x
בניית אתרים בחינם
 
 
 
 
 
    דף הבית
    צור קשר
    אנימציות 1
    אנימציות 2
    אנימציות 3
    מתכוני עוגות
    מתכונים לבשר
    חשוב
    פורום
    תמונות של חיות
    רקעים 1
    רקעים 2
    מתכונים לדגים
    אתרי בישול
    10 למורה !!!!!!
    אתרי סקריפטים
    משפתים לשוטר
    אמא לא אומרת !!!!!!
    בדיחות
    ציור מיוחד
    קריקטורות
    קריקטורות 2
    תרוצים למורה !!
    שפת נשים
    תריקים במחשב !!
    ICQ להורדה
    הורדת מסנגר
    חדשת
    חנוכה
    פסח
    איזה .............
    צבי-הנינג"ה (תמונות )
    תמונות של בנות
    איך לצייר פייה
    רקעים 3
    אתה קוף !!!!!!!!!!!
    תמונות לבנות 2
    דפי צביע (1)
    נארוטו
    דפי צביע (2)
    רקעים (4)
    תמונות
    שמות לילדים שנולדים
    חידה קלה (1)
    אסור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שעון
    מזה ציור ?????
    ציורים
    צורים 2
    אנימציות 4
    שמות של רפרים
    לוגוים
    משחקים
    סירטונים
    עישון (מדעיים )
    מה זה פיל !!!!
    פני לחופש הגדול (לילדים ).
    אנימציות מגובנות
    קישורים
    ימי הולדת
    פירגון
    תודות !!!!!!!!!
    תמונות של H2O
    מתכון לאורז
    פסטה חשמלית
    איך לציר סוסה חמודה !!!!!
    רקעים )5(
    תמונות לבנות (3)
    לבנות בילבד
    אנימציה 5
    לבנות !!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לי יום הולדת
    דיסני
    תמונות
    רעיונות למתנות יום הולדת
    אנימציות 6
    מדריך לפיראטים מייפל סטורי
    המדריך לקוסמים מייפל סטורי
    משימות במייפל סטורי
    הורדת מייפל סטורי +מדרייך
    הסבר המשחק מייפל סטורי
    מתקפות שונות !
    כמעט מלכים תמונות
    להיי סקול מיוזיקל
    כמעט מלכים תמונות
    כמעט מלכים סילו
    סמילים
    play !!
דג מושט
תפוחי אדמה
שמן





מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. חורצים בדג חריצים לרוחבו במרחק כ – 2 ס"מ ביניהם. מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם ופורסים לפרוסות עבות.
מחממים שמן לטיגון במחבת נוספת. מטגנים את הדג בשמן החם עד שהוא מזהיב.
מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן זהובות.
מגישים עם סלט ירוק
 
                          דגים ברוטב ים-תיכוני


אורגנו
פפריקה חריפה
מלח
פלפל
3/4 ק"ג דג
מיץ מ- ½ לימון
בצל קצוץ
שום קצוץ
קופסא פטריות
עגבנייה חלוטה, קלופה וקצוצה
100 גר' רסק עגבניות
1/3 כוס יין לבן
בזיליקום

לזרות על הדג מלח ומיץ לימון.
לטגן את הבצל והשום עד השקפה, להוסיף פטריות ועגבנייה ולבשל מס' דקות יחד.
. להוסיף את שאר החומרים מלבד הדג ולבשל 1/4 שעה.
. להוסיף את הדג ולבשל כ- 30 דקות על אש קטנה
 
                        קאסולה דגים ועגבניות




1.2 ק"ג פילה דגים פרוסים עבה
5 שיני שום
6 כפות שמן זית
מיץ מ-5 לימונים
כוס יין לבן יבש
5 כפות תערובת של תימין, מיורן, ריחן ופטרוזיליה
2 כפות פפריקה מתוקה


לרוטב
ק"ג עגבניות בשלות קצוצות
7 שיני שום מעוכות קצת
7 כפות שמן זית
עשבי תיבול (מיורן, ריחן, תימין)
מלח, פלפל ופפריקה
1. רוטב - מחממים את השמן, מוסיפים את השום, מטגנים קלות. מוסיפים את העגבניות והתבלינים. מרתיחים ומבשלים כ-1/4 שעה על אש בינונית.
2. מוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות. מרסקים ומסננים.
3. קאסולה – מחממים שמן במחבת עמוקה וגדולה, ומטגנים מעט את השום. מוסיפים את נתחי הדגים ומבשלים 5 דק'.
4. מוסיפים יין, רוטב עגבניות ותבלינים, מרתיחים ומבשלים 10 דקות.
5. מוסיפים את עשבי התיבול ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד דקה
 
 
אים אתם רוצים עוד מתכונים יקנסו לאתר    :http://recipe.dinamobomb.net/fish/
 
 
האתר יפיל אותך מהפנים נו מה ????בלך ? אתה חיב לירות אותו !!!!!!!!!!!
 
כדי להישאר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
'ש גם סקר טוב !!!!!!!!!