזר מעט קנמון, מעט ציפורן (אפשר להוסיף גם שקדים, בוטנים או אגוזים טחונים).
להכין 3 כרוכיות. לסמן בסכין פרוסות. לאפות בחום בינוני.
לפזר אבקת סוכר ולחתוך לעוגיות לפי הסימון. לאחסן בקופסא.

לחמניות מתוקות

המצרכים:
1 ק"ג קמח
1/4 כוס שמן
50 גר' שמרים
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
מים פושרים לפי הצורך

אופן ההכנה:
לשים את החומרים עד לקבלת בצק, נותנים לבצק לתפוח, מחלקים אותו ל- 35 עיגולים, מגלגלים בצורת גליל ברוחב של 2 ס"מ ובאורך של כ- 15 ס"מ, יוצרים קשר ומניחים במגש במרווחים גדולים, מורחים בחלמון ביצה ומפזרים שומשום, נותנים לבצק לתפוח שוב כ- 30 דקות. אופים בחום בינוני עד להשחמת הלחמניות. בינתיים מכינים סירופ מ- 5 שקיות סוכר וניל ו- 1/4 כוס מים, ממיסים את החומרים במיקרוגל, מורחים על הלחמניות ואופים כ- 5 דקות.

עצה: להניח את הלחמניות על נייר פרגמנט לפני האפיה.

לזניה:              

החומרים:

1 חבילת אטריות מרובעות

1 גביע גבינת קוטג'

2 ביצים

4 כפות קטשופ

כף אורגנו

גבינה צהובה פרוסה

אופן ההכנה:

להרתיח מים בסיר עם כפית מלח. להכניס את האטריות ולבשל עשר דקות.

להכניס למסננת, לשטוף את האטריות במים קרים. להכניס בחזרה לסיר את האטריות ולהוסיף את כל החומרים פרט לגבינה הצהובה ולערבב.

לקחת תבנית פיירקס, למרוח מרגרינה ולהכניס את כל התערובת. לקחת את הגבינה הצהובה ולשים על התערובת. להכניס לתנור בחום בינוני.

הלזניה מוכנה כאשר הגבינה מזהיבה (כחצי שעה).

פשטידה קלה 

החומרים:

כוס עדשים אדומים

גזר אחד

קופסא קטנה של פטריות קצוצות

בצל אחד

6-7 תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

מבשלים את העדשים האדומים

מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה

מקצצים את הבצל ואת הגזר

מטגנים את הבצל, הגזר, הפטריות, ואחר כך מוסיפים להם מלח, פלפל, רסק עגבניות ורוטב סויה לפי הטעם.

מוסיפים להם את העדשים המבושלים

לאחר ערבוב הירקות, שמים את הכל בפיירקס ומעל שמים את הפירה.

שמים מעל כמה קוביות של מרגרינה או חמאה.

מכניסים לתנור לחום בינוני עד שהפירה מתחיל להזהיב.

עוגת תפוזים

המצרכים:
4 ביצים (להפריד חלבונים)
3/4 כוס מיץ תפוזים
קליפה מגורדת מתפוז בגודל בינוני
1/2 כוס שמן
1 אבקת סוכר
2 כוסות קמח תופח
1 וחצי כוסות סוכר


אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים. מקציפים את החלבונים לקצף חזק, מוסיפים לבצק לאט ובזהירות.
לאפות בחום בינוני כ- 45 דקות בתבנית עגולה או מרובעת.
קרם לציפוי: (אם לא רוצים קרם, אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר)
2 חלמונים
4 כפות סוכר
2 כפיות קמח
1 תפוז (קליפה ומיץ)
שמנת מתוקה עם כף סוכר

אופן הכנת הקרם:
מבשלים 2 חלמונים, סוכר, מיץ התפוז והקליפה המגורדת, קמח. מערבבים היטב. לאחר הרתיחה מקררים. מקציפים שמנת מתוקה עם כף סוכר. מוסיפים את הקרם המבושל לקצפת.
מורחים על העוגה שהתקררה בינתיים .



 

 

מקוות שתהנו....!

ובתאבון.........!!!

 

  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה  
האתר נבנה במערכת 2all בניית אתרים - www.2all.co.il
  היו עוד דברים בהמשך  
מקוות שתאהבו את האתר!!
אוהבות:
נוי וטלי!!!!!