x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 
^*פו הדב *^
 
 
 
 
    דף הבית
    פו פורום
    -----------------------
    צייר את דמויות פו הדב
    שונות פו הדב
    מערכת שעות - פו הדב
    גליטרים של פו הדב
    פו וחבריו - אנימציות
    פו מתחפש
    ---------------------
    לימוד ספרדית
    המנון האתר
    מחשבון
    צ'אט
    כל מיני
    לשין
    דברים ששווה להציץ
    ליומן
    חמודים
    תודה
    פו הדב
    עכברים
    נוצצים בשמות
    כינויים בנות בנים
    בצפר
    משהו קטן וטוב
    מתכונים
    מערכת שעות
    הסכרים שלי
    רגשונים
    חתימות מפורסמים
    ערוץ הילדים חתימות
    דיסני
    לימוד כיפולי נייר
    חמודים
    פו הדב קטן
    שמות לאתרים
    מחתב לאמא
    מכתב לאבא
    הצבע שלכם
    בנה סיפור
    דף הקישקוש
    איפרו את
    הורדות אייסיקיו ומסנגר
    לימוד אנגלית לעולי כיתות ב
    סיפור עצוב אבל יפה
    הכל על האתר של יובל
    נוצצים
    גם אני
    הידעתם
    מחשבון האבה
    פו הדב
    חמודים
    נכון שזה מתוק
    לפני שאתם יוצאים
    נוצצים
    מבחן לילדים
    משחקים בישולים
    הלבשת בובות
    שעונים
    כלי מוזיקה
    עיצובי ציפורניים
    דמויות בנות
    תקנון העיר
    מזלות
    פו הדב
    כדורי דולח
    אנימציות
    העמוד הזהוב
    שימושון
    שירים
    בחן את עצמך!
    אין פו כלום
    מתוקים
מתכונים!
משעמם? רוצים לבשל? זה הדף הנכון!
הנה כמה מתכונים שיעירו לכם את החושים!!
המתכונים הם:
 

מתכון ל -2 מנות

מצרכים דרושים:
  • פיתה אחת
  • קטשופ
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
  • 12 זיתים
אופן ההכנה:
1. חתכו את הפיתה ל-2, כך שיתקבלו 2 עיגולים מכל פיתה.
2. בינתיים הדליקו תנור בחום בינוני - גבוה.
3. כתבו על כל עיגול פיתה "מו" ומרחו עם הכפית.
4. כעת, שימו פרוסת גבינה צהובה אחת על כל עיגול פיתה, לאחר מכן סדרו 6 זיתים על כל פרוסת גבינה.
5. הכניסו את היצירה לתנור במשך 5-8 דק', [עד שהגבינה נמסה מעט.
6. הוציאו בעזרת מבוגר את היצירה מהתנור, ובתאבון!
 
 

מתכון ל -6 מנות

מצרכים דרושים:
  • 50 גרם גבינה מלוחה
  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 1 כף קמח
  • 1 ביצה
  • כ- 400 גרם בצק עלים
  • קמח לפיזור על משטח העבודה
  • 2 כפות זרעוני שומשום
אופן ההכנה:
1. מגררים את הגבינה הצהובה במגררת, את הגבינה שמים בקערה, ומוסיפים גבינה מלוחה,
כף קמח ובוחשים היטב,טורפים
את הביצה בצלחת קטנה ומוסיפים כף אחת מהביצה לתערובת הגבינות.
2. מחממים את התנור בחום בינוני - גבוה משמנים את התבנית. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בגודל של 24 * 36 ס"מ.
3. מחלקים את הבצק ל - 6 ריבועים, כל אחד בגודל של 12 * 12 ס"מ.
שמים כפית מתערובת הגבינות במרכז הריבוע.
מקפלים את ריבועי הבצק מעל הגבינה ומניחים על תבנית אפייה.
4. מורחים את הבצק העליון בשארית הביצה.
נזהרים שלא יזלו טיפות.
זורקים שומשום על הביצה.
5. אופים בתנור המחומם במשל כ-20 דקות עד שהבצק מזהיב.
מוציאים את התבנית בעזרת מטלית סירים.
שמים על מגש - ומגישים חם.
בתאבון!
 
