x
בניית אתרים בחינם
 
 
 
 
 
    דף הבית
    צור קשר
    אנימציות 1
    אנימציות 2
    אנימציות 3
    מתכוני עוגות
    מתכונים לבשר
    חשוב
    פורום
    תמונות של חיות
    רקעים 1
    רקעים 2
    מתכונים לדגים
    אתרי בישול
    10 למורה !!!!!!
    אתרי סקריפטים
    משפתים לשוטר
    אמא לא אומרת !!!!!!
    בדיחות
    ציור מיוחד
    קריקטורות
    קריקטורות 2
    תרוצים למורה !!
    שפת נשים
    תריקים במחשב !!
    ICQ להורדה
    הורדת מסנגר
    חדשת
    חנוכה
    פסח
    איזה .............
    צבי-הנינג"ה (תמונות )
    תמונות של בנות
    איך לצייר פייה
    רקעים 3
    אתה קוף !!!!!!!!!!!
    תמונות לבנות 2
    דפי צביע (1)
    נארוטו
    דפי צביע (2)
    רקעים (4)
    תמונות
    שמות לילדים שנולדים
    חידה קלה (1)
    אסור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שעון
    מזה ציור ?????
    ציורים
    צורים 2
    אנימציות 4
    שמות של רפרים
    לוגוים
    משחקים
    סירטונים
    עישון (מדעיים )
    מה זה פיל !!!!
    פני לחופש הגדול (לילדים ).
    אנימציות מגובנות
    קישורים
    ימי הולדת
    פירגון
    תודות !!!!!!!!!
    תמונות של H2O
    מתכון לאורז
    פסטה חשמלית
    איך לציר סוסה חמודה !!!!!
    רקעים )5(
    תמונות לבנות (3)
    לבנות בילבד
    אנימציה 5
    לבנות !!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לי יום הולדת
    דיסני
    תמונות
    רעיונות למתנות יום הולדת
    אנימציות 6
    מדריך לפיראטים מייפל סטורי
    המדריך לקוסמים מייפל סטורי
    משימות במייפל סטורי
    הורדת מייפל סטורי +מדרייך
    הסבר המשחק מייפל סטורי
    מתקפות שונות !
    כמעט מלכים תמונות
    להיי סקול מיוזיקל
    כמעט מלכים תמונות
    כמעט מלכים סילו
    סמילים
    play !!
  •                         עוגת שוקולד



    בסיר שמים :
    1 וחצי מרגרינה
    1 ורבע כוסות חלב
    2 כפיות קקאו ללא סוכר
    2 כפיות קפה אגוזים של טסטר´ס צוייס
    20 שקיות סוכרזית של סוויט דיאט
    חבילת שוקולד ללא סוכר
    מרתיחים ולאחר שהתערובת מתקררת מעט מוסיפים 5 חלמונים
    2 ורבע כוסות קמח
    שקית אבקת אפיה
    מיץ מחצי לימון




    מקציפים את החלבונים ומוסיפים לתערובת
    שמים את הכל בתבנית ואופים למשך 20 דקות בחום של 180 מעלות

    ציפוי: ממיסים עם רבע כוס חלב 3 חבילות של שוקולד ללא סוכר שאחת מהן היא שוקולד מריר ומצפים את העוגה
                         
     
      עוגת פירות ללא סוכר



    2 כוסות קמח מלא
    1 שקית אבקת אפיה
    15 מ"ל דיאטיפ
    1 כף שטוחה קינמון
    3/4 כוס שמן
    1/2 כוס מיץ תפוזים
    4 ביצים
    3 כוסות פרי מכל סוג שהוא



    מחממים תנור ל 170 מעלות
    מערבבים קמח אבקת אפייה וקינמון
    מוסיפים שמן מיץ תפוזים ביצים דיאטיפ ומערבבים
    מוסיפים את הפירות ומערבבים בעדינות.
    מעבירים לתבנית 24 ואופים 45-50 דקות
     
                                              עוגת תפוחים



    ¾ כוס קמח מלא
    ¾ כוס קמח לבן
    כפית אבקת אפייה
    ¼ כוס מים
    4 כפות סוכר
    100 גרם מרגרינה

    החומרים למלית

    4 תפוחים (לא חמוצים)
    20 גרם מרגרינה
    5 כפות סוכר
    2 כפות מים
    כף וחצי קינמון

    ההכנה
    לשים לבצק את הקמח, אבקת האפייה, המרגרינה, הסוכר והמים.
    משטחים 2/3 מהתערובת על תבנית משומנת (מתאים לתבנית עגולה מס' 26) ואופים בחום בינוני 20 דקות.
    בינתיים קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
    ממיסים במחבת 20 גרם מרגרינה, 5 כפות סוכר וכף מים, ומוסיפים את קוביות התפוחים.
    מוסיפים כף וחצי קינמון, מערבבים, ואחרי כ-7 דקות, לאחר שהתפוחים התרככו באופן חלקי, מסירים מהאש.
    יוצקים את התערובת לתבנית, על הבצק המוזהב, ומפוררים את תערובת הבצק שנותרה מעל פיסות פיסות.
    אופים חצי שעה בחום בינוני
     
