הוראות הכנה: 1. ממיסים את השוקולד והחמאה עם החלב, מבשלים תוך בחישה עד לרתיחה. 2. מנמיכים את האש ומוסיפים את תמצית הרום, הפתי בר, האגוזים והקוקוס עד שהבלילה מסמיכה. 3. מסירים מהאש ומצננים. 4. יוצרים מהבלילה כדורים ומגלגלים אותם על מצע של קוקוס. 5. מצננים ומגישים .
סלט פרות
*מנה אחת
מרכיבים:
תפוח, בננה, אגס, תפוז, צימוקים, צלחת / קערה.
הוראות הכנה:
1. חותכים את התפוח, הבננה, והאגס לחתיכות קטנות.
2. לוקחים את התפוז חותכים אותו לחצי לוחצים חזק ומוצאים את המיץ ממנו מומלץ במסננת.
3. שמים את המיץ של התפוז והפרות החתוכים בתוך הצלחת ומערבבים טוב טוב.
4. מומלץ לשים צימוקים!!! בתאבון!
עוגת שוקולד
מרכיבים: 200 גר' שוקולד לבן 150 גרם חמאה 1 כוס סוכר 4 ביצים 1/3 כוס קמח קורט מלח
|
הוראות הכנה: 1. שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו ( ניתן להחליף בשוקולד מריר ) 2. מרככים את החמאה, מערבבים אותה עם הסוכר, מוסיפים את השוקולד המומס, עד לקבלת בלילה חלקה. 3. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות 4. מפרידים את הביצים, מוסיפים את החלמונים וטורפים את הבלילה. 5. מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים בעזרת מרית, בתנועות קיפול עדינות פנימה 6. מקציפים במיקסר חלבונים ומלח, ומקפלים את הקצף לתערובת. 7. יוצקים הכל לתבנית משומנת, מנמיכים ל – 150 מעלות ואופים 20 – 25 דקות. 8. מגישים קר
פנקייק
מרכיבים: 2 ביצים 1/2 כוס חלב 1 אשל 2 כפות סוכר 1 כף תמצית וניל 1 כוס קמח תופח מאליו
מרגרינה או חמאה לטיגון החביתיות מצקת
ניתן להגשה עם: סירופ מייפל סירופ שוקולד ריבה סוכר |
הוראות הכנה: להקציףהיטב את החומרים עד לתערובת חלקה ממיסים מרגרינה או חמאה יוצקים בעזרת מצקת על המחבת החם ובתנועות סיבוביות מהירות מכסים את כל המחבת כשמתקשה מעט הופכים צד ומטגנים מגישים עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד, ריבה, סוכר | | |