x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
האתר המדליק של עומר המלך!!!
                 

עומר
נ.
מלך
מנהל האתר

 
 
   דף הבית    פורום האתר    סקרים    אני שר אישה נאמנה    אתרים מומלצים!    מידע על האתר
   בן דודה שלי שר    תן שם לדף    שירים שלי- עומר נגר
    כיתבה בדם!
    9 צ'זבטים
    בית ספר (לבנות)
    ליומן
    אוסף התמונות שלי
    היכל הבושה
    משחקים
    סרטים
    תמונות מצחיקות
    משפטים מצחיקים
    בולים
    שירים
    סמיילים
    רקעים
    אשלית אופטיות
    אנימציות
    סיפורי סמיילי 1
    קיצורי מקשים
    מתכונים
    כינוים לאייסיקיו\ICQ
    מחשבון האהבה
    בניית אתרים בחינם
    קודים לGTA
    מצחיקים
    לבוני אתרים
    איזו חייה אתה
    איך יראה התינוק שלך
    איזה סוג פלוץ יוצא לך
    מה הספורט שלך
    ה מספר החיים שלך
    לאיזה אוכל אתה דומה
    מה שלך זר שם
    שמות מצחיקים
    סיפורי סמיילי 2
    לצייר דברים
    היפוך טקסט
    18+
    וירוס קטלני
    גמ'אני בוב ספוג
    שלטי אהבה
    דף הפלשים
    פיתורי חלומות
    חשבתם?
    השם שלכם בכתב חרתומים
    ברכות ליום הולדת
    בדיקת וירוסים
    קוקה קולה
    פינת הפחד!@
    ספיישל נסראללה
    תמונות זזות
    סדרות ילדים ישנות
    גן דן אוטובוס
    קומיX
    ללימוד קיפולי נייר
    הסברים במחשב
    סיפורי קאו אניס
    צרו תחרות אתרים
    האלופה
    בניית מחשב
    שער הדולר
    סיפור עם מסר
    קומיקסים
    תנו לחיות לחיות
    תמונות לעיצובים
    הכנת שלט
    מברשת לפייט
    טיפים לצום
    מבחן קטן על בובספוג
    בניית משחק
    לימוד קסמים
    עבודות מוכנות לבית הספר
    69 שאלות בלי תשובות
    לאמיצים
    ארצות בשידור חיי
    בחן את עצמך
    עכברי המחשב
    ציורים
    מערכונים להורדה
    רדיו
    הידעת????
    שלטים לחדר
    עוגיות מזל
    פיטר הרוח הווירטואלית
    יוצרים קומיקס
    גמ'ני לבנים
    גמ'ני לבנות
    מכתב הפוך
    דמיות לאי סי טאוור
    רדיו
    ספארי
    משחקים להורדה
    עבודות לחופש-כיתה א' ב'
    עבודות לחופש- כיתה ג' ד'
    עבודות לחופש- כיתה ה' ו'
    מישחקי רשת להורדה
    סיפורי סמילי 3
    סיפורי סמיילי 4
    סיפורי סמילי 5
    סיפורי סמיילי 6
    שמות לסמיילי
    איך לפוצץ אתר
    גרסאות של ליטל פיטר
    10 תרוצים לש.ב.
    איך נראה הבית שלך??
    העמוד האדום
    העמוד הורוד
    קסמים
    קוד מורוס
    מדריך לשפה הרוסית
    מדריך לשפה HTML
    אני יודע איפה אתם נמצאים
    לימוד קסמים
    קודים לג'ק הארנב
    סקרים שאני בניתי
    כנסו !
    מה עשיתי היום
    תן שם לדף
    כאן אתה תוכל להמציא שם ואולי השם יתפרסם באתר!!!
    בדיחות שזכו בתחרות הבדיחות
    תכניות טלויזיה
    הרגו את הצפרדע
    תן שם לדף
    האורחים הכי טובים הם...
    צפייה בסרטים
    אתם חזקים
    מי אתה
    מערכת שעות לביה"ס
    תן שם לדף
    איך לעצבן מוכר פיצות(מצחיק)
    דברים לעשות במעלית(מצחיק)
    Icy Tower 1.4 להורדה
    צ'ט האתר
    צור קשר
    בן דודה שלי שר
    תן שם לדף
    שירים שלי- עומר נגר
עגל אדום `` בפטריות ויין
רכיבים:
צלי עגל קפוא (עטוף ברשת - של טיבון וויל).
יין אדום מתוק ``king david``.
1 קופסאות שימורים של פטריות שמפניון (1 או 2 לפי מספר האנשים הסוכדים והאהבה לפטריות).
אגוזי המלך ללא קליפה, 2 חופנים של כף היד.
שמן זית, מלח, פלפל, חרדל.
ההההה
אופן ההכנה:
מפשירים את העגל ומחממים תנור למשך 15 דקות על 120 מעלות, מניחים את העגל על מגש אלומיניום לאפייה עם הרשת עליו ומורחים אותו טוב טוב מכל הכיוונים עם החרדל, מפזרים עליו מלח ופלפל ושופכים עליו ובתוך המגש מעט יין.

