x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
האתר שהתאהבתם בו.
   דף הבית    איך ליהיות מקובלת!    משחקים שווים~    פורום(כמו הודעות..)    צור קשר איתי    דף פייסבוק    מה זה חבר אמיתי    מיקמקודים שווים!    מה אפשר לעשות בקיץ כשמשעמם
   עיצוב עכברים למחשב    איך להיתאפר נכון לבצפר    גידול ציפורנים    יופי טיבעי:)    כדורי שוקולד    רגשונים חמודים(סמיילים)    פינת מתכונים    איך ליגרום לאנשים לחבב אותך?
   שייק! (שווה)    קרידיטים    המוופע של בריטננני ספיייירס ♥    שיר השבוע:)    כלבים חמודים    תמונות מצחיקות    פורום המתיחות הגדול!    טיפים השבועיים    דברים מוזרים
   שירים    יופי וסטייל~    מה ללבוש?    רקעים מזוברים/ מנומרים    רקעים נוצצים    המנון האתר    17 דברים שכל בת חייבת לדעת..    one direcion    קטלוגגגגגג
   לילמוד לצייר    קישורים    על עצמי!    איזה דובי יש לך?    סמיילים לפייס~    עידכונים!    תוכניות טלוויזיה    לכל מי שמעתיק!    ספסל העונשים.(סורי...)
   פינת הסלב    השירים הכי חמים    דף זה יגיע עוד שבוע    מה צריך להוסיף לאתר?!    עזרה לאתרכם..    איך ליהיות יפה (לבנות בלבד)    סקר    מזלות    מיכתב לחברה הכי טובה
   דיאטה    כשלובשים...    גליטרי שמות    טיפים למסיבה    שיעורי בית    משפטי אהבה    צחוקים...    האם אתה מאוהב?    קיצורי מקשים למקלדת
   לבצפר.. (להדפסה..)    איך להעביר פתקים בשיעור?    הגבר המושלם    עוד דברים לחופש    משהו משגעעע    כתובת האתר    תוכנה לעריכת סרטים    oovoo להורדה    ברכות לראש השנה!
   מדריך להכין ספרי שלג    תשובות לשאלון של שוף הינשוף במיקמק    אייקונים:|    עכבר כפול0:    דודל ג'מפ למחשב[    פיקסלים חמודים    מזג האוויר בעיר    עצות לבנות בלבד!    חדשדשים!
   יום הולדת    אולימפידת ביוטי gerl    סרטים..    גוגל על שמיכם    ארץ לידה של הדמות שלכם    פוסט[: 2    חוקי האתר    פוסט בובספוג(:    גוגל כרום
   ראש השנה(: פוסט.    וואן דירקשן(:    תחרות דולי מייקר [:    קליק למעתיק.    איך לשמור על מערכת יחסים?!    פינת יעוץ <:    טיפים איך להתלבש!    מה בתיק?!    המגזין של הטיפים
   שווה כניסה    הכל על יומולדת..    טקס פרסי MTV(:    סטים[;    ספיישל סלינה גומז[;    איך להפתר מפצעונים בקייץ    סיפור אהבה נוסף פרק 1    איך ליתפור?    עוד פוסט.. (;
   הצאט המעלף שלנו [;    סגנונות *לבוש*    דף דמי    בעד מי אתם?    מי רוצה עוד מנהלת?    פוסט 2 בובספוג!    עוד רקעים לאתרים    ליפתוחחח    תן שם לדף
   לכל שונאי גסטין ביבר!    פורום גסטין ביבר    דחוף
    דף הבית
    איך ליהיות מקובלת!