                                                        עוגת שקדים עם דובדבנים

    1 וחצי כוסות חלבוני ביצים (כ10 ביצים גדולות)
    כפית תמצית שקדים
    1 ורבע כוסות סוכר דק מאוד (טחון בממחה)
    כוס קמח
    כוס אבקת סוכר
    2 וחצי כוסות דובדבנים מתוקים מגולענים
    2 כפות מים



    אפשר להחליף את הדובדבנים בכל פרי מיצי אחר , כמו אפרסקים או תותים .
    אפשר לתבל את העוגה בקליפת לימון – מוסיפים כפית קליפה מגוררת לחלבונים הטרופים , לפני שמקפלים פנימה קמח וסוכר .


    מכינים תבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ . גוזרים רצועה של נייר אפייה באורך
    75 ס"מ וברוחב 5 .12 ס"מ , ומקפלים אותה לשניים . מתאימים את רצועות הנייר הכפולה להיקף הפנימי של דפנות התבנית , כך שהנייר יבלוט מעל שולי התבנית . דפנות הנייר המוגבהות יתמכו בעוגה התופחת . מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות ) .
    מקציפים את החלבונים עם תמצית השקדים ועם חצי מכמות הסוכר הדק לקצף יציב . מוסיפים את שארית הסוכר הדק בהדרגה , תוך הקצפה . מנפים את הקמח עם אבקת הסוכר לקערה שנייה . מוסיפים את תערובת הקמח לקצף , רבע כוס בכל פעם , ומקפלים פנימה במרית . עובדים בזריזות , ונזהרים מערבוב יתר , כדי לשמור על תערובת אוורירית ככל האפשר .
    מעבירים את התבליל לתבנית , ומחליקים את פניו . אופים במשך 45 דקות , או עד שהעוגה משחימה בצורה אחידה ומרכז העוגה קפיצי למגע .מניחים את התבנית על רשת מתכת לצינון . משחררים את הדפנות , ומוציאים את העוגה . בנתיים שמים את הדובדבנים במחבת , ומוסיפים מים וקירש . מביאים לרתיחה , ומבשלים במשך 5 דקות . אפשר להמתיק את הדובדבנים במעט סוכר . מעבירים לקערה ומצננים
     
                                     עוגת דבש תמרים


    כוס קמח מלא
    כוס קמח לבן
    חבילת אבקת אפייה
    2 כפיות קינמון
    חצי כוס מים רותחים
    כוס סילאן (דבש תמרים)
    2 כפות שמן
    כפית תמצית וניל

    ההכנה

    מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והקינמון.
    יוצקים את המים, הסילאן, השמן והווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    משמנים תבנית מאורכת (אינגליש קייק) ויוצקים את התערובת.
    אופים בחום בינוני כ-25 דקות
  •  
  •  

  •                                                  עוגת מולסה


    חצי כוס מולסה
    שני שליש כוס מים חמים
    חצי כוס צימוקים ללא גרעינים
    חצי כפית מלח
    חצי כפית קינמון
    חצי כפית ציפורן
    חצי כפית סודה לשתיה
    כוס ושלושה רבעי כוס קמח לבן



    לחמם את התנור מראש לחום בינוני.
    לשלב בסיר את המולסה עם המים החמים והצימוקים. להביא להרתחה לתת לרתוח כ 5 דקות.
    לקרר לטמפרטורת החדר.
    בקערה אחרת לערבב את החומרים הנותרים. להוסיף את המולסה המקוררת ולערבב עד שנוצרת עיסה חלקה. לשים בתבנית אינגלישקייק קטנה משומנת ולאפות כ 45 דקות
  •                               עוגת לימון גבינת מסקרפונה ופירות


    1 עוגת לימון יבשה מאורכת, קנויה
    מעט חמאה לטיגון
    400 גר' גבינת מסקרפונה,
    2 כפות אבקת סוכר
    קליפה מגורדת מלימון אחד
    כפית תמצית וניל
    1 חבילה פירות אדומים מעורבים קפואים
    1 סלסלת תותים חצויים

    לסירופ סוכר:
    רבע כוס מים
    3 כפות סוכר


    -מטגנים 6 פרוסות עוגת לימון יבשה טיגון קל בחמאה.
    -מערבבים את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר, קליפה מלימון אחד וכפית תמצית וניל.
    -מכינים את הסירופ: מבשלים את הסוכר והמים כחמש דקות עד שמתקבל סירופ בהיר.
    -מבשלים את הפירות האדומים בסירופ דקה. מוסיפים מחצית מכמות התותים לעירבוב קל ומורידים מהאש.
    -שמים פרוסת עוגת לימון מטוגנת, על צלחות אישיות, שמים על כל אחד שתי כפות מסקרפונה, עליה מלוא הכף פירות אדומים עם סירופ שייזל סביב סביב
                                      עוגת טריו


    לבסיס האפוי:
    200 גרם קוביות שוקולד מריר
    5 ביצים, מופרדות
    ¼ כוס סוכר
    ½ כוס קפה
    קורט מלח

