צילום: רביד בירן
כל מה שצריך זה:

סירופ תירס (אפשר למצוא בַּחַנויות למוצרי אפיה), צבע מאכל אדום, קורנפלור, אבקת קקאו, בקבוק מים, משפך, כף ובקבוק עם פקק נשלף.

 

מה עושים?

שופכים בעזרת המשפך כחצי כוס סירופ תירס לבקבוק שקוף. מוסיפים צבע מאכל ומנערים טוב טוב עד שמתקבל גוון אדום חזק. אם רוצים להכהות את הגוון ולהוסיף טעם, מוסיפים מעט אבקת קקאו.

אחר כך משחקים עם הנוזל- כדי שהדם המזוייף שלנו יהיה סמיך יותר נוסיף מעט קורנפלור, ואם יוצא לנו דם סמיך מדי נוסיף מעט מים.