    משחקים שווים~
    פורום(כמו הודעות..)
    צור קשר איתי
    דף פייסבוק
    מה זה חבר אמיתי
    מיקמקודים שווים!
    מה אפשר לעשות בקיץ כשמשעמם
    עיצוב עכברים למחשב
    איך להיתאפר נכון לבצפר
    גידול ציפורנים
    יופי טיבעי:)
    כדורי שוקולד
    רגשונים חמודים(סמיילים)
    פינת מתכונים
    איך ליגרום לאנשים לחבב אותך?
    שייק! (שווה)
    קרידיטים
    המוופע של בריטננני ספיייירס ♥
    שיר השבוע:)
    כלבים חמודים
    תמונות מצחיקות
    פורום המתיחות הגדול!
    טיפים השבועיים
    דברים מוזרים
    שירים
    יופי וסטייל~
    מה ללבוש?
    רקעים מזוברים/ מנומרים
    רקעים נוצצים
    המנון האתר
    17 דברים שכל בת חייבת לדעת..
    one direcion
    קטלוגגגגגג
    לילמוד לצייר
    קישורים
    על עצמי!
    איזה דובי יש לך?
    סמיילים לפייס~
    עידכונים!
    תוכניות טלוויזיה
    לכל מי שמעתיק!
    ספסל העונשים.(סורי...)
    פינת הסלב
    השירים הכי חמים
    דף זה יגיע עוד שבוע
    מה צריך להוסיף לאתר?!
    עזרה לאתרכם..
    איך ליהיות יפה (לבנות בלבד)
    סקר
    מזלות
    מיכתב לחברה הכי טובה
    דיאטה
    כשלובשים...
    גליטרי שמות
    טיפים למסיבה
    שיעורי בית
    משפטי אהבה
    צחוקים...
    האם אתה מאוהב?
    קיצורי מקשים למקלדת
    לבצפר.. (להדפסה..)
    איך להעביר פתקים בשיעור?
    הגבר המושלם
    עוד דברים לחופש
    משהו משגעעע
    כתובת האתר
    תוכנה לעריכת סרטים
    oovoo להורדה
    ברכות לראש השנה!
    מדריך להכין ספרי שלג
    תשובות לשאלון של שוף הינשוף במיקמק
    אייקונים:|
    עכבר כפול0:
    דודל ג'מפ למחשב[
    פיקסלים חמודים
    מזג האוויר בעיר
    עצות לבנות בלבד!
    חדשדשים!
    יום הולדת
    אולימפידת ביוטי gerl
    סרטים..
    גוגל על שמיכם
    ארץ לידה של הדמות שלכם
    פוסט[: 2
    חוקי האתר
    פוסט בובספוג(:
    גוגל כרום
    ראש השנה(: פוסט.
    וואן דירקשן(:
    תחרות דולי מייקר [:
    קליק למעתיק.
    איך לשמור על מערכת יחסים?!
    פינת יעוץ <:
    טיפים איך להתלבש!
    מה בתיק?!
    המגזין של הטיפים
    שווה כניסה
    הכל על יומולדת..
    טקס פרסי MTV(:
    סטים[;
    ספיישל סלינה גומז[;
    איך להפתר מפצעונים בקייץ
    סיפור אהבה נוסף פרק 1
    איך ליתפור?
    עוד פוסט.. (;
    הצאט המעלף שלנו [;
    סגנונות *לבוש*
    דף דמי
    בעד מי אתם?
    מי רוצה עוד מנהלת?
    פוסט 2 בובספוג!
    עוד רקעים לאתרים
    ליפתוחחח
    תן שם לדף
    לכל שונאי גסטין ביבר!
    פורום גסטין ביבר
    דחוף
אתר שולט!
 