    לגנאש:
    ½ כוס שמנת מתוקה
    120 גרם קוביות שוקולד מריר
    לקרם חלבה ושוקולד לבן:
    1 כוס שמנת מתוקה
    80 גרם חלבה, מפוררת
    100 גרם קוביות שוקולד לבן


    למוס שוקולד:
    200 גרם קוביות שוקולד מריר
    5 ביצים, מופרדות
    ¼ כוס סוכר
    ½ כוס קפה



    1. יום קודם (או מכה שעות במקפיא) מכינים קרם חלבה : מרתיחים את השמנת, מוסיפים חלבה ושוקולד ומערבבים היטב עד שימסו. מורידים מהאש, מכסים ומשהים כשעה. מערבבים היטב, מצננים לגמרי ומקררים למשך הלילה (אפשר להקפיא לכמה שעות).
    2. בסיס: ממיסים שוקולד בסיר. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 2 כפות סוכר. כשמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי ערבול איטי. מוסיפים קפה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    3. מקציפים חלבונים עם קורט מלח ויתרת הסוכר לקצף יציב. מקפלים לתוך תערובת השוקולד ויוצקים לתוך תבנית משומנת. אופים כ-20 דקות ב-190 מעלות עד שנוצר קרום פריך על פני המוס האפוי.
    4. גנאש: מרתיחים את השמנת, מוסיפים את השוקולד, ומערבבים עד שימס. מורידים מהאש, מכסים ומשהים כ-30 דקות. מרפדים את דפנות התבנית ביריעת פלסטיק קשיחה או נייר אפייה (לשמירה על מראה השכבות). מערבבים היטב ויוצקים על המוס האפוי. משאירים במקרר עד שמתקשה (מספר שעות).
    5. מקציפים את תערובת החלבה לקבלת קרם עשיר ומשטחים על הגנאש. מקררים.
    6. מוס שוקולד: פועלים בדיוק לפי ההנחיות להכנת הבסיס, ויוצקים על קרם החלבה והשוקולד
     
                                 עוגת גבינה


    לטורט:
    8 ביצים מופרדות
    8 כפות סוכר
    7 כפות קמח רגיל

    אופן ההכנה:
    מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ומוסיפים את הקמח בתנועות עטיפה.



    אופים בחום של 175 מעלות, עד להזהבה.



    לשכבה השנייה:
    2 יחידות שמנת מתוקה
    2 כוסות חלב
    2 אינסטנט פודינג ווניל
    2 גביעי גבינה
    1 קופסא אננס משומר


    מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג.

    כשמסמיך, מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת אחידה.

    שופכים ע"ג הטורט האפוי ומסדרים אננס משומר מלמעלה.

    לשכבה השלישית:
    מיץ מקופסת האננס
    חצי כוס מים
    2 כפות סוכר
    1 ורבע כפות קורנפלור


    מבשלים את המיץ המשומר, הסוכר והקורנפלור, עד לקבלת דייסה סמיכה. מסירים מהגז ושופכים ע"ג העוגה מלמעלה.

    מצננים במקרר
     
                                    עוגת קקאו,קוקוס ושמנת



    שכבה א'
    6 חלבונים
    ¾ כוס סוכר
    400 גרם כוסות קוקוס

    1. להקציף חלבונים עם הסוכר, להוסיף את הקוקוס
    2. לאפות ½ שעה בחום בינוני.לקרר



    שכבה ב'
    4 חלמונים טרופים
    3/4 כוס סוכר
    1/2 כפית תמצית וניל
    200 גר' שוקולד
    1/2 כוס חלב חם
    2 כפות קורנפלור


    1. להוסיף את החלב לחלמונים.
    2. לערבב בסיר בינוני את הסוכר עם הקורנפלור ולהוסיף את הנוזל.
    3. לחמם על אש נמוכה תוך בחישה עד שמסמיך. להוריד מהאש
    4. להוסיף את הוניל והשוקולד.
    5. לצקת על הקוקוס ולחכות שיתקרר לגמרי שכבה ג'
    מכל שמנת מתוקה
    ½ חב' פודינג אינסטנט
    כוס חלב

    להקציף ולשים על השוקולד
     
                                     עוגת בננה


    1 בננה גדולה, חתוכה לקוביות
    2 כפות נענע קצוצה
    מיץ מ-1/2 לימון
    קליפה מגוררת מלימון שלם
    12 כוסות סוכר חום
    3 כפות אשל
    ½ כוס שמן
    3 ביצים
    ½ 1 כוסות קמח תופח
    ½ כוס קורנפלור
    ½ כוס חלב
    פלפל שחור דק


    בוחשים היטב את כל החומרים. מעבירים לתבניות ואופים 40 דקות, או עד שהקיסם שננעץ בעוגה יצא יבש
  •  
  •  
     
    האתר יפיל אותך מהפנים נו מה ????בלך ? אתה חיב לירות אותו !!!!!!!!!!!
     
    כדי להישאר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
    'ש גם סקר טוב !!!!!!!!!