פינת הבישול של שיר יוסף כאן אני יפרסם כל מני מתכונים שלי ותוכלו לענות לי בפורום
אני ממליצה להיכנס לאתר הבאה לאנשים שואהבים ורוצים לבשל:http://www.carine.co.il/htmls/home.aspx האתר הבאה הוא של קרין גורן מתכונים:
כל הכיף בשוקולדים האלה זה התבניות המיוחדות - אני אוהבת להשתמש בתבניות לקרח מסיליקון בצורות שונות. |
|
כמות: המון שוקולדים קטנים (תלוי בגודל התבנית בה השתמשתם) |
חומרים |
300 גרם שוקולד מריר או לבן, מומס 2-3 כפות שמן סוכריות צבעוניות מסוגים שונים | |
אופן ההכנה |
מערבבים את השוקולד המומס והשמן. מפזרים סוכריות בתחתית תבנית סיליקון לקוביות קרח בצורות שונות. מוזגים שוקולד מעל ומקפיאים. משחררים בלחיצה מהתבנית את ממתקי השוקולד.
חומרים |
|
לטבילה באמבטייה: שקית מרשמלו שיפודי עץ |
לאמבטית שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר 200 גרם שוקולד חלב 100 גרם חמאה חופן מרשמלו |
|
לציפוי לאחר הטבילה: פירורי פתי בר, קורנפלקס, קוקוס, סוכריות צבעוניות.
| |
|
| |
|
אופן ההכנה |
|
נועצים את המרשמלו על השיפודים. בסיר קטן (במיקרוגל) מחממים את שני סוגי השוקולד והחמאה. מוסיפים מרשמלו (קרועים בידיים) ומערבבים. מטביעים את שיפודי המרשמלו ברוטב ומגלגלים בציפוי שרוצים. אוכלים או מניחים על נייר אפייה להתקשות ושמים את כל השיפודים באגרטל |
| |
|
|
|
|