עוגיות חמאת בוטנים

עוגיות חמאת בוטנים מלוחות-מתוקות נימוחות, קלות ומהירות להכנה - אפילו זמן האפייה קצר
| אוכל טוב | פורסם 13/08/12 19:30:24
עוגיות חמאת בוטנים (צילום: בני גם זו לטובה ,אוכל טוב)
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • זמן עבודהרבע שעה
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח רגיל
  • כפית סודה לשתייה
  • 150 גרם חמאה
  • כוס סוכר חום
  • ביצה
  • 2 שקיות סוכר וניל (10 גרם כל אחת)
  • כוס ורבע חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה על אש נמוכה מאוד. מכניסים למיקסר עם שאר מרכיבי העוגיות ומערבלים דקות ספורות עד שהעיסה מתאחדת והופכת לגוש בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעתיים.

2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומוציאים את הבצק מהמקרר.

3. פורסים נייר אפייה על תבנית גדולה ושטוחה, לוקחים בעזרת כף גלידה עיגול בצק ומניחים בעדינות על נייר האפייה. מועכים קלות. לחילופין, אפשר לגלגל בעזרת הידיים כדור בצק, להניח על נייר האפייה ולשטח.

4.מקפידים על רווחים יפים בין העוגיות (כמות התערובת מספיקה לשתי תבניות ולכ-35 עוגיות), מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות. מצננים לפני ההגשה

* העוגיות עשויות להיראות לא מוכנות, אבל אחרי האפייה הן מתמצקות מעט והופכות לנימוחות ורכות מבפנים.

עוגת ביסקוויטים משודרגת

עוגת שכבות של ביסקוויטים פשוטים, ביניהם מונח קרם מסקרפונה קטיפתי. קלה להכנה כמו העוגה הקלאסית, אבל טעימה פי אלף ומרשימה פי מיליון.
| אוכל טוב | פורסם 17/08/12 12:49:47
עוגת ביסקוויטים משודרגת 7 (צילום: חן שוקרון ,אוכל טוב)
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • זמן עבודהחצי שעה
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים

  • תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ

למלית:

  • 2 מכלים (500 גרם) שמנת מתוקה
  • 2 מכלים (500 גרם) גבינת מסקרפונה
  • 1/3 כוס (65 גרם) סוכר
  • 2 כפות (20 גרם) אבקת סוכר
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) ליקר קפה (ראו הערות לתחליפים)
  • 1 כפית אבקת קפה נמס
  • 1 כפית תמצית וניל

לשכבות:

  • 2 חבילות ביסקוויטים בטעם קרמל (לוטוס), 250 גרם כל חבילה

לעיטור (לא חובה) :

  • 2 חבילות כדורי שוקולד (קליק)
  • או תלתלי שוקולד

אופן ההכנה:

1. מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה את כל חומרי המלית במהירות נמוכה, רק עד שהם קצת מאוחדים. מגבירים את המהירות למקסימום ומקציפים רק עד לקבלת קרם יציב וסמיך.

2. מרפדים את תבנית האפייה בשכבה של ביסקוויטים. אם נוצרים רווחים משתדלים למלא עד כמה שניתן בשברי ביסקוויטים.

3. מורחים על שכבת הביסקוויטים באופן אחיד כ-1/4 מכמות הקרם. מסדרים על הקרם שכבה נוספת של ביסקוויטים (הפעם אין צורך למלא רווחים אם נוצרו). חוזרים על הפעולות הללו עד לקבלת ארבע שכבות של ביסקוויטים ושל קרם. מיישרים את פני העוגה ומעבירים לקירור למשך לילה.

4. למחרת מעטרים את העוגה בכדורי השוקולד – מהשוליים ופנימה.

העוגה נשמרת עוד 4 ימים נוספים בקירור.

עוגיות שוקולד שוקולד-צ'יפס

עוגיות פריכות מפוצצות שוקולד שייחטפו במהירות הבזק, פינוק שאי אפשר לעמוד בפניו
| אוכל טוב | פורסם 19/08/12 18:30:02
עוגיות שוקולד שוקולד צ'יפס 1 (צילום: חן שוקרון ,אוכל טוב)
  • זמן הכנהשעה
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים (25 מנות):

  • 220 גרם שוקולד מריר בקוביות או במטבעות
  • 30 גרם חמאה
  • 1/4 כוס (35 גרם) קמח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 ביצים בגודל L בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ לחתיכות או שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.

2. מניחים את השוקולד המריר והחמאה בקערה חסינת חום. ממיסים אותם במיקרוגל או על בן מארי עד שמקבלים תערובת חלקה. מצננים מעט.

2. מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה קטנה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.

3. בקערת המיקסר, יחד עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. ממשיכים להקציף עוד 5 דקות נוספות. מורידים את המהירות לנמוכה, ומוסיפים את השוקולד המומס. ממשיכים להקציף עד שהשוקולד נטמע לחלוטין (במידת הצורך נעזרים במרית כדי לוודא שהתערובת אחידה). מוסיפים פנימה את תערובת הקמח ובעזרת המרית מקפלים עד שהקמח נספג כולו. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים אותו פנימה עד שהוא מתפזר באופן אחיד בבלילה.

4. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. בעזרת כף קפיצית לגלידה (או באמצעות 2 כפות רגילות) מניחים כמות של כף גדושה בכל פעם על גבי התבנית. מניחים במרווחים גדולים.

5. אופים כ-9 דקות בלבד או עד שהעוגיות יציבות בשוליים ורכות במרכז. מצננים לחלוטין.

