1. מפוררים את הביסקוויטים בצורה הנוחה לכם
2. ממיסים את המרגרינה במחבת על אש קטנה או במקרוגל
3. יוצקים את המרגרינה על פירורי הביסקוויטים, מוסיפים את הקקאו, הסוכר, החלב, ואת תמצית
הוניל ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה.
4. מכניסים למקרר לחצי שעה
5. בידיים רטובות מכדררים כדורים מהתערובת
6. מפזרים קוקוס טחון או סוכריות ציבעוניות על הצלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד
שהוא מתכסה במעטפת קוקוססוכריותוופל
7. מכניסים את כדורי השוקולד לכמה שעות למקפיא ומגישים בצורה יפה
יאממייי!