לאחר שהתנור התחמם מכניסים את העגל לתנור למשך שעה על חום 150 מעלות. (אין מה לפחד אם אחרי שעה הוא נראה יבש זה בסדר גמור).

הכנת הרוטב:
בתוך סיר (לא גדול) שופכים ממש מעט שמן זית, נותנים לשמן להתחמם ומכניסים את פטריות השמפניון לסיר - הכמות היא לפי מספר הסועדים ורצונכם לכמות הפטריות במנה.

מערבבים מעט ומיד שופכים את היין האדום. זמן קצר לאחר מכן יש להוסיף האגוזים שבורים לחתיכות קטנות. כמות היין מאוד חשובה. אם ברצונכם להרגיש את נוכחות היין באופן גבוהה יש לשפוך לסיר יין בכמות שתכסה את הפטריות ובהתאם לכך גם אורך זמן בישול הרוטב יגדל, אך אם ברצונכם לא להרגיש את היין באופן גבוה יש לבשל את היין זמן קצר יותר ולהמעיט בשימוש היין ברוטב.

בכל זאת יש להכין את הרוטב על אש גבוהה בתחילה על מנת להשרות את היין בפטריות טוב טוב ולאחר זמן קצר להנמיך את האש למינימום כמעט עד זמן ההגשה, יש לדאוג לערבב כל הזמן את הרוטב ובמידה ואתם רוצים טעם יין מחוזק יש להוסיף את היין כל הזמן.

הרוטב מוכן כאשר יש צבע אדום לכל הפטריות והאגוזים.

לאחר שהצלי נאפה בתנור מוציאים אותו וחותכים אותו לפרוסות לפי מספר האנשים וכמובן גודל העגל.
מוציאים מחבת ושופכים מעט מאוד שמן זית (לבחירתכם, לא חובה, לפעמים מרגישים את השמן וזה הורס הכל) על המחבת החם, לאחר שהשמן התחמם (אם השתמשתם) שיפכו את היין על המחבת וטגנו את הפרוסות אחת אחת מעט לא הרבה רק שיקבלו רכות קלה, חום, וצבע אדום.

ההגשה:
צורת הגשה 1-
את הפרוסות המוכנות מניחים בצורה פרוסה בעיגול בתוך קערה להגשת אוכל חם תדאגו שהקערה תהיה מתאימה לצבע האוכל (לבן עם תכלת\כחול יהיה מתאים), ואת הרוטב כאשר הוא חם ומוכן מניחים במרכז.

צורת הגשה 2-
הגשת יחיד, פשוט מאוד מניחים לכל סועד 2 פרוסות אחת על השנייה אבל באופן פרוס ואת הרוטב עליהם (לא יותר מידי) ובין 3 - 5 עלי נענע עליהם.

בתאבון !!!



עוגת  פאי   פקאן

מאת: זוהר מרסט קפה אוסישקין

 

המצרכים:

לעוגה אחת בתבנית בקוטר של 26 ס"מ מתפרקת או ל-4 מנות אישיות  

 

צילומים: אורן שלו, פאי פקאן
2 כוסות קמח מנופה

4 כפות סוכר

קורט מלח

150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 ביצה

2 כפות מים קרים

 

מצרכים למלית:

1/2 1 כוס סוכר

1 מיכל קטן של שמנת מתוקה טמפרטורת החדר

300 גרם אגוזי פקאן קטנים וקלויים

 

אופן הכנת הבצק:

 

מכניסים למעבד מזון את הסוכר, קמח מלח והחמאה ומערבבים עד שהחמאה נבלעת ומתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים  לבצק את הביצה  והמים ומערבבים עוד כמה שניות לקבלת בצק אחיד. אם יש צורך אפשר להוסיף עוד כף מים.

יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד  ומניחים במקרר כשעה.

 

משמנים תבנית טורט מתפרקת בקוטר 26 ס"מ.  מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק. מניחים את הבצק על התבנית ומרפדים היטב את התבנית כולל הדפנות. דוקרים את הבצק במזלג ומכסים שנית בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

מחממים תנור מראש לחום 200 מעלות, מכסים את הבצק בנייר אפיה ושמים עליו שעועית יבשה, אופים 10 דקות.

 

הכנת המלית:

בסיר מכניסים את הסוכר, מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס ומביאים לרתיחה עד קבלת קרמל.

מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה תוך בחישה עד לקבלת עיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים את הפקאן לסיר, מערבבים  ויוצקים את המלית על הקלתית האפויה, מצננים ומגישים.

 

המתכון באדיבות רסט קפה אוסישקין, רח' הירקון 52 תל-אביב

 

לכתבות נוספות במדור:

 עוגת שמרים בשלבים
עוגת מוס שוקולד וקרם וניל
עוגיות גרנולה
טראפלס תמרים


עוגיות מקמאר

 
 
רכיבים:
 
1 ק``ג
 
קמח מנופה
1/2 ק``ג
 
סולת
3 שקיות
 
אבקת אפיה
2 כפות
 
מלח
3 כפות
 
גרגירי שומר טחונים גס
3 כפות
 
גרגירי אניס טחונים גס
2 כפות
 
עוספור או 1 כף כורכום
1/2 1 כוסות
 
שומשום קלוי
1/2 1 כפיות
 
בהאר
1/2 כפית
 
קינמון
1/4 3 כוסות
 
שמן
3/4 1 כוסות
 
מים בערך
 
 
 
 
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות. משמנים שתי תבניות גדולות (30/40 ס´מ) או מניחים עליהן נייר אפיה.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסולת, אבקת האפיה והמלח. מוסיפים את כל יתר התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק, תוך כדי הוספה הדרגתית של המים, עד שמתקבל בצק אחיד, רך למדי, שאינו נדבק.
מעצבים מהבצק שני גלילים מאורכים בקוטר 6-7 ס´מ. פורסים לפרוסות בעובי חצי ס´מ.
מסדרים את הפרוסות בצפיפות על התבניות ואופים כעשרים דק`` או עד שהעוגיות מזהיבות.
מצננים ומאחסנים בכלי אטום.


 
הסלט המנצח עם פסטרמה זוגלובק
רכיבים:
1 שקית שקית של עלי בייבי (עלים ירוקים)
1 חסה עגולה קטנה שטופה, חתוכה לחתיכות קטנות
200 גרם נקניק פסטרמה של זוגלובק (אחד מהסוגים
פסטרמה ברביקיו, פסטרמה גריל עוף או פסטרמה פרגיות) חתוכה לקוביות של 1 ס``מ וחצי
1 קופסת עלי רוקט חתוכים גס
20 עלים בזיליקום טריים קצוצים דק
15 עלים נענע טריים קצוצים דק
צרור בצל ירוק - החלק הלבן בלבד חתוך לטבעות קטנות
1 בצל סגול בינוני חתוך לטבעות דקות
20 זיתים מסוג מרינט - מנזולינו טבעי בחומץ חתוכים
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1/2-1/3 כוס שמן זית מסוג משובח
1/2 1/3- כוס מיץ לימון טבעי
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
לשים בקערה גדולה עלי הבייבי,חסה,עלי רוקט,בזיליקום,נענע,בצל ירוק,בצל סגול,זיתים ופלפל אדום.
להוסיף אך ורק לפני ההגשה לפי הסדר הבא:
שמן זית,לימון,פלפל שחור גרוס ומלח.
לבסוף להוסיף קוביות הפסטרמה ולערבב שוב בעדינות.

 

 
יום נעים וכיף שיהיה לך 
 
נא לא לשכוח לחזור לאתר!!