6. העוגיות נשמרות עוד 3 ימים נוספים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

איך מכינים סורבה? מדריך

האמת, אין פשוט מזה: טוחנים מנגו עם מיץ תפוזים, סוכר ולימון, מקפיאים - וזהו בעצם. ובכל זאת, הכנו לכם תיעוד מצולם של כל השלבים. שתראו בעיניים כמה שזה קל
| קפה יפו | פורסם 12/08/12 10:30:31
סורבה סברס (צילום: דליה מאיר ,קסמים מתוקים)
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • זמן עבודהרבע שעה
  • כשרותnull
  • רמת קושיכל אחד יכול

יש משהו מאיים במילה "סורבה". אם גלידה נתפסת אצלנו כמאכל הילדותי האולטימטיבי, כמשהו כיפי, קיצי ומשמח, הרי הסורבה סובל מתדמית בוגרת מדי, בוגרת בהרבה ממה שמגיע לו. ממש כמו הגלידה - גם הסורבה הוא קינוח מתוק, קפוא ומרנין חך, רק שבשונה ממנה, הוא עשוי פירות ולא תערובות שמנת כאלה ואחרות.

המשימה שלנו כאן היא להוכיח לכם שסורבה טוב יכול להיות שווה ממש כמו גלידה טובה, ויותר מזה - להראות לכם כמה פשוט להכין אותו בבית. כל ההכנה כולה לא תיקח לכם יותר מרבע שעה, ואחרי זה העבודה היא כבר של המקפיא. אז למה אתם מחכים?

מרכיבים

לקילו וחצי של סורבה:

  • 1/2 כוס סוכר (אפשר גם בלי, ראו הערה בסוף המתכון)
  • 1 כוס מיץ תפוזים (רצוי טרי)
  • 1 קילו מנגו, קלוף וחתוך לקוביות גסות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • אופציונלי: 1 כפית ג'ינג'ר טרי

אופן ההכנה:

סורבה מנגו - כל המצרכים (צילום: בני גם זו לטובה ,אוכל טוב)
אלה המצרכים. כל המצרכים
צילום׃ בני גם זו לטובה

1. מקפיאים את קוביות המנגו עד שהן חצי-קפואות (זה לוקח בין שעה לשלוש שעות. אם אתם רואים שהמנגו קפא לגמרי - הניחו לו לעמוד בחוץ 20 דקות).

סורבה מנגו - קוביות מנגו חצי קפואות (צילום: בני גם זו לטובה ,אוכל טוב)
ככה נראה המנגו החצי-קפוא
צילום׃ בני גם זו לטובה

2. שמים את הסוכר ומיץ התפוזים בסיר קטן. מחממים מעט עד שהסוכר נמס לחלוטין (לשים לב לא להגיע לרתיחה). מצננים במקרר.

3. שמים את כל החומרים ביחד במעבד מזון, וטוחנים לקבלת מרקם קטיפתי ועשיר.

סורבה מנגו - טוחנים את כל החומרים ביחד (צילום: בני גם זו לטובה ,אוכל טוב)
טוחנים הכל ביחד
צילום׃ בני גם זו לטובה

סורבה מנגו - אחרי הטחינה (צילום: בני גם זו לטובה ,אוכל טוב)
מרקם קרמי, זאת המטרה שלנו
צילום׃ בני גם זו לטובה

4. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מכיוון שמדובר בפירות טריים, הטעם והמתיקות יכולים להשתנות).

5. מעבירים לכלי הגשה ומכניסים למקפיא להמשך הצינון. חוששים שכעבור כמה שעות יחכה לכם במקפיא קרחון מנגו ענק? אל תחששו: הסוכר מגן על הסורבה מפני הקיפאון, והמנגו מבטיח מרקם עשיר וצמיגי גם אחרי הקפאה.

6. להגשה: מוציאים את הסורבה מהמקפיא ויוצרים כדורים בעזרת כף גלידה. אפשרות נוספת: להקפיא את הסורבה בכלים אישיים, ולהגיש אותם כמו שהם.

סורבה מנגו - מעבירים לכליים אישיים (צילום: בני גם זו לטובה ,אוכל טוב)
אפשר להקפיא בכלים אישיים
צילום׃ בני גם זו לטובה

_OBJ

* אם הסורבה בילה הרבה במקפיא, הניחו לו להפשיר טיפה. רבע שעה בחוץ והוא יחזור לעצמו.

