חומרים
500 גרם ביסקויטים שבורים
100 גרם מרגרינה
100 גרם שוקוד מריר
3/4 כוס סוכר
כוס מים
חצי כוס אבקת קקאו
2 כפיות תמצית רום
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה, השוקולד, המים והסוכר על האש בסיר קטן על אש נמוכה עד היווצרות תערובת חלקה, מוסיפים 2 כפיות תמצית רום.
בקערה אחרת מפוררים את הביסקויטים עד שיתקבלו חתיכות קטנות.
שופכים על הביסקויטים השבורים את התערובת מהסיר. משהים 10 דקות את הנוזל על הביסקויטים.
לאחר מכן יוצרים כדורים קטנים ומניחים על משטח, מגש או צלחת...
וטובלים בקוקוס, סוכריות צבעוניות או שברי ביסקויטים.
בתאבון!