1)פיצה פיתה-
חומרים: פיתות במינון הרעב, רסק עגבניות, גבינה צהובה (מגורדת\לא מגורדת)
ותוספות למניהם.
אופן הכנה: לוקחים את הפיתה וחותכים אותה לאורך לשני חלקים, מורחים על שני החלקים רסק עגבניות ועל הרסק את הגבינה הצהובה, מחממים בתנור\מיקרוגל בחום: 180c מסתקלים לפעמיים וכאשר הגבינה נמסה הארוחה מוכנה..
בתאבון (=
2. כדורי שוקולד-
חומרים: שוקולד, בסקווטים, קקאו, סוכר, חלב.
אופן הכנה: לוקחים את השוקולד וממסים אותו, את הבסקווטים מרסקים עד שיהיהו פרורים, ומכנסים את כל הפרורים לקערה, מוסיפים להם רבע כוס חלב, כפית קקאו, וכפית סוכר, מערבים ומוסיפים את השוקלד הנמס על הקערה יחד עם זה גם כן מערבים, ומוכן רק מה שנותא לעשות זה כדורים מהחומר הנוצר, מכנסים את הכדורים לשלוש שעות למקרר, ו..
בתאבון (=
3.סלט גורמה + חתיכות גבינה בולגרית-
חומרים: גבינה בולגרית, שני מלפפונים, עגבניה (יש לציין שאפשר להוסיף עוד ירקות לפי הטעם) , מלח, פלפל גרוס, שמן זית.
אופן הכנה: חוטכים את הירקות ומכנסים אותם על תוך קערה, חותכים את הגבינה הבולגרית ברצועות דקות מאוד ומפזרים אותם הסלט, שמים מלח ופלפל במינון האהוב, ומפזרים מגובה שמן זית (רבע כוס).
בתאבון (=
4. זיתים בבצק גבינה צהובה-
חומרים: כוס קמח, חצי חבילת מרגרינה, 100 גר' גבינה צהובה, חצי כפית מלח, רבע כוס מים קרים, 30-40 זיתים.
אופן הכנה: 1. מכניסים לקערה קמח, מרגרינה, גבינה צהובה מרוסקת, ומלח.
מערבבים עד שנוצרת עיסה אחת.
2. מוסיפים את המים הקרים, עד שמתקבלת עיסה אחת שאיננה מתפוררת.
3. לוקחים כפית של בצק ועוטפים אותה סביב זית ללא חרצן.
4. מניחים את הכדורים על תבנית משומנת ואופים בתנור על חום 130c במשך כ-10 דקות.
בתאבון (=
|