אלפחורס:
מתכונים: 5 חלמונים 1 חלבון 10 גרם חמאה 150 גרם קמח 1 כף של אבקת אפייה
אופן הכנה:
בקערה אחת מערבבים את החלמונים והחלבון ביחד, אחרי שהם מתאחדים מוסיפים להם את המחאה. בקערה נוספת מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה עד שהם נעשים מאוחדים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לחלמונים ולחלבון. מערבבים ביחד עד להיווצרות בצק אחיד. חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, עגולות ושטוחות ומחממים בתנור לעשר דקות. לאחר שהבצק מוכן, מורחים בין שתי חתיכות בצק ריבת חלב או שוקולד, והאלפחור מוכן!
|