* את הסורבה הספציפי הזה אפשר להכין גם בלי סוכר בכלל. תסמכו על המנגו.
 

לחמניות מתוקות

מאפה מתוק וטעים שבתוכו מוצפן פרי טרי, קל ומהיר מאוד להכנה
| אוכל טוב | פורסם 06/08/12 20:08:37
לחמניות מתוקות (צילום: אפיק גבאי ,אוכל טוב)
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • זמן עבודהרבע שעה
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

150 גרם חמאה רכה

כוס וחצי רוויון

3 ביצים M (או 2 ביצים L)

כוס סוכר

כפית תמצית וניל

3 כוסות קמח תופח

3 משמשים או תאנים, חתוכים לרבעים

קורט מלח

מנז'טים

מרכיבים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החמאה והרוויון במיקסר עם וו גיטרה או במערבל ידני, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים את הביצים אחת אחת, ואחריהן את הסוכר ותמצית הווניל.

3. מוסיפים בעדינות את הקמח תוך כדי ערבוב, וממשיכים לעבד רק עד לקבלת תערובת אחידה.

4. מסדרים את המנז'טים בתבנית שקעים, יוצקים מהתערובת עד לשליש מגובהם ומוסיפים את הפרי.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-30 דקות, עד להזהבה (נועצים קיסם ומוודאים שהוא יוצא יבש).

מוס שוקולד מהיר

בלי שהייה של כמה שעות במקרר, עם מרשמלו במקום ביצים, בלי ג'לטין ובלי עצבים - מוס השוקולד המיידי והמושחת של נייג'לה לוסון ישחרר אתכם מפוביות קשות הקשורות בקינוח הטעים הזה.
| אוכל טוב | פורסם 05/08/12 12:04:34
מוס שוקולד עם אלכוהול (צילום: יחסי ציבור ,טיב טעם)
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • זמן עבודהחצי שעה
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

המתכון של נייג'לה לוסון נותן מוס מרוכז ועשיר מאוד, לאוהבי השוקולד המריר. אם רוצים לקבל מוס קליל יותר ניתן להמיר חלק מהשוקולד המריר לחלב, אך חובה לשמור על מינימים של כ-100-150 גרם שוקולד מריר (של 70% מוצקי קקאו) במתכון.

מרכיבים (6 מנות):

  • 150 גרם (קצת פחות משקית) מרשמלו, חתוכים לשניים
  • 50 גרם חמאה, רכה
  • 250 גרם (שתיים וחצי חבילות) שוקולד מריר, מינימום 70% מוצקי קקאו
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) מים חמים
  • 1 מיכל של שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. מניחים בקערה את המרשמלו, החמאה, השוקולד והמים. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים חמים (בן מארי) ומערבבים עד שהתערובת נמסה ואחידה לחלוטין.

2. מקציפים את השמנת המתוקה עם תמצית הווניל עד לקבל קצף רך ומערבבים בתנועות קיפול את הקצף אל תוך קערת השוקולד המומס, עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מעבירים את המוס אל 6 כוסות (אפשר גם ל-4 יותר גדולות) ומקררים עד לקבלת המרקם הרצוי. אפשר גם לאכול חם.

בראוניז שוקולד לבן

הקינוח הפריך והמוכר בשינוי מהותי, פינוק אמיתי עם שוקולד לבן, פקאנים ופיסטוקים
| אוכל טוב | פורסם 09/08/12 18:53:21
בראוניז עם שוקולד לבן (צילום: איליה מלניקוב ,אוכל טוב)
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים

  • 600 גרם שוקולד לבן, חתוך לקוביות
  • 90 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)
  • 60 גרם אגוזי פקאן סיני, שבורים
  • 60 גרם פיסטוקים קלופים
  • 1/4 כפית סוכר
  • 200 גרם קמח תופח (כוס וחצי)

אופן ההכנה:

1. ממיסים 150 גרם מהשוקולד עם החמאה (אפשר במיקרו).

2. מקציפים את הביצים והסוכר כ-10 דקות.

3. מוסיפים את תערובת הביצים ואת כל שאר החומרים (כולל כל השוקולד שנשאר) לשוקולד המומס, ומערבבים.

4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים 30 דקות ב-180 מעלות.

5. מצננים, חותכים לקוביות ומעבירים לקופסה אטומה.

 

האתר הלוהט שלי!!!!!!!