x
בניית אתרים בחינם
Hosted by ImageHost.org
הוכן ע"י ירין [:
 
 
 Hosted by ImageHost.org
מתכון לקציצות ^ (:
Hosted by ImageHost.org
מרכיבים:

קציצות-

חצי קילו בשר טחון

עלי פטרוזיליה שטופים וקצוצים (לפי הטעם)

כף גדושה של פירורי לחם

מלח (לפי הטעם)

פפריקה מתוקה

1 בצל קטן קצוץ דק מאוד

כף שמן זית

Hosted by ImageHost.org
רוטב-
כף שמן זית

חצי קופסת שימורים של עגבניות חתוכות

1 קופסא קטנה של רסק עגבניות

ליטר מים רותחים

שן שום כתושה

מלח (לפי הטעם)

פפריקה מתוקה

 

Hosted by ImageHost.org

אופן הכנה:

קציצות- לערבב בקערה את הבשר הטחון, פטרוזיליה, פירורי לחם, ושאר התבלינים. מוסיפים בצל, שמן ולשים את התערובת עד לקבלת עיסה אחידה. לאחר 10 ד' של מנוחת הבשר בצד מחלקים את התערובת לחלקים בגודל סביר לקציצות.

רוטב- מחממים סיר לא גדול במיוחד ויוצקים לתוכו שמן זית ועגבניות חתוכות. מתבלים את התערובת בשום, מלח ופפריקה מתוקה. תוך כדי ערבוב העגבניות מתבשלות והשום מתרכך. להמשיך בבחישה כ- 5 ד'. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את המים הרותחים. לאחר בעבוע המים בסיר מוסיפים את רסק העגבניות ובוחשים לעוד 10 ד'.

Hosted by ImageHost.org

 

את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר. תהליך הבישול לוקח כ- 40 ד'. רגע לפני סיום הכנת המנה טועמים את הרוטב ואם יש צורך מתבלים שוב לפי הטעם.
Hosted by ImageHost.org
בתאבוווווווווווווווווון ^ 3 >
 כל הזכויות שמורות לצוות שלוק = בלבד =
כל התכנים מקוריים ומיוחדים לאתר , אין להעתיק (:
Shlook.vix.co.il | 2all | 2010 | ירין .