x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 



 

                  היי חם לי
             האתר הכי חם ברשת

 

 
 
    דף הבית
    פורום של התוכנית
    פורום
    פורם עצות לאתר
    הסקרים
    הפינה המצחיקה
    תמונות
    תוכנית היי חם לי
    מה חדש?
    בישול עם שיר1
    עצות לפותחי אתרים
    פורום הפינה של שיר
    כמעט מלאכים
    פורום כמעט מלאכים
    וובקינז ופט שופ
    פרום עצות על האהבה
    פורום עצות אופנה
    טמגו"גי וטיאי
    תמונות2
    הפורום עצות אופנה
    קצת על היי חם לי
    פורום עצות בנים לאתר
    קישורים לאתרי משחקים
    כדורגל
    תוכניות מובחרות
    סירטונים מצחיקים
    בישול עם שיר(כשר לפסח)2
    ימי הולדת עוד...ומסיבות
    המג"ועג"ים
פינת הבישול של  שיר יוסף כאן אני יפרסם כל מני מתכונים שלי ותוכלו לענות לי בפורום

אני ממליצה להיכנס לאתר הבאה לאנשים שואהבים ורוצים לבשל:http://www.carine.co.il/htmls/home.aspx
האתר הבאה הוא של קרין גורן
מתכונים:
כל הכיף בשוקולדים האלה זה התבניות המיוחדות - אני אוהבת להשתמש בתבניות לקרח מסיליקון בצורות שונות.

כמות:  המון שוקולדים קטנים (תלוי בגודל התבנית בה השתמשתם)

חומרים
300 גרם שוקולד מריר או לבן, מומס
2-3 כפות שמן
סוכריות צבעוניות מסוגים שונים
אופן ההכנה                יצירה בשוקולד וסוכריות

מערבבים את השוקולד המומס והשמן.
מפזרים סוכריות בתחתית תבנית סיליקון לקוביות קרח בצורות שונות. מוזגים שוקולד מעל ומקפיאים.
משחררים בלחיצה מהתבנית את ממתקי השוקולד.


חומרים

לטבילה באמבטייה:
שקית מרשמלו
שיפודי עץ

לאמבטית שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם חמאה
חופן מרשמלו

לציפוי לאחר הטבילה:
פירורי פתי בר, קורנפלקס, קוקוס, סוכריות צבעוניות.

שיפודי מרשמלו

אופן ההכנה

נועצים את המרשמלו על השיפודים.
בסיר קטן (במיקרוגל) מחממים את שני סוגי השוקולד והחמאה. מוסיפים מרשמלו (קרועים בידיים) ומערבבים. מטביעים את שיפודי המרשמלו ברוטב ומגלגלים בציפוי שרוצים.
אוכלים או מניחים על נייר אפייה להתקשות ושמים את כל השיפודים באגרטל

























  גלישה מהנה צוות היי חם לי