שלום.
כדיי שתדעו פחות או יותר על הקורס יש כאן הסברים.
אתם תקבלו כלי עבודה.
וכהתחלה יהיה לכם מתכונים מוכנים שתעשו.
ועם הזמן שתעשו את המתכונים מצוין ותעברו דרגה
תוכלו להכין מתכונים שלכם ולהוסיף לספר המתכונים של הקורס.
ואפשר גם להכין אותם בבית ....
רושמים :
שם :
שם המנה :
המצרכים שאני צריך למנה :
מי יואכל אותה : (אפשר עד 5 אנשים בשבוע )
כלי העבודה:
-סכינים קטנים
-סכינים גדולים
=-צלחת חיתוך קטנה
= - מגש חיתוך גדול
=-מחבת
- סירי בישול
=-קערה
=-קערה לעירבול
-ספלים לשפיכת חומרים
ספר המתכונים:
1.
*פודינג וניל עם תותים ואכמניות
כלים:
+ + +
חומרים:
אופן הכנה:
לוקחים קערה אחת שופכים את אבקת הפודינג ושופכים את חלב,
לוקחים את המערבל ומערבלים אז שיוצאת תערובת אחת.
לאחר מכן חותכים את התותים ומפרידים את האכמניות לעיגולים קטנים מופרדים.
ומניחים את התותים והאכמניות בצורה שרוצים.
ואז אפשר להגיד?!, אוכלים!.
______________________________
2.
*עוגיות סוכר
כלים:
++ ++
מצרכים:
(קמח)
אופן הכנה:
לוקחים קערת קמח מוסיפים לה כוס מים.
מערבבים הכל יחד עד שיוצא בצק.
מוסיפים לתערובת 2 וחצי כוסות סוכר.
לאחר מכן מרדדים את הבצק ויוצרים בעזרת סכין את הצורה הרצויה,
מניחים את העוגיות בתבנית ומכניסים לתנור ל10 דקות.
על חום 180.
_____________________________
3.
*ארוחה
כלים:
+ + +
מצרכים:
(קמח)
אופן ההכנה:
לוקחים קערה שמים בה קמח ומים ומערבבים עד שנוצר בצק.
לוקחים שתי חתיכות בצק בנפרד לוקחים זיתים ושמים את הזיתים על החתיכות
בצק ועוטפים את הזיתים עם הבצק.(בואיקוס)
לוקחים את המחבת שמים אותה על הגז. ושמים במחבת דבש וסוכר,
ומערבבים עם כפית כדיי שיצא קרמל, ואחר מכן שופכים על הבואיקוס
את הקרמל ושמים בקערה.
לוקחים את הקרש חיתוך הגדולה וחותכים את כל הירקות שיש.
חותכים לחתיכות גסות.
שמים שמן זית, מלח ומעט לימון לטעם טוב.
ומניחים בקערה.
לוקחים את התפו"א. ומקלפים את הקליפה.
כאשר מסיימים לקפלף את קליפות תפו"א, מרסקים אותם בתור קערה
עד שיהפכו להיות עיסה(פירה).
חשוב לציין שאת תפו"א מחממים לפני כן.
וכאשר זה הופך לעיסה(פירה) שמים בקערה.
והמנה מוכנה!
|