חומרים ל- 4-6 מנות
אופן ההכנה
מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה גדולה ומוסיפים את הסוכר.
טורפים את הביצה בקערה נפרדת, מוסיפים את החלב, 2 כפות שמן ותמצית הוניל.
מערבבים היטב...מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים היטב עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה.
משמנים מחבת במפית נייר טבולה בכפית שמן ומחממים בחום בינוני גבוה.
מודדים מנות בלילה במצקת או בספל קטן, יוצקים למחבת החם.כאשר על הפנקייק'ס מתחילות להיות בועות גדולות הופכים אותם לצד השני, ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים.
כאשר הפנקייק'ס מוכנים ניתן לאכול אותם עם סירופ מייפל או שוקולד
בתאבון!