x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
  
 
  
  
 
 
 
   פורום בובספוג    צור קשר    פורום חידון בובספוג    ריגשונים    תמונות
 
    דף הבית
    דמויות בסדרה
    בובספוג הסרט
    בוחן בובספוג
    קומיקס
    אלבום המדבקות
    משחקי בובספוג
    סרטוני בובספוג
    איך לצייר את
    שחקני קול
    מילים לשרים
    מידע ספוגי
    אנימציות
    הורדות
    חפצים ומקומות
    חידון בובספוג
    בתים בסדרה
    עזרה לאתרי בובספוג
    צחוקים-חם
    בובספוג בית ספר
    הפינה של סנדי
    ההולנדי המעופף
    בלוג הספוג
    תמונות גאמני
    מוצרי בובספוג
    הסרטן הפריך
    במטבח עם גארי
    דפי צביעה
    ערב בסרטן הפריך
    סקוויד האסטרולוג
    כסף בובספוג
    איש הים ונער קסם
    אותיות בובספוג
    טפטים
    סקינים לתוכנה Winamp
    שומרי מסך
    עיותיים
    טכניקת הבועות
    מבוכים
    ספשליי בובספוג
    גליטרים
    תן שם לדף
    תן שם לדף

רעבים? יופי! כי גם לנו מתחשק לאכול! אז מה בתפריט, אתם שואלים? אז ככה: צפרדעי שוקולד, טופי לשון-טון, סוכריות חומצה, בירצפת, מאפי-דלעת, שרביטי במבליק ועוגות קלחת. במה תבחרו? אתם יכולים בכולם! איך? יש לנו את המתכונים, והכול כשר למהדרין לחלוטין! מוכנים? קדימה, נצא לדרך. אתם מוזמנים לנסות את כל המתכונים, לספר לנו אם יצא טעים, ואם מתחשק לכם, לשלוח לנו כדי שנטעם.

צפרדעי שוקולד
- 100 גרם פתיתי שוקולד/חבילת שוקולד מפוררת     
- כפית שוקולד מגורר
- תבנית פלסטיק לנגיסים בצורת צפרדע (12-14 צפרדעים)
- סוכריות קטנות (בשביל עיניים)

שימו את השוקולד בקערה המתאימה למיקרוגל. חממו את השוקולד בעוצמה גבוהה במשך 2 דקות. ערבבו. המשיכו
לחמם את השוקולד לתקופות של 15 שניות בכל פעם עד שהוא נמס כמעט לגמרי. הוציאו את השוקולד מהמיקרוגל
והוסיפו את כפית השוקולד המגורר. ערבבו עד קבלת מרקם חלק. מלאו את התבנית עם השוקולד המומס, מלבד כף
אחת. שימו את התבנית במקרר והמתינו כשעתיים עד שהשוקולד יתקשה. הוציאו את הצפרדעים מן התבנית
והשתמשו בתמיסת השוקולד שנותרה כדי להדביק את העיניים. אחסנו במקום קריר ויבש.

טופי לשון-בלון
- 2 כוסות סוכר
- 8 כפות חמאה
- 1/2 כפית רום או תמצית וניל
- 1/2 1 כוסות מים

שימו את כל המרכיבים בסיר. ערבבו מעל חום בינוני עד שהסוכר נמס. ללא ערבוב נוסף, הרתיחו עד שהתערובת
מתאחדת. מזגו לתבנית 23X30 ס"מ. הניחו להתקרר עד שהתערובת כמעט קשה למגע. סמנו עם סכין חתיכות
בגודל 5X5 ס"מ. לאחר שהתערובת מתקשה, ניתן לשבור את החתיכות.
יוצא כחצי קילו.

לקקנים חומציים
- סוכריות על מקל
- דבש
- סוכריות מתפוצצות/קופצות

טבלו את הסוכריות על-מקל בדבש וגלגלו אותן בסוכריות המתפוצצות.

בירצפת
- 1/2 (בערך) ליטר גלידת וניל מרוככת
- 1/2 חבילת חמאה (50 גרם)
- 1/3 כוס סוכר חום                                                   
- 2 כפות קינמון
- כף אגוזים טחונים
- 1/4 כף ציפורן (לא שלכם, זה צמח)
- 1.1 (בערך) ליטר סיידר תפוחים

הקציפו את החמאה, הסוכר והתבלינים. הוסיפו באיטיות את גלידת הוניל. הקפיאו מחדש את התערובת. העבירו את
התערובת לכוסות. מזגו סיידר תפוחים חם מעל לתערובת. ניתן להוסיף מעט רום.

מאפי-דלעת
- בצק עוגיות-סוכר מוכן מראש או עוגיות-סוכר מומסות ("נשיקות")
- בלילת דלעת (למילוי פשטידות)
- אבקת סוכר
- תבנית למאפינס

צפו כל תבנית-מאפין בבצק העוגיות. מזגו את בלילת הדלעת לתוך כל התבניות עם הבצק. אפו בתנור בחום בינוני
עד שהבלילה מתקרשת. הוציאו את התבנית מהתנור והמתינו שתתקרר. פזרו על המאפים את אבקת הסוכר.

שרביטי במבליק
- מקלות במבליק (שוש, לא חטיף הבוטנים)
- שוקולד
- סוכריות צבעוניות קטנות

המיסו את השוקולד בסיר. ערבבו את השוקולד עם מקלות הבמבליק והניחו אותם בצד. לאחר שהשוקולד מתגבש על
המקלות- פזרו עליהם את הסוכריות.

עוגיות קדרה
- קאפקייקס (מאפינס)
- צמר-גפן מתוק
- חוט במבליק

רוקנו את תוכן הקאפקייקס ושימו בתוכם את הצמר-גפן המתוק. עצבו ידיות באמצעות הבמבליק

והנה דבר שפלנקטון ירצה לדעת נוסחת קציצת הסרטן