 
מצרכים דרושים:
  • גבינת קוטג'
  • קמח
  • חלב
  • ביצה אחת
  • שמן לטיגון
כלים:
  • מרית
  • כף
  • קערה
  • מחבת
אופן ההכנה:
לוקחים קוטג'
מרוקנים לקערה ממלאים את מיכלית הקוטג' בקמח ומרוקנים שוב
עכשיו ממלאים שוב בחלב הפעם ומרוקנים שוב לקערה מוסיפים ביצה ומערבבים הכול
מחממים שמן במחבת ומוסיפים עוגולים בגודל קטן -בינוני מהתערובת.
שמים על נייר סופג ומגישים חם.
אפשר לשים סירוף בסוף או שאפשר להוסיף סוכר חום וקינמון לתערובת במקום
 
 
מצרכים דרושים:
  • קורנפלקס
  • 250 גרם שוקולד לבישול
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות קקאו
  • רבע כוס חלב
  • מים חמים [לפי הטעם]
אופן ההכנה:

לוקחים קערה ושמים בה את השוקולד הסוכר הקקאו החלב והמים החמים עד שיוצא מרק חום דליל.
מחממים בתנור עד שהשוקולד נמס ושמים בקערה את הקורנפלקס.
מערבבים ועושים כדורים שמים במנג'טים ומכניסים למקפיא.
 

נכתב ע"י יובל רגב
 
 

מתכון ל28 יחידות

מצרכים דרושים:
  • כ-400 גרם בצק עלים(חבילה)
  • קמח לפיזור משטח העבודה
  • 1 ביצה
  • 4 נקניקי קבנוס(400 גרם)

כלים:

  • תבנית אפייה שטוחה
  • מערוך
  • סכין
  • קערית
  • מזלג
  • מברשת מטבח
  • מטלית סירים
  • ומגש
אופן ההכנה:

1. מחמים את התנור בחום בינוני גבוה ומשמנים את התבנית.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בגודל של 40 כפול 30 ס''מ.

2. מחלקים את המלבן ל4 מלבנים ארוכים של 10 כפול 30 ס''מ.
פותחים את הביצה לקערית וטורפים אותה במזלג.
טובלים את האצבע ומורחים את השוליים של מלבני הבצק.

3. שמים נקניק על הבצק במרכז המלבן.
מגלגלים את הבצק סביב הנקניק.
סוגרים ומהדקים היטב את השוליים כך שנוצרים גלילים.
חותכים את גלילי הבצק בסכין במרחקים של 4 ס''מ.

4. מניחים על תבנית אפייה והשוליים הסגורים למטה.
טובלים מברשת בביצה הטרופה ומורחים את הבצק בחלק העליון של גליל.

5. אופים בתנור המחומם כ-20 דקות עד שהבצק מזהיב.
מוציאים את התבנית בעזרת מטלית סירים. שמים על מגש ומגישים חם.
נכתב ע"י שירה צ'רניזחובסקי
 
 
מצרכים דרושים:
  • 1/2 ק''ג עגבניות רכות
  • 400 גר' עגבניות משומרות
  • 100 גר' רסק עגבניות
  • ½ כוס עגבניות מיובשות
  • 6 שיני שום
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 4 ביצים
  • קורט סוכר
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל ואת הפלפלים לרצועות
2. חותכים את העגבניות הרכות והמשומרות לקוביות
3. מטגנים את רצועות הבצל בסיר גדול, מוסיפים את קוביות העגבניות הרכות עד לרתיחה
4. מוסיפים את העגבניות המשומרות, ומבשלים על אש נמוכה עוד מס' דקות.
5. מטגנים במחבת את רסק העגבניות, יחד עם השום, ורצועות הפלפלים.
6. מוסיפים לסיר ומרתיחים שנית
7. מכניסים לבלנדר את העגבניות המיובשות יחד עם הפלפל, המלח, הפפריקה והסוכר ומערבבים.
8. מוסיפים את התערובת לסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
9. לקראת הסוף מוסיפים את הביצים.

* צימחוני
* כשר
 

נכתב ע"י יובל רגב
 
 
מצרכים דרושים:
  • כוס (פלסטיק)
  • תרכיז מיץ
  • כפית
  • פריז'ר [מקפיא] :]
אופן ההכנה:

1. בוחרים תרכיז מיץ, איזה שאתם רוצים.

2. שיפכו בדיוק את אותה הכמות של תרכיז, כמו שאתם מכינים לעצמם מיץ, לתוך הכוס והוסיפו מים.

3. הכניסו לתוך הכוס כפית, הכניסו לפריז'ר [מקפיא], חכו 2-3 שעות טובות, ובתאבון!

 

נכתב ע"י לין מלשטיין
 
 
מצרכים דרושים:
  • כרוב לבן
  • שמן
  • מלח
  • לימון
     
אופן ההכנה:

חותכים את הכרוב לחתיכות דקות דקות..
שמים מלח לימון ושמן לפי הטעם.

מערבבים טוב טוב ובתאבון!
 

נכתב ע"י לין מלשטיין
 
תהנו!
 
  היכנס לעריכת כותרת תחתונה לשינוי טקסט זה