x
בניית אתרים בחינם
Hosted by ImageHost.org
הוכן ע"י ירין [:
 
 

Hosted by ImageHost.org

מתכון לשניצל ^ (:
Hosted by ImageHost.org
 
 

מרכיבים:

4 פרוסות חזה עוף

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל

ביצה

4 כפות קמח

6 כפות פירורי לחם

4 כפות שמן

אופן ההכנה:

שימו את פרוסות הבשר על קרש חיתוך ובעזרת כתיש (פטיש שניצלים) דפקו עליהן עד שהן דקות.

תבלו כל פרוסה במעט מלח ופלפל.

הכינו שלוש צלחות: באחת קמח, בשנייה טרפו ביצה, ובשלישית – פירורי לחם.

גלגלו פרוסת בשר תחילה בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפירורי לחם.

חממו שמן במחבת על חום בינוני.

שימו (בזהירות!) את הבשר במחבת וטגנו 5-7 דקות עד שהצד התחתון משחים.

הפכו את השניצלים בעזרת מרית וטגנו את הצד השני באתו אופן.

כאשר השניצלים מוכנים הוציאו אותם לצלחת עם נייר סופג אותה הכנתם מראש.

 כל הזכויות שמורות לצוות שלוק = בלבד =
כל התכנים מקוריים ומיוחדים לאתר , אין להעתיק (:
Shlook.vix.co.il | 2all | 2010 | ירין .