מתכונים לעוגות:
ממתק שוקולד:
רכיבים:
חבילת אגוזי פקאן. מעט ברנדי. חבילת שוקולד מריר. 0.5 חבילת מרגרינה. אופן ההכנה:
יש להשרות את האגוזים בברנדי למשך הלילה. להמיס את חבילת השוקולד עם המרגרינה. לשים כל אגוז בעטרת נייר קטנה, לצקת על האגוז את הקרם ולהכניס לקירור.
גלידת תות:
רכיבים:
350 גרם תותים. 3 חלבונים. כוס סוכר. 2 כפות מיץ לימון. שמנת מתוקה.
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר מקציפים יחד תותים, חלבונים וסוכר עד שהתערובת ממלאה את כל הקערה. מוסיפים מיץ לימון תוך כדי ההקצפה. מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים לתערובת התותים. מקפיאים.
מוס שוקולד:
רכיבים:
בסקויט פתי-בר. 200 גרם שוקולד מריר. כף נס-קפה. 2 כפות מים חמים. 6 ביצים. 0.33 כוס סוכר. שמנת מתוקה.
אופן ההכנה:
לקפד תבנית פיירקס בבסקויט פתי-בר. להמיס שוקולד מים ונס קפה בסיר כפול. להקציף חלבונים וחלבונים כל אחד לחוד. חלק מהסוכר להוסיף להקצפת את החלמונים ורוב הסוכר לחלבונים. לערבב באיטיות עם כף את עיסת השוקולד עם 2 ההקצפות (קודם החלמונים ואחר כך החלבונים). את העיסה לשפוך על הבסקויטים. מעל זה שמנת מתוקה.
|