מרכיבים:
4 פרוסות חזה עוף
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
ביצה
4 כפות קמח
6 כפות פירורי לחם
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
שימו את פרוסות הבשר על קרש חיתוך ובעזרת כתיש (פטיש שניצלים) דפקו עליהן עד שהן דקות.
תבלו כל פרוסה במעט מלח ופלפל.
הכינו שלוש צלחות: באחת קמח, בשנייה טרפו ביצה, ובשלישית – פירורי לחם.
גלגלו פרוסת בשר תחילה בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפירורי לחם.
חממו שמן במחבת על חום בינוני.
שימו (בזהירות!) את הבשר במחבת וטגנו 5-7 דקות עד שהצד התחתון משחים.
הפכו את השניצלים בעזרת מרית וטגנו את הצד השני באתו אופן.
כאשר השניצלים מוכנים הוציאו אותם לצלחת עם נייר סופג אותה הכנתם מראש.